gunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Straszna słodzinka z tej suni. Ziele77 A do kiedy możesz trzymać małą? Quote
ziele77 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 to zależy ale około 2,3 tygodni a jak dobrze pójdzie to może i dłużej... Quote
gunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Rany, jaka ona śliczna. Z "buzi" to ma coś z foksterierka:) Ziele77 cieszę się, że możesz aż tyle przetrzymać psa. Potrzebne zatem wsparcie finansowe? Quote
mru Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ej siek, ona jest boska! ha, ślicznotka... wiesz i coś ma w wyrazie twarzy podobnego, co Ty też masz :eviltong: (serio) Quote
mru Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='siekowa']Słuchajcie jednak nadal potrzebujemy tymczasu dla suni! Pomóżcie go znaleźć :( Niestety nikt nie dzwonił ani żadnych ogłoszeń o jej zaginięciu nie znalazłam. Chyba trzeba już ją normalnie ogłaszać bo nie wiem co innego zrobić kiedy czasu tak mało. Mru nie wiem gdzie widzisz podobieństwo ale nieźle mnie ubawiłaś :D ziele nie może wziąć? co się stało? hmm cholera... :hmmmm: na jak bardzo cito? :eviltong: (siek, to te oczy :cool3:) myślę, że już najwyższy czas obsrać ex-właściciela skoro nie szuka... i szukać normalnie domu moja znajoma pokaże jej fotkę swojej pani od wfu :P która tam chciała psa, ma dwie małe sunie... próbujemy :) Quote
siekowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Słuchajcie jednak nadal potrzebujemy tymczasu dla suni! Pomóżcie go znaleźć :( Niestety nikt nie dzwonił ani żadnych ogłoszeń o jej zaginięciu nie znalazłam. Chyba trzeba już ją normalnie ogłaszać bo nie wiem co innego zrobić kiedy czasu tak mało. Mru nie wiem gdzie widzisz podobieństwo ale nieźle mnie ubawiłaś :D Quote
siekowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Dzięki za pomoc. Nie wiem ale na pewno nie dłużej niż do końca tego tygodnia. :( Mru mogę Cie prosic o zrobienie banerka w wolnej chwili? Jeśli chodzi o wiek małej to wydaje mi się, że nie ma więcej jak 4 miesiące ale pewna nie jestem. Czy ktoś może zasponsorować małej wyróżnione allegro za 12.50? Quote
siekowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Nikt nie może pomóc? :placz::placz::placz: Quote
Lionees Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Hej! Pisz do AlinyS(ogłasza się na dt).Oferuje ona bezpłatny tymczas za zwrotem ewentualnych kosztów weta,leków,szczepień.Mieszka w sumie niedaleko.Ale nie wiem czy szczeniaka by wzięła,bo ona pracuje i zeby jej domu nie przemeblowała sunia.Ale napisz-zobaczy się Quote
Lionees Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O!Super..ona jest "od nas"więc koszty transportu -niewielkie.Oby się zgodziła na szczeniorkę Quote
AlinaS Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wiem że szczeniak a jak z czystością w domu? Jak ze szczepieniami?Jak z energią -wiadomo że szczeniak ale podaj więcej szczegółów Quote
izzie1983 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Siekowa przekazuje, że załatwia się niestety w domu i ona go nie szczepiła. Nic więcej nie wiem :( Quote
pumcia02 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 nie jest zaszczepiona bo jest drugi dzien u siekowej. najpierw trzeba ją odrobaczyc, odpchlic i dopiero. Quote
mru Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 siek, napisz w tytule, że ma 2 dni może? zrobiłam banerek zobacz czy okej, czy coś zmienić Quote
izzie1983 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Info od Siekowej: Suczka może być u niej tylko do piątku! Quote
maarit Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O jejku.... znowu czas nagli:shake: Do góry..... Quote
Panca Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 i co dalej z sunia?:roll:wyslalam znajomemu jej zdjecia bo wiem ze chce wziac psa ale nie mam gwarancji ze wlasnie ta sunie Quote
siekowa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Niestety tak jak napisała Marta sunia może zostać u mnie tylko do piątku :( Dostałam wiadomość z gumtree od ludzi zainteresowanych adopcją suni zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Quote
nika28 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 siekowa napisał(a):Dostałam wiadomość z gumtree od ludzi zainteresowanych adopcją suni zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Trzymam kciuki ! :thumbs: Quote
maarit Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Oj cioteczki trzymajmy mocno bo Sunia jest śliczna i szkoda żeby dzieciństwo spędziła w schronisku Quote
Recommended Posts