snuszak Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 piknie po kapieli wyglada Kaja :loveu: teraz szybko do domku Quote
marta23t Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ciekawe jak po nocy? jak się zachowywała? czekam na wieści:loveu: Quote
snuszak Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 i jak co u małej? zeby o niej słych nie zaginał, liczymy na dosc czeste relacje, ma gdzies psinka ogloszenia? Quote
snuszak Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 moze jest jaksi portal dla gonczych? pewnie jest ich bardzo malo do adopcji takich rasowych wiec mozna wsadzic Kaja a noz, widelec sie spodoba :loveu: Quote
supergoga Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Mam zamiar wysłać ją 3 osobom - może coś wyjdzie z tego. Kaja jest cudowna, nie brudzi w domu, jest przyjazna dla Joo i dla domowników. Dla ludzi ogólnie. Zachowuje się jak szczeniak, któym chyba jeszcze jest. Myślę, że ma około roku. Jutro Karolina wybiera się do weta z Joo to zabierze ze sobą Kaję. Założymy książeczkę zdrowia i zobaczymy co z nia. Powoli będziemy tez umawiać sterylkę suni. Quote
supergoga Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Piękna jest Kaja Szuka super domu. Quote
marta23t Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ze sterylką musimy moim zdaniem trochę poczekać ona jeszcze jest świeżo po karmieniu będzie miała dużo tkanek żeby się do macicy dostać i będzie się ciężko goiło / może się babrać/ ona jeszcze cycuszki ma po karmieniu, nie wiadomo czy mleka nie ma...warto poczekać... Quote
supergoga Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Zgadza się, dlatego napisałam że powoli będziemu umawiać. Najpierw jeszcze szczepienia ją czekają. Quote
snuszak Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ale co prawda to prawda dziewczyna reprezentuje sie piknie :loveu: na 1 zdjeciu bardzo ladnie ja wida cała sie prezentuje, oby wiecej takich fotek, za te bardzo dziekujemy, kazde zdjecie zwieksza jej szanse na domek. Normalnie gonczak taki mały z niej, rasowe schronisko ostatnio mamy :angryy: same rarytaski cos brzydko to swiadczy o tym naszym społeczenstwie a wlasciwie glownie o moich sasiadach z miasta :oops: Quote
snuszak Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 I jak info wyslane do tych osob? bedzie cos z tego?? :loveu: Quote
supergoga Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Jest domek zainteresowany Kajunią. Brzmi nieźle. Tyle że jak pech to pech...domek w Krakowie. Quote
Rene@Rabik Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Żaden pech, tylko w razie czego trzeba kombinować transport. A cioteczek w Krakowie jest pełno, takze bez problemu pewnie ktos ten potencjalny domek sprawdzi. Quote
supergoga Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Jesteśmy w toku rozmów i ewentualnej organizacji. Zobaczymy. Quote
snuszak Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Goga jesli Figa nie znajdzie domu do nastepnej niedzieli gdzies tutaj w poblizu to bedzie jechac za ta czestochowe do Asi, mozna by w razie czego pomyslec jakos o polaczeniu tego transportu Quote
supergoga Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Pomyśleć warto, choć trudność może być taka, że jeśli będę jechała, to z dwiema sukami, - a nie dam sobie rady z trzema. Ale może któras wypadnie jednak, Wiadomo, że warto żeby wszystko po trasie pojechało. To w tygodniu wszystko się okaże. Quote
snuszak Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 dobrze w razie czego pisz jak bedziesz jzu wiedziec jakies konkrety :p Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Pani z Krakowa niesttey nie odpowiedziała więcej. Ani na tak ani na nie. Bardzo to lubię. Czyli szukamy domu. Quote
snuszak Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 szkoda, ale Kaja jest mloda i piekna powinna szybko cos znalezc Quote
snuszak Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 i mało niestety ludzia Kaje odwiedza a taka piekna suczka sie marnuje, moglaby jzu dupke we wlasnym domku grzac Quote
supergoga Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Nie odwiedza :oops: ale szuka i znajduje :multi::multi::multi:. Kaja po Nowym Roku pojedzie do fajnego domku do Zielonej Góry. Będzie miała dwoje młodych państwa i coś mi się wydaje że będzie rozpieszczona na maksa. Na razie szykujemy sterylkę - i mała pakuje walizki. Quote
marta23t Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jakby transport był potrzebny to pamiętaj że ja tam ujeżdżam:cool3: do teściów więc jakby co dupcie Kaji do nowej rezydencji podwiozę:lol: - oczywiście bezpłatnie. Z. Górę też znam więc poradzę sobie z każdym adresem:lol: Quote
Recommended Posts