Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie niedawno otworzyłem oczka , mam na tym zdjęciu chyba 4 tygodnie, dziąsełka już lekko opuchnięte więc wkrótce będę miał ząbki. Zabrano mnie wraz z mamą z zimnego garażu na wsi....jestem w ciepłym i suchym miejscu, mamusia troskliwie się mną opiekuje i karmi, niedługo już zacznę jeść to co mi podadzą a pokarm mamy będzie uzupełnieniem ...aktualnie jestem w trakcie kuracji antybiotykowej bo sie w tym garażu przeziębiłem , teraz już prawie śladu nie ma po chorobie ale antybiotyk muszę brać jeszcze 3-4 dni ...

nie mam imienia a na tym słabym zdjęciu, które zrobił mi opiekun telefonem komórkowym nienajlepiej mnie widać, obiecał jednak, że jak zapozuję to zrobi mi sesję fotograficzną ...może macie jakieś propozycje jak mnie nazwać ...to na dzis tyle , jakbyście coś chcieli wiedzieć to pyjacie ...z pewnością odpowiem ....

Posted

Belula napisał(a):
Cóż to za prześliczny pomponik?? W sam raz do mojej czapki :)
Skąd jesteś Grubciu - Puszku??

Przybyłem ze wsi i szukam szczęśliwego domku :D

Posted

Allegro zróbcie maluszkowi. Cudna z niego kuleczka. Tylko ostrożnie z domkami, bo teraz okres przedświąteczny i będą kupować szczeniaczki jako "prezenty dla dziecka".

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Allegro zróbcie maluszkowi. Cudna z niego kuleczka. Tylko ostrożnie z domkami, bo teraz okres przedświąteczny i będą kupować szczeniaczki jako "prezenty dla dziecka".

Aniu dziekuję za ostrzeżenie....mój opiekun o tym wie ....będę u niego do stycznia minimum ...

Posted

Byłem wczoraj u lekarza i nie jest najlepiej, mam mętny jasny wysięk z noska, doktor podejrzewa nosówkę :-(....ale będę dzielnie walczył z choróbskiem, obiecuję ...

Posted

to przed wejściem dzisiejszym do gabinetu, widać jaki mam wyciek z noska...lekarz dał mi trzy zastrzyki, troszkę bolało...miał szczęście że jeszcze nie mam ząbków ...;)

Posted

nie ma z kim pogadać, :placz:

w sobotę i niedzielę dostałem kolejne dwa zastrzyki, tym razem opiekun mnie kuł, nawet zgrabnie mu to poszło ...:lol:

dziś zawiózł mnie do lekarza na kontrolę i chyba jest lepiej tak stwierdził Pan Doktor...nie leci mi już tak z nosa, jakiś taki żwawszy się zrobiłem ...muszę się przyznać, że lubię jazdę samochodem ...działa na mnie usypiająco ;)

Posted

Słodki maluszku, bardzo fajnie, że już lepiej się czujesz! Ty strasznie młodziutki jesteś, nawet ząbków nie masz.... To co Ty Skarbie jadasz?? Specjalna kuchnia chyba dla Ciebie jest u Twoich Pańciów! Opowiedz jak Cię karmią... A może jeszcze jakieś foto zrobią słodziakowi?

Posted

Belula napisał(a):
Słodki maluszku, bardzo fajnie, że już lepiej się czujesz! Ty strasznie młodziutki jesteś, nawet ząbków nie masz.... To co Ty Skarbie jadasz?? Specjalna kuchnia chyba dla Ciebie jest u Twoich Pańciów! Opowiedz jak Cię karmią... A może jeszcze jakieś foto zrobią słodziakowi?

Ząbków nie mam ale , wcinam duuużo mleczka mamusi , wczoraj aż zwymiotowałem tyle zeżarłem :D a poza tym smakuje mi puszka którą mama wcina i podżeram jej troszkę ....

Posted

[quote name='viverna']Bobik do domu! (przepraszam, ale Bobik do niego pasuje na razie ;))

Nie ma sprawy viverna.... możesz na mnie mówić Bobik, to fajne imię ...:lol:

Posted

Dzięki za odwiedzinki.....dziś mój opiekun zabrał mnie znów do doktora i.....okazało się że dostałem trzy strzały igłą w kark po czym doktor orzekł, że właściwie już jestem zdrów....nosówka pokonana i bez powikłań ..faktycznie z nosa nie leci i czuję się śietnie...za dużo chyba wcinam bo w nowym super kontenerku transportowym puściłem paia ale to może choroba lokomocyjna :cool3::razz::evil_lol: