kaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Spróbuj wkleić i potem zrób podgląd , tylko takim sposobem mi zawsze wszystkie linki się otwierają ;) Quote
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ogloszenia; - [url=http://www.eoferty.com.pl/id115084.html]FUKS - wspania Quote
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 cos nie tak z dogomania. Zrobilam psiakowi ogloszenie, z 10 sztuk czy wiecej. Ale sa jakies bledy i nie da sie tu wkleic linki do ogloszen :angryy: Quote
kaa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Strasznie przepraszam :oops:ale tu też jest w ogłoszeniach błedny numer telefonu ,:oops: , bardzo proszę o poprawienie , tam gdzie mogę zmienię . Quote
Doda_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 nic sie nie stalo :) tez sprobuje zmienic tam gdzie bede mogla Quote
kaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Byłam dziś u Fuksia, jest na izolatce bo złapał kaszel , ale już ma końcówkę leczenia , co widać po jego zachowaniu energii chłopak nabrał i za wszelką cenę próbował opuścić pomieszczenie, a pewnie co w izolatce jest ciekawego do roboty;)? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kaa napisał(a):Byłam dziś u Fuksia, jest na izolatce bo złapał kaszel , ale już ma końcówkę leczenia , co widać po jego zachowaniu energii chłopak nabrał i za wszelką cenę próbował opuścić pomieszczenie, a pewnie co w izolatce jest ciekawego do roboty;)? Sprytny Fuksik :Dog_run: Quote
Valeur248 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A jest może szansa na jakieś nowe zdjęcia Fuksika?? :cool3: Quote
Valeur248 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cudny! Tak patrzy tymi oczkami, jakby nie wiedział o co chodzi :-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Kto mnie pokocha ? Jestem taki śliczny i grzeczny , będę kochał bezgranicznie swoich wytęsknionych , kochających , czułych na krzywdę psiaka właścicieli ! Czekam z nadzieją... grzecznie siedzę i czekam.... Tak bardzo bym chciała , żeby Fuksik trafił do najwspanialszego domku , to jeden z tych piesków , które chwytają za serce , które mają to " coś" w sobie , co powoduje , że chciałoby się go przytulić i kochać , ochronić przed złem , aby już zawsze był kochany i szczęśliwy oraz bezpieczny. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Fuksiku - maleństwo gdzie ten domek ? :loveu: Zajrzyjcie na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-dziurami-w-glowach-pawlowo-k-ciechanowa-133628/index2.html :-(:-( Quote
kaa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Chciałam zrobić Fuksiowi zdjęcia ale był strasznie brudny:roll: , i poczekam raczej na lepszą pogodę . Pokaż się Fuksiu. Z alegratki i pineski odpisali że numer zmieniony. Quote
kaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Obiecane ogłoszenia ;) Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Oczy Fuksa zwierciadłem historii jego życia... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Najpewniej.pl - Oczy Fuksa zwierciadłem historii jego życia... - Wielorasowe Oczy Fuksa zwierciadłem historii jego życia... - Ruda Śląska - Zwierzęta Og�oszenia :: K�cik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupi�/sprzedam :: Wegetarianie.pl Adopcje Ps�w ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Oczy Fuksa zwierciad�em historii jego �ycia.... Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ruda �l�ska Ogłoszenia - Adopcje - Oczy Fuksa zwierciadłem historii jego życia... - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Ogłoszenie nr 774 - Oczy Fuksa zwierciadłem historii jego życia... - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Oczy Fuksa Zwierciadłem Historii Jego Życia... - szczegóły ogłoszenia Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Oczy Fuksa zwierciad�em historii jego �ycia... Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Musieli by� �lepi, poprostu �lepi. Oni / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Do zatwierdzenia na ojej i przygarnijzwierzaka. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zobaczcie jak Fuksik grzecznie czeka na DOMEK ... ImageShack - Image Hosting :: zamwienie580.jpg Kto pokocha na zawsze to śliczne maleństwo ? :bigok::iloveyou: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='dana']Zobaczcie jak Fuksik grzecznie czeka na DOMEK ... ImageShack - Image Hosting :: zamwienie580.jpg Kto pokocha na zawsze to śliczne maleństwo ? :bigok::iloveyou: Fuksika nikt nie odwiedza ? :shake: Quote
Recommended Posts