zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='jusstyna85']ma allegro cegiełkowe :) w nim nadzieja...[/quote] Wybacz, ale wyleję Ci kubeł zimnej wody na głowę:shake:...[B]samo allegro cegiełkowe nie wystarczy! [/B]Klemensikowi musiałam...musiałyśmy, bo w dwie...robić je ponad 5razy ( czyli x 2, to ...10),żeby uzbierać 1000zł. Bardzo dobrze,że jest,:loveu:Brysiu dzięki... ale to za mało! A koszty mogą wzrosnąć. Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='zuzlikowa']Wybacz, ale wyleję Ci kubeł zimnej wody na głowę:shake:...[B]samo allegro cegiełkowe nie wystarczy! [/B]Klemensikowi musiałam...musiałyśmy, bo w dwie...robić je ponad 5razy ( czyli x 2, to ...10),żeby uzbierać 1000zł. Bardzo dobrze,że jest,:loveu:Brysiu dzięki... ale to za mało! A koszty mogą wzrosnąć.[/quote] Ja dobrze wiem,ale na razie bardzo dobrze idzie,ona ma wyróżnioną aukcje,a to zwiększa szanse na sporą sume.Do tego jej historia jest na NK i stamtąd też ludzie pytają o konto... Będzie dobrze :) Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jeśli tak uważasz,to ...OK! Niech się powiedzie!:lol::lol::lol: To daj znać co jeszcze mogę zrobić. Na miau już napisałam cioteczkom o Blance-podałam link do wątku i na allegro. Jeszcze coś? Quote
ANETTTA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 bazarek odemnie moze uda mi sie kilka zrobic mysle co jeszcze ale to wszystko groszowe sprawy trzeba by go zosesłac wsród znajomych plissssssssssssssssssssss [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowa-suknia-na-ratowanie-benka-128716/#post11560289[/URL] Quote
ruru Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Może założę wątek na forum Vivy? Musi się udać malutka Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='ruru']Może założę wątek na forum Vivy? Musi się udać malutka[/quote] Bylibyśmy wdzięczni... Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 kazdy pomysl jest dobry - nie zaszkodzi sprobowac :) Quote
Pianka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Doszło juz pare wpłat, napisze jutro ile i od kogo i zsumujemy, ale z tego co widziałam to nie sa to tylko dwie wpłaty. [quote name='"zuzlikowa"']3)...[B]no i ogłoszenia gdzie się da![/B] Zrobię na Gumtree, ale [B]dobrze by było od razu podać jakiś nr konta,[/B] bo ludzie są wygodni i sami nie będą szukać...albo nieliczni to zrobią. [/QUOTE] Ja bardzo bym prosiła nie podawać publicznie numeru konta. Niektórzy ludzie sa strasznie zawistani, nie chce mieć kłopotów przez to. Jutro dam też Blanke na profil schroniska na NK Narazie dwie fotki małej [IMG]http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Ruda%202/Obraz153-2.jpg[/IMG] [IMG]http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Ruda%202/Obraz154-3.jpg[/IMG] Quote
ANETTTA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ogłaszajcei gdzie sie da i otwierajcuie watku gdzie sie da .. kazda złotówka na wage złota //// Quote
ANETTTA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a na moj bazaerk nawet nikt nie zajrzał ......:-(:-(:-( Quote
Pianka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Blanka juz na profilu schroniska [U][COLOR=#800080][URL]http://nasza-klasa.pl/profile/21066288/gallery/10[/URL][/COLOR][/U][URL="http://nasza-klasa.pl/profile/21066288/gallery"][/URL] no to wpłaty 7 zł- Holen z allegro 56,66- jusstyna85 pozostałosć po zmarłym Ojcu 100 zł- Zuzlikowa.ANETTTA.Yana.agniecha82x(zostało od Hesi 5 zł- Marek G. z allegro (gdańsk) 22 zł- Aleksandra Ś. 5 zł- pretek z allegro [B][SIZE=4]195,66[/SIZE][/B] Quote
Brysio Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pianka tam gdzie jest koncowka 2 zł to trzeba wysłac podziękowanie pocztą, reszcie mailem Quote
Pianka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Podziękowania będziesz musiala ty wysyłać bo ja nie mam żadnych adresów ani nic. Moge jedynie sklecić jakąs kartke z podziękowaniem:razz: (tą wysyłaną na maila oczywiście i ci wysłać) Jak ktoś wpłacił więcej za wyslanie zdjęcia to mi potem napisz ile cie to wyniosło i ci przeleje te pieniądze. Chociaż może poczekać do końca aukcji, wtedy zobaczymy ile razem wyjdzie to i ci jednym przelewem wyśle kase, żeby po kilka razy nie wysyłać. Z tego co widze, dopiero 4 dni aukcja jest ,a już tak dużo wyświetleń i dużo cegiełek poszło. Rasowe zawsze mają większą szanse na allegro. Quote
zuzlikowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Wysłałam jeszcze[B] 40zł ! To od LILUtosi[/B]- zrezygnowała ze zwrotu za paliwo za przewóz Hesi!!!Dzięki bardzo!:lol: [B]Pieniążki te, przyniosły Hesi szczęśliwy domek i życie! Niech to samo zrobią dla Blanki!!!!:loveu:[/B] Quote
Tepes Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [COLOR=Blue]No widze że po malutku pieniążki się zbierają. Wybaczcie ale ja nie mogę nic wpłacić bark kasy:( Trzymam MOCNO kciuki!! [/COLOR] Quote
ANETTTA Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 no kto jeszcze no kto ........dorzuci grosik ;)............euro tez może byc :razz::razz:...........brakuje nam jeszcze sporo ...many many Quote
kaa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Na początek niunia , niech Cie wszyscy zobaczą.. Quote
t_kasiek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='ANETTTA']a na moj bazaerk nawet nikt nie zajrzał ......:-(:-(:-([/quote] a jest gdzies link - to chociaz podrzuce..... Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 [quote name='zuzlikowa']Wysłałam jeszcze[B] 40zł ! To od LILUtosi[/B]- zrezygnowała ze zwrotu za paliwo za przewóz Hesi!!!Dzięki bardzo!:lol: [B]Pieniążki te, przyniosły Hesi szczęśliwy domek i życie! Niech to samo zrobią dla Blanki!!!!:loveu:[/B][/quote] bardzo dziękujemy Quote
ANETTTA Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ja jeszcze podawałam na pv nr konta do Pianki wiec ile juz mamy ........ dzikujemy ....ale dalej żebramy ?pomocy Quote
zuzlikowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jusstyna85- zostało coś z pieniążków na Staruszka Amorka i jeśli dziewczyny się nie sprzeciwią-a myślę,że nie, to może dodaj to do mony Blanki???:oops: Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='zuzlikowa']Jusstyna85- zostało coś z pieniążków na Staruszka Amorka i jeśli dziewczyny się nie sprzeciwią-a myślę,że nie, to może dodaj to do mony Blanki???:oops:[/quote] Blanka ma allegro,inne psy ,które potrzebują pln nie mają go... Pozostało 114 zł,które chciałam przekazać na transport Czaudera, psa po potrąceniu z gwoździowaną łapką do DT do Wrocławia...Mogę odjąć Twoją wpłate od tego i przekazać na Blanke... Quote
Recommended Posts