Ana_Zbyska Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Kostkowi już minimalnie się boczki poprawiły, w sensie macipeńkę mu przybyło. Cały czas bardzo chętnie biega, nawet zaczął doskakiwać, żeby wyjrzeć przez okno.. Jedzenie dalej pochłania z zawrotną prędkością. Coś tu ucichło jak wspomniałam o odwiedzinach:eviltong: Quote
osc Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ciesze sie, ze juz jest lepiej. Sprobuje jeszcze jakies puchy podeslac a co do odwiedzin - przerąbane jest pracować po 12h szesc dni w tygodniu. Ale jak tylko cos sie mi zluzuje to na pewno mordeczke osobiscie wymiziam:p Quote
Macho Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kostuś na pewno chętnie przyjmie porcję pieszczot ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Udało mi się wreszcie dzisiaj zapoznać z Kosteczkiem - niesamowicie wychudzony, ale na szczęście ma mnóstwo energii (cały czas się bałam, że będzie tak jak z Barim...:-(). Dostał dziś w prezencie kolejne puszki od pewnej Pani :loveu: (wolontariusze dostali ciasto:loveu::lol:). Quote
Ana_Zbyska Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 ale cicho u Kostka.. Kostku, domku Ci życzę w te święta, no i zdrówka przede wszytskim~! Quote
Sally (od Koanka) Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Przyłączam się do życzeń :) Quote
San_(jagodowa:) Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kostek hop! Ciocia Macho już wybaczyła psu przestępstwo?:cool3: Quote
osc Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 i jak sie czuje psisko? Nadal RC potrzebny? Quote
Ana_Zbyska Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kostek czuje się dobrze:) Jednak dalej jest na RC convalescense. Nowe fotki: Quote
Sally (od Koanka) Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 świetnie zrobione zdjęcia :loveu: Quote
osc Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 cieszę się że wraca do zdrowia:) podeślę mu kilka puszeczek jeszcze:p Quote
Macho Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dziękujemy w imieniu Kostka :) Widać, że ta dieta bardzo mu służy :) Quote
Ana_Zbyska Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 osc, bardzo Ci dziękujemy za puchy dla Kostka!:Rose: Kostek pomimo swojego wieku jest psem niesamowicie energicznym, siły to ma tyle, że ho ho. I jak ładnie już przytył:) Ciekawa jestem, czy kiedyś przestanie się 'rzucać' na jedzenie.. czy już mu tak zostanie. Najważniejsze, że wraca do zdrówka to biedne psisko! Quote
Sally (od Koanka) Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nooo, Kostek zmienił się, że aż go nie poznałam :oops: PS. Ania, napisz mi proszę, co z tym wątkiem "głównym"... Ja mam ferie, więc mam czas (przy najmniej powinnam mieć :evil_lol:) Quote
Ana_Zbyska Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Odezwij się do mnie na gg 2280063. Quote
osc Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):osc, bardzo Ci dziękujemy za puchy dla Kostka!:Rose: Kostek pomimo swojego wieku jest psem niesamowicie energicznym, siły to ma tyle, że ho ho. Nie ma sprawy - niech mu apetyt słuzy :loveu: a co do wieku - ja mam 11 letnia cholere:loveu: (bo inaczej sie tego psa nie da nazwac - jak brat blizniak Kostusia), ktora, gdyby podłaczyć do prądnicy oświetlilby spore miasto:cool3: Quote
Sally (od Koanka) Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 osc napisał(a): gdyby podłaczyć do prądnicy oświetlilby spore miasto:cool3: A wiesz, to nie jest głupi pomysł, byłoby z korzyścią dla środowiska :evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):A wiesz, to nie jest głupi pomysł, byłoby z korzyścią dla środowiska :evil_lol: I dla finansów schroniska :evil_lol: Quote
Macho Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dawno tu nikt nie zaglądał ;) A tu nowa fotka Kostka ;) Quote
Recommended Posts