Cockermaniaczka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dziewczyny mamy kolejna bide wyzlowa:placz: Wyzel niemiecki-dlugowlosy? Psiak kolo 4 lat po wypadku.Psi aniolek,niunius,bije od niego taki spokoj i cieplo:loveu::loveu: Psiak po wypadku,nie bardzo staje na tylne lapki,tzn staje ale sie trzesa:-( Wymaga diagnostyki...W naszym schronie to nie mozliwe:cool1: Interesuje sie nim mysliwy:roll::cool1: Powiedzial ze go wezmie za tydzien,dwa:roll::cool1: Psiak jest na razie pod obserwacja Pilnie szukany chocby tymczasu,psiak to naprawde aniolek:loveu::loveu: Quote
tanitka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 rzeczywiście wyjątkowy:loveu: - cocermaniaczka daj prosze jakie namiary podawać, moze do ciebie? Quote
Panca Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 cudny zaiste:loveu:Tanitka na pewno cos wymysli:cool3: Quote
Shell Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Rety ale śliczny psiak. Ten myśliwy to normalny jakiś? :cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tanitka nie wiem,pies jest w schronisku:roll: Moze bardziej kontakt do Floridy mozna podac.Jak sie pojawi na gg to napisze co i jak:p Nie wiem co z tym mysliwym,ja z nim nie rozmawialam:shake: Tylko on chyba chce psa do polowan,a nie wiadomo jak z tym wyzlem czy wogole bedzie na tyle sprawny:roll: Quote
malagos Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ciekawe, czy ten mysliwy wie, ze najpierw dobra diagnoza i leczenie?... a moze lubi wyzły?... Jeden z moich dawnych znajomych był mysliwym i miał wyzła, ale absolutnie nie do polowań, bo, jak mówił "szkoda biedaka rano budzić, tak ślicznie spi"... Quote
Cockermaniaczka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Namiary podam na schron/ewentulnie do mnie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie ul. Gilowa 44/46 42- 202 Częstochowa tel: 034 361 65 66 Milena 602302140 Quote
Katcherine Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wyzlow niemieckich dlugowlosych nie ma duzo w Pl- a przynajmniej nie bylo. Czy nosek ma sprawdzony tatuaz? Lub chip? Nie zauwazylam zadnych ogloszen o poszukiwaniu takiego psiaka niestety. Quote
Cockermaniaczka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Tanitka pisz tu szybko co i jak:lol: Jak cos bede dzwonic do floridy Quote
malagos Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ja wiedziałam, wiedziałam! :multi: Tanitko, buziaki! Quote
Cockermaniaczka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 :roll: Kamila chyba sobie jeszcze spi bo nie odbiera telefonu:roll: Jak sie tylko cos dowiem to zaraz bede pisac:loveu: Mam nadzieje ze sie uda:cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Udalo sie udalo.Ale ze schronem juz sie nie udalo:mad::cool1: Kierowniczki nie bylo a bez niej to nikt nic nie wie:cool1: Jutro bedziemy probowac:p A nawiasem mowiac Molly wydaje sie swietna osoba,rozmawialysmy przez telefon i mam pozytywne wrazenia:loveu: Quote
Panca Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tanitka ,jak Ty to robisz kobieto?!?!wyrazy podziwu wielkie:loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Panca napisał(a):Tanitka ,jak Ty to robisz kobieto?!?!wyrazy podziwu wielkie:loveu: dokladnie:loveu::loveu: Quote
tanitka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja osobiście już ledwo ciągnę z powodu nieustającej lawiny psów w potrzebie:shake:, a w tej sprawie to żadna moja zasługa, po prostu dałam o nim znać na forum seterów, które działa prężniej niż miłośnicy wyżłów, niestety i się udało;) w takim razie czekamy do jutra:lol: Quote
tanitka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 zdaje się , ze dzisiaj też sie nie udało?:shake: Quote
Cockermaniaczka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Mamy maly problem z kierowniczka schronu:angryy::angryy::mad: Nie chce wydac psa bo mysliwy go zamowil:angryy: Nie docieraja argumenty ze on chory i wogole sie dla niego nie nadaje:-( W sobote Molly przyjezdza do schronu,moze kasa przemowi do rozsadku kierowniczce:roll:No nie wiem juz sama:cool1: Czemu nic nie moze byc idealnie:mad: Quote
Panca Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 o kurcze....moze jej nie mowic ze to DT tylko ze jest ktos inny chetny zainteresowany teraz , w tej chwili i ze skoro mysliwy zarezezerwowal a sie nie pojawil to znaczy ze zrezygnowal a ta szansa ktora sie pojawia moze byc jego jedyna... Quote
Cockermaniaczka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 No taka jest wersja... Ale do niej nie dociera:roll::angryy: W sobote sie okaze tak naprawde co i jak bedzie Quote
Recommended Posts