Jump to content
Dogomania

Amstafka Xena- na rozstaju dróg. Odcinek 1- wszy. DOM PILNIE POTRZEBNY!!!

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przejrzę ten wątek dokładnie i zamieszcze na allegro wszystkie istotne informacje, jeśli jest coś jeszcze co warto by dodać a nie było na wątku to pisz.jeśli ktoś z was umie pisać tak, by chwytało za serce(bo ja raczej nie mam ostatnio weny)to tekścik o suni byłby mile widziany-zamieściłabym na allegro zamiast "suchych faktów".jutro ok.12-13 będę mogła zrobić allegro więc do tego czasu by sie taki tekst przydał.

Posted

Xena jak i Paco mają cały czas allegro.
Tekst do ogłoszeń:

Xenka po 5 latach musi szukać nowego domku... Pytacie dlaczego? Bo jej pani jest w ciaży i się boi...

Xenka, 5-letnia suczka American Staffordshire Terrier (Amstaff), bardzo dobrze wychowana i wyuczona.
Jest typowym domownikiem i kocha ciepło domowych pieleszy oraz ludzkie towarzystwo. Potrafi oddać kilkukrotnie więcej miłości, niż jej się daje, przekochany tulak.
Uwielbia długie spacery i zabawy na świeżym powietrzu, oczywiście aportuje wszystko co się jej rzuci.
Zna podstawowe komendy: siad, leżeć, chodź tutaj, daj głos i wiele innych prostych zwrotów.
Szczepienia przeszła w listopadzie 2008 na wściekliznę i podstawowe choroby.

Szukamy dla suni właściciela, który będzie traktować Xenkę jak członka rodziny i będzie dbał o nią dając jej wiele miłości, na którą zasługuje!
Szukamy właściciela konsekwentego, odpowiedzialnego, stabilnego psychicznie, preferowany dom bez innycch zwierząt.

Zastrzegam sobie prawo do kontroli przed i po adopcyjnej, warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i sterylizacja suki.

W razie chęci adopcji proszę o kontakt pod numerem: 661-665-695 lub mailem: [email protected]

Posted

Kurcze, więc jednak jest allegro... ja myślałam, ze zainteresowanie będzie ogromne- co prawda, liczyłam się z tym, że zdecydowana część zaintereoswanych nie będzie ... łagodnie mówiąc: odpowiednia, ale takie ciszy to sie kompletnie nie spodziewałam...:-(

Posted

Dziś dostałam o nią sms'a (nie odpisuję na takie próby kontaktu w sprawie adopcji), więc po chwili "pani"? dziewczyna... zadzwoniła. Spytała tylko, czy aktualne, powiedziałam, że tak i było "aha, dziękuję...".
Kompletnie nie rozumiem ludzi.

Posted

natalia_aa napisał(a):
O i takie ciekawe maile dostaje o amstaffy:
"Witam,mozesz przeslac inne zdjecia pieska? I fajnie by bylo jak bys miala znajomego weterynarza,ktory umie ciac uszy? "

Porażka.

ja pier..!!!co za ludzie???niech sobie sami uszy poobcinają! może im trochę rozumu przybędzie jak poboli trochę:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

natalia_aa napisał(a):
O i takie ciekawe maile dostaje o amstaffy:
"Witam,mozesz przeslac inne zdjecia pieska? I fajnie by bylo jak bys miala znajomego weterynarza,ktory umie ciac uszy? "

Porażka.

Mozesz mu odpisac ze masz znajomego Policjanta ktory moze sie z nim skontaktowac w sprawie ciecia uszu:mad::mad::mad:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Mozesz mu odpisac ze masz znajomego Policjanta ktory moze sie z nim skontaktowac w sprawie ciecia uszu:mad::mad::mad:

Myślę że to co mu odpisałam wystarczy.
Było grzecznie ale dosadnie... Powiedziałam o zakazie kopiowania uszu i o tym, że żaden wet nie będzie ryzykować za marne 300zł ryzykować utraty wykonywania zawodu. Itp.

Posted

natalia_aa napisał(a):
Myślę że to co mu odpisałam wystarczy.
Było grzecznie ale dosadnie... Powiedziałam o zakazie kopiowania uszu i o tym, że żaden wet nie będzie ryzykować za marne 300zł ryzykować utraty wykonywania zawodu. Itp.

niestety prawda jest zupełnie inna i większość wetów skopiuje uszy, ogon...co tylko chcesz:angryy::mad::angryy:

Posted

agaga21 napisał(a):
niestety prawda jest zupełnie inna i większość wetów skopiuje uszy, ogon...co tylko chcesz:angryy::mad::angryy:

Głupia nie jestem i wiem jak to wyglada, ale nie wszyscy, któzy piszą maila również mają taką wiedzę...