Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

enia napisał(a):
o matko i córko!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
normalnie nie moge uwierzyć ,że ona taka łagodna do innych glutów:loveu:

Matkuje maluchom ;)

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Dzaszka jest wykąpana i dzisiaj czeka ją sterylka :roll:

O Boziu- trzymam kciuki za bezstresowy transport i za udany zabieg!:lol:

Posted

[quote name='enia']O Boziu- trzymam kciuki za bezstresowy transport i za udany zabieg!:lol:

Daszka pojedzie z ciocią Tanitką :lol:
zabieg ma dziś o 19.00

Posted

Daszeńko- co u Ciebie ? Jak samopoczucie ?
P.S. A ja od wczorajszego wieczora próbuję złapać młodą sunię, którą ktoś wyrzucił :shake: Sunia jest oszałomiona biega po cąłym mieście i szuka "swoich ludzi". Nie daje się do siebie zbliżyć. Wczoraj biegała po mojej dzielnicy a dziś widziałam ją przerażoną na targu. Przepraszam za ten off, ale nie mogę przestać o niej myśleć.:-(

Posted

Ja ja dziś się zdołowałam.....
U nas po mieście chodzi pewna babka (jest chora psychicznie i jeszcze pije) w wakacje zaczeła chodziś ze szczeniakiem.
Wczoraj mama mi mówi, że widziała babeczkę bez psa..............
no i dziś pod kinem lata psina.....:-( Nawet nie miałam jak jej złapać, przebiegła na przez ulice :placz: Pobiegłam do sklepu po jedzenie, ale jej juz nie było.... Mam doła!
I jeszcze widziałam na ulicy praktycznie łysego psiaka....:-(:-(:-(

Posted

Miśka- jest dokładnie tak jak piszesz. Ten ogrom nieszczęścia przytłacza :shake:. Mogłabym tą "moją" sunię przetrzymac chociaż parę dni- żeby tylko dała się złapać, żeby tylko dała sobie pomóc ... :-(

Posted

evita. napisał(a):
Mogłabym tą "moją" sunię przetrzymac chociaż parę dni- żeby tylko dała się złapać, żeby tylko dała sobie pomóc ... :-(

A ja się boje, ze jak przyprowadzę psa to bede musiała oddać do schronu.......
Juz raz miałam taką syt. wykupiłam od pijaka za 2zł małego szczeniaka i zawiozłam do schronu......:-( Niewiem co lepsze życie na ulicy czy schron...? Mam tylko nadzieje, że szybko został adoptowany....

Posted

evita. napisał(a):
Daszeńko- co u Ciebie ? Jak samopoczucie ?
P.S. A ja od wczorajszego wieczora próbuję złapać młodą sunię, którą ktoś wyrzucił :shake: Sunia jest oszałomiona biega po cąłym mieście i szuka "swoich ludzi". Nie daje się do siebie zbliżyć. Wczoraj biegała po mojej dzielnicy a dziś widziałam ją przerażoną na targu. Przepraszam za ten off, ale nie mogę przestać o niej myśleć.:-(

To przykre :-( nie wiem co powiedzieć :shake:

Tanitka była sama i miała kłopot z Daszką, bo sunia nie chciała zejść po schodach do kliniki. Sunia była przerażona i wet musiał osobiście wyjść na powitanie Daszki ;)
Byli jeszcze pacjenci, wszystko się opóźniło i Daszka po zabiegu wróciła do hoteliku dopiero około 23.00 a Tanitka do domu jeszcze później. Podpadłam Tanitce :oops:
Daszka jest dużą sunią w wieku ok. 3 lata i jest mixem kaukaza. Była bardzo grzeczna pomimo, że Tanitki nie znała.