agatkia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Xenka, 5-letnia suczka American Staffordshire Terrier (Amstaff), bardzo dobrze wychowana i wyuczona. Jest typowym domownikiem i kocha ciepło domowych pieleszy oraz ludzkie towarzystwo. Potrafi oddać kilkukrotnie więcej miłości, niż jej się daje, przekochany tulak. Uwielbia długie spacery i zabawy na świeżym powietrzu, oczywiście aportuje wszystko co się jej rzuci :) Została wyuczona: siad, leżeć, chodź tutaj, daj głos i wiele innych prostych zwrotów. Xena nie toleruje małych dzieci... i to jest przyczyną decyzji o je odaniu. Szczepienia przeszła w listopadzie 2008 na wściekliznę i podstawowe choroby. Szukamy właściciela, które będą traktować Xenkę jak członka rodziny i będzie dbał o nią dając jej wiele miłości, na którą zasługuje! Dom dla Xeny, jak i przyszli właściciele zostaną sprawdzeni na wszelkie sposoby, by ten kolejny dom- okazał sie tym do końca jej dni. Xena przebywa w Wejherowie, nr kontaktowy do mnie: 511- 096- 432 www.gielda.bai.pl/ www.gumtree.pl/ www.ofertownia.pl/ www.pineska.pl/ www.adopcje.org www.trojmiasto.pl/ogloszenia/...ml?id_kat_o=95 www.kupiepsa.pl www.adopcjapsa.pl/ animalia.pl/ogloszenia.php www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe.html www.bono-polska.pl/index.php/a/3 www.eoferty.com.pl/ www.etablica.com/ Quote
agatkia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Podnoszę!! Miłośnicy amstafów, gdzie jesteście! Quote
agatkia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 .........................................................................................................................................:roll: Quote
zaba14 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 widac ze pies kochany przez swoich właścicieli... :( czy kontaktowali sie z behawiorysta?? byc moze by pomogł, albo by utwierdził w dobrej decyzji... piekna sunia :loveu: Quote
agatkia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Decyzja została już podjęta... pies musi znaleźć nowy dom. Pani jest w ciąży nie chcą ryzykować. Quote
agatkia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Miłośnicy amstafów!! Haloooo!! :roll: Quote
zaba14 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Samo ogłoszenie tutaj na dogo nie wystarczy... allegro, alegratke itp. warto zrobić, no i przede wszystkim przed wydaniem sunke wysterylizować, bedzie dobrze!! :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jest Boska piekna juz wysylam watek cioteczka Quote
basiagk Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kolejny miłośnik amstaffów melduje sie na posterunku:p Quote
agatkia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Super! Z pomocą amstaffomaniaków będzie łatwiej :) Ona jest rzeczywiście piękna- zadbana, na pewno jest kochana. To musiała być dla tych państwa trudna decyzja... ... choć ja sobie nie wyobrażam, ze można oddać własnego psa... Quote
agatkia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Państwo chcą oddać Xenkę jak najszybciej... Quote
zaba14 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 agatika zycie czasem jest nieprzewidywalne, a jesli panstwo obawiaja sie teraz o zycie dziecka to raczej lepiej jak sunia znajdzie nowy domek, niz ma byc w domu traktowana jak tykajaca bomba... widac ze sunia zadbana i kochajaca przez swoich właścicieli, decyzja napewno musiala byc trudna.. Quote
andzia69 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 a dlaczego chcą oddać sunie jak najprędzej? na dniach pani bedzie rodzić czy tak bo tak? ja w tej chwili nie mam za bardzo głowy...za dużo mamy kłopotów w Kielcach:-( Quote
karolina1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jezu.... ona jest przepięnka!!!!!!!!!!!!!! Ma wątek: Witamy na Forum "Amstaff-PitBull" edit: znowu skaczą posty..:mad: Quote
agatkia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Założyłam jej wątek tylko na dogomanii, nie mam czasu by ją ogłaszać- dlatego liczę na Waszą pomoc. Niestety szukam domu jeszcze jednemu Amstafowi, ale wstrzymuję się z założeniem wątku bo mam narazie o nim za mało informacji. Słuchajcie, każda chętna osoba zostanie przeze mnie skierowana do dziewczyny, która ma ogromne doświadczenie z ta rasą i świetne doświadczenie w dobieraniu domów dla ludzi chcących posiadać amstaffa. Przyszli właściciele zostaną solidnie sprawdzeni. Nie wiem dokładnie, na jakim etapie ciąży jest Pani, ale im szybciej sunia znajdzie dom, tym lepiej. Quote
agatkia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 zaba14 napisał(a):agatika zycie czasem jest nieprzewidywalne, a jesli panstwo obawiaja sie teraz o zycie dziecka to raczej lepiej jak sunia znajdzie nowy domek, niz ma byc w domu traktowana jak tykajaca bomba... widac ze sunia zadbana i kochajaca przez swoich właścicieli, decyzja napewno musiala byc trudna.. Wie, żabko, wiem, dlatego nie oceniam. Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='agatkia']Założyłam jej wątek tylko na dogomanii, nie mam czasu by ją ogłaszać- dlatego liczę na Waszą pomoc. Niestety szukam domu jeszcze jednemu Amstafowi, ale wstrzymuję się z założeniem wątku bo mam narazie o nim za mało informacji. Słuchajcie, każda chętna osoba zostanie przeze mnie skierowana do dziewczyny, która ma ogromne doświadczenie z ta rasą i świetne doświadczenie w dobieraniu domów dla ludzi chcących posiadać amstaffa. Przyszli właściciele zostaną solidnie sprawdzeni. Nie wiem dokładnie, na jakim etapie ciąży jest Pani, ale im szybciej sunia znajdzie dom, tym lepiej. natalia już założyła na niebieskim ;) Quote
ANETTTA Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 __________________ piekna gdzie ten dom Quote
natalia_aa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Witaj Agato :) Suka ma wątek na niebieskim forum, Karolina zaczęła ją już ogłaszać, na dniach zrobi to też zapewne Jenny19 także oby coś się ruszyło. Ja czekam cały czas na dokładniejsze informacje od Patrycji. Co do tych dzieci, ja nie jestem przekonana i tu też czekam na telefon od Patrycji. Z tego co ona mi mówiła, suka rzuciła się jakoś na okno z rzekomą agresją i kobita teraz się po prostu boi o dziecko... Na forum jest jedna osoba zainteresowana, ale bez informacji o jej stosunku do zwierząt ani rusz... Quote
Recommended Posts