Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebna pomoc w ogłoszeniach!

Ja dodaję na podstawie tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/

Dodaję ogłoszenia bez rejestracji. Dodałam na razie pogrubione bez emetra i gumtree. Teraz będę dodawać po kolei (bez rejestracji) nie pogrubione.

Dam znać jak skończę na jakim portalu stanęłam.

EDIT: Dodałam wszystkie bez rejestracji z tamtego linku.

Posted

izzie1983 nie zrozumiałyśmy się :lol: Ja mam rzeczy na te bazarki, czekają obfocone. Mogę te bazarki w każdej chwili wystawić. Chcę tylko wiedzieć na co mam je wystawić. Bo jeśli Czoko pójdzie do schronu (czego bardzo bym nie chciała:placz: ), albo zostanie jeszcze u siekowej, albo znajdzie inny dt ( bezpłatny ), to nie ma potrzeby zbierania kasy. Czekam na decyzję siekowej.

Posted

Miałam kontakt z Siekową, nie ma jej w domu, więc szybko nie napisze. Napisała, że możesz bazarki wystawić, w razie czego na innego psa pójdzie. A gdzie będzie Czoko przez najbliższy czas to nie wie, bo boi się rodziców spytać :-(

Posted

Do piątku sunia zostanie jeszcze u mnie. :multi: Chyba uda się załatwić dla niej bezpłatny tymczas na max 2 tyg. więc trzeba szybko działać, zrobię jej plakaty i porozwieszam po Warszawie.

Bardzo dziękuję Wam za pomoc
:loveu:

Oj tak Mru te ostatnie dwa tygodnie były ciężkie. Rodzice stresowali, ciągle nie miałam pewności do kiedy Czoko będzie mogła u nas zostać. Wysyłałam do wielu znajomych błagania o pomoc a większość nawet mi nie odpisała :(

Posted

właśnie ja też zrobiłam bazarek, potrzebny jest jeszcze Czoko? Proszę o szybką odpowiedź, bo na razie nie ma nikogo chętnego, więc mogę bez problemu usunąć i wystawić za czas jakiś na innego psiura w potrzebie, ale potem jak się ktoś zainteresuje, to już nie będzie tak łatwo.

Posted

bardzo sie ciesze !!!!i przy okazji zycze Wszytskim ludziom o wielki sercuspokojnych,zdrowych Swiat i przesylam kartke ktora zaprojektowal i mi wyslal moj kolega-czyz nie jest urocza?

Posted

Szczerze mówiąc nie wiem czy Czoko będzie potrzebować bazarku. Aktualnie raczej go nie potrzebuje, gorzej jeśli znowu coś z tymczasem nie wypali lub jeśli przez ten krótki czas nie znajdziemy jej domu, więc to już zależy od Ciebie. Jak chcesz to możesz zostawić go na wszelki wypadek dla Czoko a jeśli okaże się, że pieniądze nie będą potrzebne to chyba zawsze można przekazać pieniądze dla innego psa.

Panco świetna kartka :)

Posted

Czoko jutro jedzie do dt, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i zostanie tam przez te dwa tygodnie. Nadal prosimy o pomoc w ogłaszaniu, jutro zrobię nowe plakaty dla niej.