Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zamiar wysłać ją 3 osobom - może coś wyjdzie z tego.
Kaja jest cudowna, nie brudzi w domu, jest przyjazna dla Joo i dla domowników. Dla ludzi ogólnie. Zachowuje się jak szczeniak, któym chyba jeszcze jest. Myślę, że ma około roku.
Jutro Karolina wybiera się do weta z Joo to zabierze ze sobą Kaję. Założymy książeczkę zdrowia i zobaczymy co z nia.
Powoli będziemy tez umawiać sterylkę suni.

Posted

ze sterylką musimy moim zdaniem trochę poczekać ona jeszcze jest świeżo po karmieniu będzie miała dużo tkanek żeby się do macicy dostać i będzie się ciężko goiło / może się babrać/ ona jeszcze cycuszki ma po karmieniu, nie wiadomo czy mleka nie ma...warto poczekać...

Posted

ale co prawda to prawda dziewczyna reprezentuje sie piknie :loveu: na 1 zdjeciu bardzo ladnie ja wida cała sie prezentuje, oby wiecej takich fotek, za te bardzo dziekujemy, kazde zdjecie zwieksza jej szanse na domek.

Normalnie gonczak taki mały z niej, rasowe schronisko ostatnio mamy :angryy: same rarytaski cos brzydko to swiadczy o tym naszym społeczenstwie a wlasciwie glownie o moich sasiadach z miasta :oops:

Posted

Goga jesli Figa nie znajdzie domu do nastepnej niedzieli gdzies tutaj w poblizu to bedzie jechac za ta czestochowe do Asi, mozna by w razie czego pomyslec jakos o polaczeniu tego transportu

Posted

Pomyśleć warto, choć trudność może być taka, że jeśli będę jechała, to z dwiema sukami, - a nie dam sobie rady z trzema. Ale może któras wypadnie jednak, Wiadomo, że warto żeby wszystko po trasie pojechało.

To w tygodniu wszystko się okaże.

Posted

Nie odwiedza :oops: ale szuka i znajduje :multi::multi::multi:.

Kaja po Nowym Roku pojedzie do fajnego domku do Zielonej Góry. Będzie miała dwoje młodych państwa i coś mi się wydaje że będzie rozpieszczona na maksa.

Na razie szykujemy sterylkę - i mała pakuje walizki.

Posted

jakby transport był potrzebny to pamiętaj że ja tam ujeżdżam:cool3: do teściów więc jakby co dupcie Kaji do nowej rezydencji podwiozę:lol: - oczywiście bezpłatnie. Z. Górę też znam więc poradzę sobie z każdym adresem:lol: