Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eh Asia do mnie napisala...
Powysłaniu do mnie wtedy tego pw ja odpowiedzialam dopiero na nastepny dzien bo nie bylo mnie na komputerze, a ona myslala ze juz ktos zwinal jej jamniczke sprzed nosa i zdecydowala sie na nastepnego.

Jestesmy po rozmowie telefonicznej i wszystko jest wyjasnione.
Narazie szukamy domku dla Figi, dlatego prosze chetnych na adopcje suni o kontakt na pw i wyslanie adresu mailowego do mnie.

Goga jak bedziesz mic chwile wystaw allegro :)

Chcialabym aby Figa znalazla dom do nastepnej środy, bo wtedy wyjezdzam

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Pytanko w jakiej miejscowości jest Figa? Jak nie wypali z Martą mam jamniczy domek na Śląsku.

To może ja wrócę do swojego pytania (post 14) które w morzu innych umknęło bez echa. W chwili gdy je zadawałam było na 100% aktualne. Teraz potrzebuję odpowiedzi na nie zanim odezwę sie do Pani i jej będę ponownie robiła nadzieję (myślę że nadal aktualne ale nie chcę znowu jej dawać odpowiedzi typu "może, gdyby, a może by ryby")

Posted

[quote name='Isadora7']To może ja wrócę do swojego pytania (post 14) które w morzu innych umknęło bez echa. W chwili gdy je zadawałam było na 100% aktualne. Teraz potrzebuję odpowiedzi na nie zanim odezwę sie do Pani i jej będę ponownie robiła nadzieję (myślę że nadal aktualne ale nie chcę znowu jej dawać odpowiedzi typu "może, gdyby, a może by ryby")

przepraszam ogromnie ze nie opd :oops::oops: wstyd mi ale jakos nie zauwazylam sunia jest dokladnie w Puszczykowie okolo 15km od Poznania ale ogloszenia sa robione na poznan bo wiadomo duze maisto a nie am problemu jej tak zawiezc

Posted

Ma dzwonic Pani zainteresowana Figa z Poznania, czekam nan jej kontakt. Nie ukrywam, ze byłaby dla mnie to najlepsza opcja jesli Pani przedstawi dobre warunki to mialabym psa na miejscu w razie czegokolwiek a jak wiemy roznie to bywa. Ale narazie czekamy. Jest tez zainteresowany domek ze Szczecina, z Mazur bardzo domki ale gdyby trafiło sie cos na miejscu :oops:

Posted

tak trzymajcie kciuki :p do soboty prawdopodobnie, jesli Figa pojedzie juz do domku to wszytskich pozostałych chetnych oczywiscie o tym powiadomie, narazie jako pierwsza adopcje rozwazam ten domek ze wzgledu bliskosci