Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie przepraszam :oops:ale tu też jest w ogłoszeniach błedny numer telefonu ,:oops: , bardzo proszę o poprawienie , tam gdzie mogę zmienię .

Posted

Byłam dziś u Fuksia, jest na izolatce bo złapał kaszel , ale już ma końcówkę leczenia , co widać po jego zachowaniu energii chłopak nabrał i za wszelką cenę próbował opuścić pomieszczenie, a pewnie co w izolatce jest ciekawego do roboty;)?

Posted

kaa napisał(a):
Byłam dziś u Fuksia, jest na izolatce bo złapał kaszel , ale już ma końcówkę leczenia , co widać po jego zachowaniu energii chłopak nabrał i za wszelką cenę próbował opuścić pomieszczenie, a pewnie co w izolatce jest ciekawego do roboty;)?

Sprytny Fuksik :Dog_run:

Posted

Kto mnie pokocha ? Jestem taki śliczny i grzeczny , będę kochał bezgranicznie swoich wytęsknionych , kochających , czułych na krzywdę psiaka właścicieli !
Czekam z nadzieją... grzecznie siedzę i czekam....

Tak bardzo bym chciała , żeby Fuksik trafił do najwspanialszego domku , to jeden z tych piesków , które chwytają za serce , które mają to " coś" w sobie , co powoduje , że chciałoby się go przytulić i kochać , ochronić przed złem , aby już zawsze był kochany i szczęśliwy oraz bezpieczny. :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Chciałam zrobić Fuksiowi zdjęcia ale był strasznie brudny:roll: , i poczekam raczej na lepszą pogodę . Pokaż się Fuksiu. Z alegratki i pineski odpisali że numer zmieniony.

Posted