Jump to content
Dogomania

Amstafka Xena- na rozstaju dróg. Odcinek 1- wszy. DOM PILNIE POTRZEBNY!!!

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
nawet cie nie posądzam ;)

Heh nie no żartuję.

Dzisiaj byłam na j kontroli przedadopcyjnej w sprawie jednej z naszych suk, to kurde porażka.
Wszystkie poprzednie psy były oddane, amstaffa chce tylko 14 letnia córka, mama się boi a tata nic nie wie :/ Płakać się chce.

Posted

agaga21 napisał(a):
niestety prawda jest zupełnie inna i większość wetów skopiuje uszy, ogon...co tylko chcesz:angryy::mad::angryy:

Musze sie przyznac do strasznej rzeczy! My tez obcielismy uszka naszemu Chico!!! Dwa lata temu.Ale niewiedzielismy ze nie wolno i podobno pies mial niemiec komplilacji z uszami!!!! Ale bylismy durni!!!:mad::angryy::angryy::angryy::mad:
Moge sie bic sama po glowie:mad:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Musze sie przyznac do strasznej rzeczy! My tez obcielismy uszka naszemu Chico!!! Dwa lata temu.Ale niewiedzielismy ze nie wolno i podobno pies mial niemiec komplilacji z uszami!!!! Ale bylismy durni!!!:mad::angryy::angryy::angryy::mad:
Moge sie bic sama po glowie:mad:

Mi się np. podobają psy z ciętym uchem, naprawdę bardzo mi się podobają. Natomiast sama bym teraz nie obcieła. Ale kilka lat temu... kto wie.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Właściciele chwilo wstrzymują się z oddaniem psiaka, wiem bo odesłałam do nich 2 dni temu pewnego pana chętnego adoptować Xenę.
Wątek niech zostanie, poczekam na ostateczną decyzję co z sunią.

• 1 month later...
Posted

ja nie wiem czy ktoś sobie jaja robi:mad::mad:...te wszystkie zdjęcia mamy na dogo, oprócz tych ze szczeniakami, ale to w sumie może być nawet inna suka bo tego dobrze nie widać.....:angryy:

Posted

Ta ze szczeniakami w moim mniemaniu to nie ta sama... biała skarpeta Xeny jest lewa skarpeta Xeny jest zdecydowanie krótsza, co nie zmienia faktu, że zadzwonię i spytam na czym stoimy, tzn. czy suka szuka domu, czy co dalej...

Posted

zapytałam wtedy o sunię i...dziś dostałam odpowiedź!!!

Gia,Frycia psy (NIgdy nie znajdziemy boya jestesmy brzydkie!)

75

Temat: Re:
Data i godzina: dzisiaj 22:10
a co was to obchodzi hmmm
tak jest juz zaadoptowana i więcej prosze nie pisać
są od tego strony internetowe a nie profile o psach do adopcji
to jest nielegalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem cos na ten temat bo sama pracuje w schronisku!!!!!!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

dostałam jeszcze od tej osoby stek wyzwisk!!! i nawet pogróżki!:diabloti:

jesli chodzi o takie profile jak ty masz to ludzie szukaja po necie psów a nie ty dajesz z neta zdjecia i szukasz domow ty nie jestes od tego
rozumiesz
jezeli nie ja sie skontaktuje z Kierownikiem n-k by cos zrobil z tym kątem
bo tak niemoze byc
nie jestes od tego by szukać psom domów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kurcze, ja rozmawiałam z zastępcą schroniska w Dąbrówce - Natalią. To jej znajomi są właścicielami Xeną i na chwilę obecną starają się przygotować sukę na przybycie dziecka.
Właścicielka Xeny nadal w ciąży, ale już próbują oswajać sunię z przybyciem nowego członka rodziny.
Mam nadzieję, że dadząradę.