Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Tajdzi[/b] trzymam kciuki mocno. Nie rozbieraj drapaka. No chyba, że ją samą zostawisz w domku ale jak będziesz miała na nią oko co by nie skakała za dużo to nie trzeba.
Moja miała cięcie rano a wieczorem już udawała, że umie chodzić bidulka.
Trochę pospała, trochę podreptała. Na drugi dzień zdjęła sobie plasterek.
Na 3 drugi plasterek i już w miarę wyglądała i się czuła.
Będzie dobrze ale kciuki będą trzymane. Z moją kicią był TZ a ja pracować nie mogłam ze stresu. Kazałam sobie zdjęcia do pracy słać jak wygląda i co robi.
Trzymajcie się dzielnie.

Posted

Tajdzi , kochana nie denerwuj się. Koteczka pewnie będzie do końca dnia ospała, wiec niech sobie spokojnie dochodzi do siebie. i ty wypocznij, bo jutro będziesz musiała pilnować, zeby nie wskakiwała na meble, choć łatwo tak powidziec , moja druga w kolejności o imieniu Ścierwus (imię nie bez powodu) następnego dnia wskoczyła na najwyższy regał i nic się nie stało. Ważne , o ile pamiętam, żeby za ileś tam zrobiła siusiu. Bądź naprawde spokojna, w poniedz. Lonia już zapomni.

Posted

będzie dobrze :P , moja koteczka - siostra Felka (jest teraz u moich przyjaciół)- też przeszła taki zabieg i jest przekochana :P
[size=1]oj, ona już przeca nie moja :wink: [/size]
pozdrowienia

Posted

No [b]Myszka[/b] ma niezły ubaw w domu. Z chłopakami było już wesoło, ale widzę że mercedes dostarcza nowych wrażeń... wszystkim.
[b]Adda[/b] może sprawisz sobie wesołego kotka, Trusia Ci troszkę rozrusza i bedzie wreszcie 3+3+3 :P :D :P :D ???

Posted

Lonia w domku
Bidulka na łapkach się nie trzyma, nawet o ogonek się potyka...
Śpi na kolankach TZ już od 2 godzin...
Przykryta kocykiem, bo zimne łapeczki

A ja zestresowana zmywając pękłam szklankę i lekko się pocharatałam :roll:

Teraz nocka przed nami...

Posted

[quote name='tajdzi']Lonia w domku
Bidulka na łapkach się nie trzyma, nawet o ogonek się potyka...
Śpi na kolankach TZ już od 2 godzin...
Przykryta kocykiem, bo zimne łapeczki
A ja zestresowana zmywając pękłam szklankę i lekko się pocharatałam :roll: Teraz nocka przed nami...[/quote]
Niech sobie bidulka odsypia. Po narkozie to tak właśnie jest. Tylko niech siusiu zrobi w miarę szybko.
A szkło to na szczęście, tylko szkoda Twojej łapki.
Buziaki od nas wszystkich [size=1]od Wojteckiego też :P [/size]

Posted

[b]tajdzi[/b] wszystko musi być ok. Na początku tego roku obie moje kotki przeszły sterylki (obie naraz, więc jedno pilnowanie :lol: ) i wszystko przeszło jakoś bezboleśnie. Nie było kołnierza ani plastrów... I same wiedziały gdy nie były jeszcze na siłach skakać po meblach :lol: Mądre koteczki mam 8)

Posted

[size=6]A to od mojego stadka ze specjalną dedykacją dla Lońki :P :P :P [/size]

[img]http://img107.echo.cx/img107/8585/48756fb.jpg[/img]

[img]http://img125.echo.cx/img125/7306/48861lk.jpg[/img]

Posted

Sama jestem zdziwiona :o .
Barek pierwszy raz tak blisko Poświatki, położył się i sobie spokojnie zasnął. Bo z chłopakami tak różowo nie jest :wink: , niby się liżą, całują a za chwilę jeden drugiego podgryza i już powód do tarmoszenia :roll: .
A ja ostatnio coraz mniej telewizji oglądam :D .