Franca81 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 gibon301 napisał(a):dołączam do zaniepokojonych :shake: Spokojnie, spokojnie. Jutro kolejny raz będę rozmawiać z Panią. ;) To tyle z wieści o wizycie przedadopcyjnej. Mam wielką nadzieję, że będzie możliwe umówić się na nią w poniedziałek lub w piątek w tym tygodniu bo w inne dni mi nie pasuje bo w pracy będą goście z zagranicy więc pewne jest że będą "nadgodziny"... A co do samego zdrowia to ja nic nie wiem.... Tylko tyle co wcześniej Madzia pisała. Quote
gibon301 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no to dalej trzymamy kciuki za domek!!i czekamy na nowosci! Quote
Panca Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 tak tak prosimy o czestsze informacje i oczywiscie kciuki trzymam ps.poprawilam blad ortograficzny;-) Quote
Franca81 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Panca napisał(a):tak tak prosimy o czestrze informacje i oczywiscie kciuki trzymam O Jamsie :razz::evil_lol: Jutro będzie wizyta przed adopcyjna. :evil_lol: Tak więc prosimy o trzymanie kciuków. Quote
gibon301 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 będziemy trzymac na pewno!! i prosimy o szybką informację jak poszło!! Quote
Madziek Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 :cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Madziek Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 jeszcze nie pojechał, ale pojedzie do super domu :) Frnaca dziękuję za sprawdzenie tego domku :loveu: Quote
Madziek Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 chyba w sobotę. Pod Warszawę do Podkowy Leśnej, do domku ze sporym ogrodem, do pani o wielkim sercu, po prostu do domu :) Quote
Panca Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nie wierze ze to ten sam pies?!?!!?chyba jakas podmianka byla grana;-) Podkowa Lesna piekna jest - zazdroszcze naszemu przystojniakowi:diabloti:ale banner sciagne jak juz pojedzie:lol: Quote
Ajula Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 bosko cudnie wspaniale! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A James jaki piękny jest :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :loveu::loveu::loveu: :mdleje: żaden z niego chart - sznaucer prawie że :lol: piękności!!! ten sam to ten sam - oczy te same przepiękne :loveu: Quote
Ajula Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Panca banerek sciągnij, bo Ci jakis mod i tak przy najbliższej okazji wytnie jak mi onegdaj :obrazic: Quote
Madziek Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 żadna podmianka :razz: to ten sam James. Chciałam Wam jeszcze więcej zdjęć pokazać, ale imageshack się ze mną droczy. Może jutro się uda. malawaszka-mówiłam, że to sznaucerowata morda jest ;-) Buziaki dla ciotek od przystojniaka :loveu: Quote
malawaszka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 norrrmalnie nie mogę - siedzę przed kompem i morda mi się cieszy do tych zdjęć :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts