Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypomnij mi przy okazji, to wgram Ci oryginalne pliki na płytkę. Bo te tutaj muszą być mocno zmniejszone, obcięte i "gorszy" plik... Dlatego tak nie najlepiej widać...

Posted

a to za najbliższej bytności u was...
tak mi sie przypomniało - czy jest szansa na namówienie ciebie na transport pieska do pati do sulejówka w sobotę - za zwrot kosztów paliwa? przy okazji spaceru, co sie umawiałyśmy :cool3:? a konkretnie rekińczyka. z kotem jest źle i marta opłaci mu hotelik, orzechowce się zgodziły. do soboty rekinek byłby u mnie...

Posted

Jest śliczny! Chwała Ci za to, że nie przeszłaś obojętnie obok niego! Nie czytałam wątku od początku, ponieważ jestem w pracy i nie bardzo mogę, ale czy on ma już ogłoszenie na allegro? Jeśli nie to chętnie służe moim kontem :)

Posted

Ancymonka, Selenga proponowała, ale w końcu chyba nie powiedziałam wprost, ze chcę. jesli mogłabys na pw z nia to uscislić, bo nie wiem, jak mnie zrozumiała - mi wszystko jedno, kto zrobi mu allegro - ale bardzo by się przydało!!!!! dziekuję!

Posted

ej poznałam czarnuszka :razz::evil_lol: w sobotę
uroczy dzieciak ;) (eee to brzmi jak oksymoron...)

jest super, bardzo zywy i taki mały cwaniak w ogóle :diabloti::cool1:

Posted

przepełnienie? to mało powiedziane. jakby wasze mieszkanie było promem, to juz by dawno poszło na dno....
[SIZE=1]to jedna sztuka mniej czy więcej wam nie zaszkodzi. kto by się tam rozeznał... :diabloti:[/SIZE]

Posted

Sliczny maluszek a jaki rezolutny :crazyeye:
do góry i szukamy domku dla niego
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/6-tygodniowe-pysia-mysia-szukaja-domkow-127918/"][IMG]http://1.1.1.5/bmi/img212.imageshack.us/img212/3174/baner250ts8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='sleepingbyday']orpha - nie może - musimy ruszyc doopska...[/quote]
ruszyc to najmniejszy problem , gorzej z wstaniem wczesnym switem czyli pewnie gdzies przed 8 :/