Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Justyna_Wolontariat powiedziała mi, że jest Pani z Będzina chętna adoptować Fuksa. Wcześniej miała owczarka podhalańskiego. Fuks mieszkałby w bloku. Potrzebny jest tylko transport.

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta17 napisał(a):
Dzisiaj Justyna_Wolontariat powiedziała mi, że jest Pani z Będzina chętna adoptować Fuksa. Wcześniej miała owczarka podhalańskiego. Fuks mieszkałby w bloku. Potrzebny jest tylko transport.

a dlaczego paszport?

Posted

Asta17 napisał(a):
Transport a nie paszport ;)

Dobra...to ja już dzisiaj podziękuje...to skutek wczorajszego i dzisiejszego wstawania o 5 30 i siedzenia do wieczora...tak sie głowiłam po co paszport,nie wiem jak to zobaczylam...

Myśle,ze z transportem nie będzie problemu...na kiedy? i czy będzie wizyta przedadopcyjna?

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panią-nadal jest zainteresowana adopcją.Mieszka w Będzinie...widac, że do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie.W krótkim czasie pochowała męża,kanarka,psa i papuge....:( potrzebuje towarzysza na dalsze życie.Jej znajoma adoptowała sunie ze schroniska w Krakowie,której właściciel łopatą zrobił coś w tylną łape...:(

Pani myślała, że on w ogóle nie chodzi, ze jest bardzo chory...

od razu na 2. dzień pójdzie z nim do weta na badania...To starsza osoba,która kocha zwierzęta...Myśle, że psiakowi będzie dobrze.

Posted

kaa napisał(a):
Wiadomo już coś kiedy by był transport..:roll:

Czwartek lub piątek...

Czy Justyna rozmawiała z nią o kwestiach finansowych? ona mi powiedziała,ze chciałaby psa za darmo,bo i tak będzie musiała wydać sporo kasy na drugi dzień, żeby z nim iść do weta i wdrożyć leczenie czy rehabilitacje...

Posted

Nie wiem czy rozmawiała, a wydaje mi się że żadne leczenie czy rehabilitacja nie są mu potrzebne , ale żeby mieć pewność , jutro będe już w schronisku, będzie P. Grzegorz to dokładnie dopytam.

Posted

kaa napisał(a):
Nie wiem czy rozmawiała, a wydaje mi się że żadne leczenie czy rehabilitacja nie są mu potrzebne , ale żeby mieć pewność , jutro będe już w schronisku, będzie P. Grzegorz to dokładnie dopytam.

Mówiłam jej to...ona jdnak upierała sie,ze i tak będzie musiała,dlatego chce mieć darmową adopcje...

Posted

Rozmawiałam z Justyną nic nie wiedziała o darmowej adopcji , a jak pani chce koniecznie chodzić z psem do weterynarza i mieć go za darmo , to niech weźmie ,jakiegoś starszego i rzeczywiście tego wymagającego pieska. :p

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Babka ma wyłączony telefon....

:shake:Chyba nic z tego nie będzie:shake:
To już kolejny przypadek ostatnio, że ktoś narobi szumu, nadziei dla psiaka, a potem się wycofa jakby nigdy nic, albo wyłączy tel....
Co za ludzie:shake: