paros Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 enia napisał(a):o matko i córko!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: normalnie nie moge uwierzyć ,że ona taka łagodna do innych glutów:loveu: Matkuje maluchom ;) Quote
Miśka84 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Brak słów.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 asiamm napisał(a):o rajusiu :evil_lol: pseudohowla normalnie Hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
evita. Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dodałam nowe foty do allegro. Kto by pomyślał, że Daszka okaże się taką dobrą mamcią :loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 no ładnie! http://images43.fotosik.pl/40/4d8eb7ce1d15d238med.jpg a mówiłyście, że jednak nie była w ciąży! :mad: ;););) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='mru']no ładnie! http://images43.fotosik.pl/40/4d8eb7ce1d15d238med.jpg a mówiłyście, że jednak nie była w ciąży! :mad: ;););) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
bea_m Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Niesamowita jest. Piękna i ma wspaniały charakter. A ja myślałam że jak duże to straszne :roll: gupia :evil_lol: Quote
paros Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Dzaszka jest wykąpana i dzisiaj czeka ją sterylka :roll: Quote
enia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 paros napisał(a):Dzaszka jest wykąpana i dzisiaj czeka ją sterylka :roll: O Boziu- trzymam kciuki za bezstresowy transport i za udany zabieg!:lol: Quote
Miśka84 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 enia napisał(a):O Boziu- trzymam kciuki za bezstresowy transport i za udany zabieg!:lol: Trzymajcie się! Quote
paros Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='enia']O Boziu- trzymam kciuki za bezstresowy transport i za udany zabieg!:lol: Daszka pojedzie z ciocią Tanitką :lol: zabieg ma dziś o 19.00 Quote
evita. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Baaaaaarrrrrrrdzo mocno trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Miśka84 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ziutka napisał(a):Trzymaj się Daszeńko dzielnie :loveu: ........................... Quote
enia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jak tam nasza dziewczyna po zabiegu?:roll: Quote
evita. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Daszeńko- co u Ciebie ? Jak samopoczucie ? P.S. A ja od wczorajszego wieczora próbuję złapać młodą sunię, którą ktoś wyrzucił :shake: Sunia jest oszałomiona biega po cąłym mieście i szuka "swoich ludzi". Nie daje się do siebie zbliżyć. Wczoraj biegała po mojej dzielnicy a dziś widziałam ją przerażoną na targu. Przepraszam za ten off, ale nie mogę przestać o niej myśleć.:-( Quote
Miśka84 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja ja dziś się zdołowałam..... U nas po mieście chodzi pewna babka (jest chora psychicznie i jeszcze pije) w wakacje zaczeła chodziś ze szczeniakiem. Wczoraj mama mi mówi, że widziała babeczkę bez psa.............. no i dziś pod kinem lata psina.....:-( Nawet nie miałam jak jej złapać, przebiegła na przez ulice :placz: Pobiegłam do sklepu po jedzenie, ale jej juz nie było.... Mam doła! I jeszcze widziałam na ulicy praktycznie łysego psiaka....:-(:-(:-( Quote
evita. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Miśka- jest dokładnie tak jak piszesz. Ten ogrom nieszczęścia przytłacza :shake:. Mogłabym tą "moją" sunię przetrzymac chociaż parę dni- żeby tylko dała się złapać, żeby tylko dała sobie pomóc ... :-( Quote
Miśka84 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 evita. napisał(a): Mogłabym tą "moją" sunię przetrzymac chociaż parę dni- żeby tylko dała się złapać, żeby tylko dała sobie pomóc ... :-( A ja się boje, ze jak przyprowadzę psa to bede musiała oddać do schronu....... Juz raz miałam taką syt. wykupiłam od pijaka za 2zł małego szczeniaka i zawiozłam do schronu......:-( Niewiem co lepsze życie na ulicy czy schron...? Mam tylko nadzieje, że szybko został adoptowany.... Quote
paros Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 evita. napisał(a):Daszeńko- co u Ciebie ? Jak samopoczucie ? P.S. A ja od wczorajszego wieczora próbuję złapać młodą sunię, którą ktoś wyrzucił :shake: Sunia jest oszałomiona biega po cąłym mieście i szuka "swoich ludzi". Nie daje się do siebie zbliżyć. Wczoraj biegała po mojej dzielnicy a dziś widziałam ją przerażoną na targu. Przepraszam za ten off, ale nie mogę przestać o niej myśleć.:-( To przykre :-( nie wiem co powiedzieć :shake: Tanitka była sama i miała kłopot z Daszką, bo sunia nie chciała zejść po schodach do kliniki. Sunia była przerażona i wet musiał osobiście wyjść na powitanie Daszki ;) Byli jeszcze pacjenci, wszystko się opóźniło i Daszka po zabiegu wróciła do hoteliku dopiero około 23.00 a Tanitka do domu jeszcze później. Podpadłam Tanitce :oops: Daszka jest dużą sunią w wieku ok. 3 lata i jest mixem kaukaza. Była bardzo grzeczna pomimo, że Tanitki nie znała. Quote
Ziutka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kolejna bida z Błonia po wypadku :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/blonie-kolejna-tragedia-dt-potrzebny-natychmiast-ktos-z-bemowa-do-odwiedzin-127687/ Quote
Recommended Posts