Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany, jaka ona śliczna. Z "buzi" to ma coś z foksterierka:) Ziele77 cieszę się, że możesz aż tyle przetrzymać psa. Potrzebne zatem wsparcie finansowe?

Posted

[quote name='siekowa']Słuchajcie jednak nadal potrzebujemy tymczasu dla suni! Pomóżcie go znaleźć :(

Niestety nikt nie dzwonił ani żadnych ogłoszeń o jej zaginięciu nie znalazłam. Chyba trzeba już ją normalnie ogłaszać bo nie wiem co innego zrobić kiedy czasu tak mało.

Mru nie wiem gdzie widzisz podobieństwo ale nieźle mnie ubawiłaś :D

ziele nie może wziąć?
co się stało?

hmm cholera... :hmmmm: na jak bardzo cito? :eviltong:

(siek, to te oczy :cool3:)

myślę, że już najwyższy czas obsrać ex-właściciela
skoro nie szuka...
i szukać normalnie domu

moja znajoma pokaże jej fotkę swojej pani od wfu :P
która tam chciała psa, ma dwie małe sunie...
próbujemy :)

Posted

Słuchajcie jednak nadal potrzebujemy tymczasu dla suni! Pomóżcie go znaleźć :(

Niestety nikt nie dzwonił ani żadnych ogłoszeń o jej zaginięciu nie znalazłam. Chyba trzeba już ją normalnie ogłaszać bo nie wiem co innego zrobić kiedy czasu tak mało.

Mru nie wiem gdzie widzisz podobieństwo ale nieźle mnie ubawiłaś :D

Posted

Dzięki za pomoc. Nie wiem ale na pewno nie dłużej niż do końca tego tygodnia. :( Mru mogę Cie prosic o zrobienie banerka w wolnej chwili? Jeśli chodzi o wiek małej to wydaje mi się, że nie ma więcej jak 4 miesiące ale pewna nie jestem. Czy ktoś może zasponsorować małej wyróżnione allegro za 12.50?

Posted

Hej! Pisz do AlinyS(ogłasza się na dt).Oferuje ona bezpłatny tymczas za zwrotem ewentualnych kosztów weta,leków,szczepień.Mieszka w sumie niedaleko.Ale nie wiem czy szczeniaka by wzięła,bo ona pracuje i zeby jej domu nie przemeblowała sunia.Ale napisz-zobaczy się

Posted

Niestety tak jak napisała Marta sunia może zostać u mnie tylko do piątku :( Dostałam wiadomość z gumtree od ludzi zainteresowanych adopcją suni zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.