evita. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Podnoszę z rana naszą kruszynkę :loveu: i przy okazji pytam czy karma już dotarła ;) Quote
Miśka84 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a):nie idź w zapomnienie mała! :):):) Pamiętamy, pamiętamy :roll: Quote
pati Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 karma dotarła chwilowo nie mam czasu na kopmuter także bywam z rana i wieczorem . Sunia ma sie znacznie lepiej psychicznie . BIEGAŁA po dworze z innymi psami. Pozostałe psy działaja na nia super. Stara sie robic to co one. Nie siedzi juz tylko w pzredpokoju ale łazi po kuchni. Apetyt ma przeogromy jadła by i jadła. Z wychodzeniem do domu i wchodzeniem nie ma problemu wolno co prawda ale idzie. Ogolnie to jest takim psiakiem na arzie powolnym noga za noga do nikąd jej sie nie śpieszy. Quote
evita. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 pati napisał(a): Ogolnie to jest takim psiakiem na arzie powolnym noga za noga do nikąd jej sie nie śpieszy. No ma dziewczyna czas po prostu ;) P.S. Cieszę się, ze karma dotarła- a czy Daszka ją chętnie je czy raczej nie przepada za suchym ? ;) Quote
paros Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Jak smakuje Daszce karma od cioteczki Evity? :loveu: Quote
evita. Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nasze "maleństwo" przypomina się z rana ;) Quote
enia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evita. napisał(a):Nasze "maleństwo" przypomina się z rana ;) i w porze obiadowej też pamietamy.........:p Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evita. napisał(a):I po południu też nie zapominamy ;) :shiny::shiny::shiny: Quote
evita. Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 enia napisał(a):i w porze obiadowej też pamietamy.........:p I po południu też nie zapominamy ;) Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evita. napisał(a):I po południu też nie zapominamy ;) I przed wieczorkiem też nie zapominamy ;) Quote
paros Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Dzwoniłam do Pati :lol: Daszka ma apetyt i czuje się dobrze :multi: Biega sobie z innymi psiakami Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 paros napisał(a):Dzwoniłam do Pati :lol: Daszka ma apetyt i czuje się dobrze :multi: Biega sobie z innymi psiakami Super wieści :multi: :loveu: Quote
evita. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jak fajnie, że się nam Daszeńka już "wyluzowała" :loveu: Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 evita. napisał(a):Poranne odwiedziny u Daszeńki ;) I po śniadaniowe odwiedziny :cool3: Quote
evita. Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A może jakieś sobotnie popołudniowe wieści od Daszeńki ? ;) Pati- prosimy :loveu: Quote
pati Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 wybaczcie brak wiesci. Nie mam osatnio czasu ani chęci na net. Moj pies miał operacje wiec teraz jestem tylko przy nim daszka czuje sie swietnie jest juz pełnowprawnym członkiem stada. Biega z innymi bardzo chetnie wychodzi na dwor i rownie chętnie wchodzi do domu jest grzeczna , nie brudzi w domu. Do psow i kotow nieagresywna. Potrafi pokazac jenak zęby jak jej ktoś nadepnie na odcisk :evil_lol: mowimy na nia krolowa bona Dasza Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ależ Ona jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
paros Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Miśka84 napisał(a):Jaka jestem ładna :loveu: Śliczna :lol: Quote
Recommended Posts