Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice przedłużyli czas do poniedziałku (to już jest ostateczny termin kiedy sunia będzie musiła opuścić nasz dom), aż sama jestem w szoku, że się udało, ktoś mi rodziców podmienił czy co? :D mało czasu ale mam nadzieje, że uda nam się coś znaleźć dla Czoko.

Posted

świetna wiadomość! jutro lecę rozwieszać plakaty. Chciałam dzisiaj ale myślałam że jak sunia ma czas do jutra to już i tak nikt tego nie zobaczy. Na pw masz kontakt do gameboy'a który może będzie mógł wziąć Czoko na DT.

Posted

psiareczka78 napisał(a):
Ktoś napisał mi że:

"GameBoy przestała się udzielac sie na dogo, ale nadal pomaga psom, wiem, ze ma wolny tymczas dla szczeniaka."

??? ???

zaznaczam watek

Posted

siekowa napisał(a):
Dziś do Mariolki kolejny rozmnażacz dzwonił po Czoko. :mad:

myslalam ze fajny dom sie zapowiada, a gdy byla juz mowa o sterylizacji facet do mnie z tekstem ze nie mozemy mu tego narzucic :) ale normalnie zaczynam sie uczyc z takimi rozmawiac, dobre argumenty, nagadac im ale tak na spokojnie

Posted

psiareczka78 napisał(a):
siekowa, napisz do gameboy na gg. Zawsze warto spróbować. Powołaj się na kontakt z malagos.g
PS Masz zapchaną skrzynkę, dlatego pisze tutaj ;)

moze jako szczeniak po 10 zlotych znajdzie miejsce u opati albo jayo zdaje sie ma jakies dobre miejsce kolo piaseczna

Posted

psiareczka78 napisał(a):
Ktoś napisał mi że:

"GameBoy przestała się udzielac sie na dogo, ale nadal pomaga psom, wiem, ze ma wolny tymczas dla szczeniaka."

GameBoy nie bierze juz psow na tymczas i nie wiem skad te informacje, ze mam jakies miejsce... nie logowalam sie na dogo od ponad miesiaca i nie zamierzam
pomijajac wszystko moja suka jest po sterylce, ledwo sciagniete ma szwy, nie ma opcji szczeniaka w domu

Posted

Myślałam, że mam odpowiedni dom dla małej a znowu w ostatniej chwili okazało się, że nic dla niej nie mam :( na allegro 5 obserwatorów i też nic
Chyba rzeczywiście pozostaje tylko jakiś hotelik.
Jak jutro będzie odpowiednia pogoda to może znowu spróbujemy wyjść na spacer z chustką "szukam domu"

Posted

Śliczna mała :loveu:. Ale nie mogę niestety pomóc, bo by mnie z domu eksmitowali jak bym powiedziała znowu, że "znalazłam" psa :shake:. Teraz święta się zbliżają więc trzeba uważać żeby nikt na prezent nie chciał :cool1:.

Posted

i co się stanie z sunią? nie zniosę tego , jeśli trafi do schronu :placz::-(:placz::-(:placz::-(
może jednak rozważcie opcję płatnego DT/hoteliku?
ja mogę zadeklarować opłatę za 5 dni hotelikowania + 2 bazarki (takie spore). Potem też mogę coś wpłacać co jakiś czas na psinkę.