snuszak Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Eh Asia do mnie napisala... Powysłaniu do mnie wtedy tego pw ja odpowiedzialam dopiero na nastepny dzien bo nie bylo mnie na komputerze, a ona myslala ze juz ktos zwinal jej jamniczke sprzed nosa i zdecydowala sie na nastepnego. Jestesmy po rozmowie telefonicznej i wszystko jest wyjasnione. Narazie szukamy domku dla Figi, dlatego prosze chetnych na adopcje suni o kontakt na pw i wyslanie adresu mailowego do mnie. Goga jak bedziesz mic chwile wystaw allegro :) Chcialabym aby Figa znalazla dom do nastepnej środy, bo wtedy wyjezdzam Quote
Isadora7 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Isadora7']Pytanko w jakiej miejscowości jest Figa? Jak nie wypali z Martą mam jamniczy domek na Śląsku. To może ja wrócę do swojego pytania (post 14) które w morzu innych umknęło bez echa. W chwili gdy je zadawałam było na 100% aktualne. Teraz potrzebuję odpowiedzi na nie zanim odezwę sie do Pani i jej będę ponownie robiła nadzieję (myślę że nadal aktualne ale nie chcę znowu jej dawać odpowiedzi typu "może, gdyby, a może by ryby") Quote
marta23t Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 z Poznania. niestety z tą panią nie wypaliło-ogłoszenie jest aktualne Quote
supergoga Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To ja wysatwiam suczynkę na allegro i w ogłoszenia netowe. Quote
kuzlik Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ja jestem bardzo zainteresowana sunia ale niestety jestem z warmi i mazur. Quote
snuszak Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Isadora7']To może ja wrócę do swojego pytania (post 14) które w morzu innych umknęło bez echa. W chwili gdy je zadawałam było na 100% aktualne. Teraz potrzebuję odpowiedzi na nie zanim odezwę sie do Pani i jej będę ponownie robiła nadzieję (myślę że nadal aktualne ale nie chcę znowu jej dawać odpowiedzi typu "może, gdyby, a może by ryby") przepraszam ogromnie ze nie opd :oops::oops: wstyd mi ale jakos nie zauwazylam sunia jest dokladnie w Puszczykowie okolo 15km od Poznania ale ogloszenia sa robione na poznan bo wiadomo duze maisto a nie am problemu jej tak zawiezc Quote
snuszak Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 kuzlik czekam na podanie mi na pw Twojego maila, owszem transport w tamte strony za pewne latwy nie bedzie ale probowac mozna Quote
supergoga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Figa ma ogłoszenia również na alegratka, kupsprzedaj, eurocity,4łapy oraz na naszej stronie i allegro. Jeszcze chyba na nasząstronę w cafeanimal zaraz wstawię. Quote
danka1234 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jeśli potrzeba jeszcze ogłoszeń to sie zgłaszam do pomocy. Quote
supergoga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Każda pomoc ogłoszeniowa mile widziana. Bo juz czasowo nie wyrabiamy. Napisałam gdzie już jest. Treść i namiary można wziąć z allegro Figa, piękna porzucona jamniczka pilnie szuka dom (501507365) - Aukcje internetowe Allegro Quote
danka1234 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ogłoszenia dla Figi; gumtre kokosy interpress oferty kupię psa adopcja psa szukaj zwierzaka ojej przygarnij zwierzaka czworonogi -po akceptacji giełda ogłoszeń 24 polska aleokazja Quote
danka1234 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 domek potrzebny,taki w którym będzie bezpieczna,kochana i rozpieszczana. Quote
Rene@Rabik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jamnicza piękność się przypomina :lol: Quote
snuszak Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Ma dzwonic Pani zainteresowana Figa z Poznania, czekam nan jej kontakt. Nie ukrywam, ze byłaby dla mnie to najlepsza opcja jesli Pani przedstawi dobre warunki to mialabym psa na miejscu w razie czegokolwiek a jak wiemy roznie to bywa. Ale narazie czekamy. Jest tez zainteresowany domek ze Szczecina, z Mazur bardzo domki ale gdyby trafiło sie cos na miejscu :oops: Quote
malagos Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Snuszkak, jak będzie już sunia w domku a ktoś jeszcze zadzwoni, zapisz numer i adres. Takie domki też możemy "zapsić" szybciutko :cool3: Quote
snuszak Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 wiadomo ze zapisze ;D ale Pani jeszcze nie dzwoniła Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Kciuki prosimy zaciskać i to mocno!!! Quote
danka1234 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 oooo,domeczek sie szykuje pewnie :lol: Quote
snuszak Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 tak trzymajcie kciuki :p do soboty prawdopodobnie, jesli Figa pojedzie juz do domku to wszytskich pozostałych chetnych oczywiscie o tym powiadomie, narazie jako pierwsza adopcje rozwazam ten domek ze wzgledu bliskosci Quote
Recommended Posts