kasia14 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jakie sunia ma ogłosznia? Czy allegro ma wyróżnione? wtedy duzo wieksze szanse na dom, a to szczeniak wiec nie powinien długo czekac.... Quote
psiareczka78 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no właśnie gdzie ona ma ogłoszenia, bo dziś wieczorem chce jej porobic duuużo ogłoszeń. Quote
siekowa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Tak ma allegro wyróżnione a na nim 5 obserwatorów szczeniak - piękna sunia szuka domu WARSZAWA (506837878) - Aukcje internetowe Allegro na innych stronach też ogłaszałam ale nie pamiętam na jakich na pewno gumtree. Sytuacja z Czoko hmm rodzice mnie jeszcze nie zabili ale 24 i 25 nie będzie nas w domu. Jeśli jutro coś się nie znajdzie to będzie kiepsko. Quote
psiareczka78 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 siekowa, a czy w grę wchodzi w ogóle hotelik/płatny tymczas? Pytam, bo właśnie napastuję mamę, żeby wybrała, jakie filmy ma do oddania na bazarek :evil_lol:. Quote
izzie1983 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Potrzebna pomoc w ogłoszeniach! Ja dodaję na podstawie tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Dodaję ogłoszenia bez rejestracji. Dodałam na razie pogrubione bez emetra i gumtree. Teraz będę dodawać po kolei (bez rejestracji) nie pogrubione. Dam znać jak skończę na jakim portalu stanęłam. EDIT: Dodałam wszystkie bez rejestracji z tamtego linku. Quote
psiareczka78 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 okej, ja jutro dodam część rejestrowanych, może nawet jakieś dodatkowo wyróżnie :razz:? Quote
ewatonieja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 niestety moge pomóc podnosząć wątek :placz: Quote
psiareczka78 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 alegratka eoferty gieldaogloszen kupsprzedaj adopcje 4lapy Quote
siekowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Ja niestety nie mam teraz kasy na hotelik. Spróbuje jeszcze z rodzicami pogadać ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie :( Quote
psiareczka78 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 u mnie bazarki namnożyły się do ilości 3-4 + tak jak mówiłam- zapłacę za 5 dni hotelikowania, fona również oferowała bazarki na psinkę... alegratkę wyróżniłam 1 punktem... kto da więcej? Quote
izzie1983 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Psiareczka78, jak można trafić na Twoje bazarki? Quote
psiareczka78 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 izzie1983 nie zrozumiałyśmy się :lol: Ja mam rzeczy na te bazarki, czekają obfocone. Mogę te bazarki w każdej chwili wystawić. Chcę tylko wiedzieć na co mam je wystawić. Bo jeśli Czoko pójdzie do schronu (czego bardzo bym nie chciała:placz: ), albo zostanie jeszcze u siekowej, albo znajdzie inny dt ( bezpłatny ), to nie ma potrzeby zbierania kasy. Czekam na decyzję siekowej. Quote
izzie1983 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Aaaa to sorry. Trochę skołowana dziś jestem. Mam nadzieję, że Siekowa napisze niedługo jak sprawy stoją. Quote
izzie1983 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Miałam kontakt z Siekową, nie ma jej w domu, więc szybko nie napisze. Napisała, że możesz bazarki wystawić, w razie czego na innego psa pójdzie. A gdzie będzie Czoko przez najbliższy czas to nie wie, bo boi się rodziców spytać :-( Quote
psiareczka78 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 alegratka już ma 2 punkty, kochana Miśka84 zafundowała nam następny:loveu::loveu::loveu: Quote
siekowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Do piątku sunia zostanie jeszcze u mnie. :multi: Chyba uda się załatwić dla niej bezpłatny tymczas na max 2 tyg. więc trzeba szybko działać, zrobię jej plakaty i porozwieszam po Warszawie. Bardzo dziękuję Wam za pomoc :loveu: Oj tak Mru te ostatnie dwa tygodnie były ciężkie. Rodzice stresowali, ciągle nie miałam pewności do kiedy Czoko będzie mogła u nas zostać. Wysyłałam do wielu znajomych błagania o pomoc a większość nawet mi nie odpisała :( Quote
pucka69 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 no ja nie odpisałam, fakt. ale nie mogę dac dt, to nic nie pisałam. jakby jakies pieniadze były potrzebne albo bazarek jakiś zrobić, w ten sposób mogę pomóc Quote
psiareczka78 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 właśnie ja też zrobiłam bazarek, potrzebny jest jeszcze Czoko? Proszę o szybką odpowiedź, bo na razie nie ma nikogo chętnego, więc mogę bez problemu usunąć i wystawić za czas jakiś na innego psiura w potrzebie, ale potem jak się ktoś zainteresuje, to już nie będzie tak łatwo. Quote
Panca Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 bardzo sie ciesze !!!!i przy okazji zycze Wszytskim ludziom o wielki sercuspokojnych,zdrowych Swiat i przesylam kartke ktora zaprojektowal i mi wyslal moj kolega-czyz nie jest urocza? Quote
siekowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Szczerze mówiąc nie wiem czy Czoko będzie potrzebować bazarku. Aktualnie raczej go nie potrzebuje, gorzej jeśli znowu coś z tymczasem nie wypali lub jeśli przez ten krótki czas nie znajdziemy jej domu, więc to już zależy od Ciebie. Jak chcesz to możesz zostawić go na wszelki wypadek dla Czoko a jeśli okaże się, że pieniądze nie będą potrzebne to chyba zawsze można przekazać pieniądze dla innego psa. Panco świetna kartka :) Quote
psiareczka78 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 tak średnio chyba można przekazać na innego psiaka regulamin chyba nie pozwala, więc lepiej usunę ;) Quote
siekowa Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Czoko jutro jedzie do dt, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i zostanie tam przez te dwa tygodnie. Nadal prosimy o pomoc w ogłaszaniu, jutro zrobię nowe plakaty dla niej. Quote
siekowa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 7 obserwatorów na allegro a telefonów zero :( tylko 24.12 dostałam smsa z internetu czy można ją dziś obejrzeć i adoptować :mad: Quote
mru Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 siekowa napisał(a): tylko 24.12 dostałam smsa z internetu czy można ją dziś obejrzeć i adoptować :mad: ....... :-? Quote
Recommended Posts