Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karma dotarła chwilowo nie mam czasu na kopmuter także bywam z rana i wieczorem .
Sunia ma sie znacznie lepiej psychicznie . BIEGAŁA po dworze z innymi psami. Pozostałe psy działaja na nia super. Stara sie robic to co one. Nie siedzi juz tylko w pzredpokoju ale łazi po kuchni. Apetyt ma przeogromy jadła by i jadła.
Z wychodzeniem do domu i wchodzeniem nie ma problemu wolno co prawda ale idzie. Ogolnie to jest takim psiakiem na arzie powolnym noga za noga do nikąd jej sie nie śpieszy.

Posted

pati napisał(a):
Ogolnie to jest takim psiakiem na arzie powolnym noga za noga do nikąd jej sie nie śpieszy.

No ma dziewczyna czas po prostu ;)
P.S. Cieszę się, ze karma dotarła- a czy Daszka ją chętnie je czy raczej nie przepada za suchym ? ;)

Posted

paros napisał(a):
Dzwoniłam do Pati :lol:
Daszka ma apetyt i czuje się dobrze :multi:
Biega sobie z innymi psiakami

Super wieści :multi: :loveu:

Posted

wybaczcie brak wiesci. Nie mam osatnio czasu ani chęci na net. Moj pies miał operacje wiec teraz jestem tylko przy nim

daszka czuje sie swietnie jest juz pełnowprawnym członkiem stada. Biega z innymi bardzo chetnie wychodzi na dwor i rownie chętnie wchodzi do domu jest grzeczna , nie brudzi w domu. Do psow i kotow nieagresywna. Potrafi pokazac jenak zęby jak jej ktoś nadepnie na odcisk :evil_lol:
mowimy na nia krolowa bona

Dasza