snuszak Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Super wiadomosc :multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 We wtorek jak nic nie wypadnie - sunia ma sterylkę i po zabiegu jedzie do nowego domku. Dla Kai nowy rok zaczyna się świetnie. Oby i dla innych psiaków przyniósł szansę. Quote
Rene@Rabik Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 To trzeba trzymac kciuki :thumbs:, żeby wszystko było ok. Kaja Nowy Rok otwiera dla ciebie nowy rozdział życia. :loveu: Quote
supergoga Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Dzień pełen wraże dla Kai. Zabrałam ją koło południa z zapłakanych objęć jej tymczasowej opiekunki i powlokłam tramwajem - na rączkach - do weta. Sterylka zrobiona. Koło 15.00 wyadoptowałam sunię w ciepłe objęcia młodych nowych opiekunów - przyjechali po sunię z Zielonej Góry, cieszyli sie ogromnie. Mam wieści, że sunia juz w domku - zapoznaje sie z otoczeniem i z rezydentem królikiem, na którego na razie nie poluje. Później wstawie ostatnie fotki. Quote
Rene@Rabik Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dobre zakończenia psich tułaczek zawsze są mile widziane. Kaja niech ci się wiedzie w nowym domku :multi::multi::multi: Quote
agusiazet Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jak miło czytać dobre wieści!!! Kajuniu bądź szczęśliwa! Quote
supergoga Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Ostatnie poznańskie fotki Kajusi, po sterylce, w gabinecie wet. Quote
supergoga Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Zdjęcia suni z nowego domku: Zew zdjęciami Kaja przekazała pozdrowienia z ciepłego i kochającego domku. Quote
supergoga Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 I najnowsze wieści z domku Kajusi: Kajusia jest już z nami prawie 2 tygodnie i przez ten czas wniosła do naszego domu bardzo dużo radości, a także pochłonęła większość naszej uwagi :) Codziennie pokazuje nam coś nowego, czego jeszcze o niej nie wiedzieliśmy. Od samego początku bardzo dobrze się zaaklimatyzowała. Jest bardzo usłuchana i nie sprawia żadnych problemów wychowawczych. Czasem płacze kiedy musi zostać sama w domu, ale nawet to ostatnio zdarza się jej coraz rzadziej,bo chyba już zrozumiała, że zawsze do niej wracamy. Była już w odwiedzinach u rodziny Marty w Wałbrzychu i podbiła tam serca wszystkich. Nawet siostra Marty codziennie przed wyjściem do szkoły zabierała Kaję na poranny spacerek:) Kilka dni temu postanowiliśmy spuścić ją ze smyczy na ogrodzonym boisku. Wybiegała się za wszystkie czasy i była baaardzo szczęśliwa. W ogóle nie miała w głowie ucieczek, a kiedy oddalała się za bardzo, przywoływana natychmiast wracała. Teraz wyjście na boisko stało się codziennością. Piesek ma swoje frisbee i uwielbia je łapać. Poza tymi zabawami jej ulubione zajęcia to oglądanie widoku zza okna i gramolenie się do łóżka swoich właścicieli kiedy śpią i nie są świadomi tego wykroczenia ;) Przesyłamy kilka zdjęć i pozdrawiamy serdecznie,a Kajusia też pozdrawiająco poszczekuje :) Cieszymy się, że jednak rodzina tymczasowa zdecydowała się na dalszą pomoc innym psiakom...one na pewno też doczekają kochającego domku, a my naszego bez Kajusi już sobie nie wyobrażamy. I zdjęcia: Kaja na boisku Ulubione zajęcie suni - spoglądanie na świat Quote
supergoga Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Dla miłosników pięknej Kai - wieści przesyłamy pani zdjęcia Kai ze spacerku robione jakiś czas temu... Kaja bardzo się z nami zżyła a i my z nią.To bardzo mądry piesek którego nauczyliśmy już wiele komend takich jak; siad, łapka, głos itp. itd.Jest bardzo uczuciowa... Czasem potrafi mnie witać pół godziny gdy ja wracam ze sklepu po 5 minutach:-).Jest dobrze odżywiona i ma dużo ruchu... Codziennie biega po parku a raz w tygodniu jeździmy do lasu na dłuższe trasy.Śmiejemy się że zrobił się z niej francuski piesek bo zjada tylko wykwintne potrawy a zwykłe Chappi w puszcze już ją nie interesuje:-)Poprawił się też jej stan sierści tzn jest gładka i lśniąca - to bardzo czysy piesek... Dużo by można o niej opowiadać... Cieszymy się bardzo że z nami jest. Quote
supergoga Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pozdrowienia od Kajusi. I fotka plenerowa suni. Quote
snuszak Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 jakie to szczescie ze ta sliczna sunia ma taki domek :p Quote
Recommended Posts