Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam o Kostusia naszego ostatnio... Próbowałam zrobić mu parę fotek, ale to takie ruchliwe jest :) i w pojedynkę ciężko. Obejrzę je jak zgram i zobaczę, czy coś się nadaje do publicznego pokazanai :)
Z tego, co wiem - nikt nie dzwoni, nikt nie pyta...

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Kostusiu, jutro porobię choc kilka ogłoszeń....
Mam nadzieję kochany, że u ciebie wszystko dobrze, twój kolega - Rambo niestety nie żyje:-(, uśpiono go właśnie w CK...

Posted

Jesteś niesamowita! Cieszę sie, że mimo tego, co się stało, nadal chcesz pomóc tym psom...
Kostek ma się dobrze, o tyle, że jego stan pozostał bez zmian. Tylko dzień w kalendarzu się zmienia... Załapał się dzisiaj nawet nasz Hrabia Kostencjo na spacerek, nie ze mną wprawdzie, ale to nie ma znaczenia, prawda?
Zdjęć nie ma, bo baterię w aparacie mam rozładowaną, poza tym, pogoda nie była najlepsza... :)

• 2 weeks later...
Posted

Kostuś gościł ostatnio u mnie kilka godzin, więc mogę napisać, że jest bardzo grzeczny w domu, ani razu nie zaznaczył terenu i nie reaguje na koty. Miał je w zasięgu kilku metrów i zero reakcji ;) Wolał się położyć na kocyku i odespać mrozy w CK ;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...