Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kika22']Andzia podaj swoj nr w pierwszym poscie:loveu:
I poproszę o nr konta na pw;)[/quote]
Czy ktoś kontaktował się z Murką . Moze ona przyjęłaby Rudzię z Dingo .
Za psiaki w jednym kojcu Murka daje zniżkę . Oni pracuja z psami .

Posted

[quote name='Jo37']Czy ktoś kontaktował się z Murką . Moze ona przyjęłaby Rudzię z Dingo .
Za psiaki w jednym kojcu Murka daje zniżkę . Oni pracuja z psami .[/quote]

Jo37, nie wiem czy sie ktos kontaktowal. Jak widzisz, mamy tu male zamieszanie. Watek rozrasta sie w blyskawicznym tempie i jeszcze go nie zdazylysmy uporzadkowac. [B]Bedziemy wdzieczne za wszelka pomoc w organizacji DT[/B]. gdyby ktos mial jakies info odnosnie mozliwosci zakwaterowania psiakow to prosimy pisac.

Posted

Dostałam info na gg od halbiny, ale fizycznie niestety pomóc nie mogę :shake::-(

Andzia zaktualizuj może 1 post o deklaracje. Może dla dzikusów na hotelik się uzbiera.. Może na materiały na kojec u Maji..

supergoga - 50zł
agusiazet - 50zł
Bazyliah - 100zł
EVA2406 - 20zł
Od-Nowa - 20zł
Rudzia-Bianca - 20zł
kika22 - ok 40zł
Maja 75 - 50zł

razem 350zł

Posted

Erko az mnie cierki przeszły jak dostałam info o tym co sie stało :-(

Zdrowiej i bądz spokojna duzo dobrych mysli Ci przesyłam ...

A teraz konkrety :

[B]Deklaruje 50 zł[/B] prosze o numer konta .

Wystawiam cały czas szczeniaczki Kieleckie na allegro :

[URL="http://www.allegro.pl/item485490900_szczeniaki_z_kieleckiej_ulicy_czekaja_na_domy.html"][IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/128x96/485/49/09/485490900[/IMG][/URL][URL="http://www.allegro.pl/item485490900_szczeniaki_z_kieleckiej_ulicy_czekaja_na_domy.html"][COLOR=#2040ab]Szczeniaki z Kieleckiej ulicy czekaja na domy[/COLOR][/URL] )

I mam podany kontakt na Erke mysle ze powinnam go zmienic zeby nikt jej ewentualnie nie niepokoił telefonami tylko [B]na jaki mam zmienic[/B] ????

Posted

jesli ewelinka_m sie zgodzi to moze na nia? na Allegro sa namiary na Ewelinke...
[COLOR=#0000B1][CENTER][SIZE=2][COLOR=black][B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][B]tel: 0-604-275-553 [/B][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][COLOR=black][B][B][FONT=Verdana][COLOR=#0000B1]e- mail: [email][email protected][/email][/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='an1a']Dostałam info na gg od halbiny, ale fizycznie niestety pomóc nie mogę :shake::-(

Andzia zaktualizuj może 1 post o deklaracje. Może dla dzikusów na hotelik się uzbiera.. Może na materiały na kojec u Maji..

supergoga - 50zł
agusiazet - 50zł
Bazyliah - 100zł
EVA2406 - 20zł
Od-Nowa - 20zł
Rudzia-Bianca - 20zł
kika22 - ok 40zł
Maja 75 - 50zł

razem 350zł[/quote]

ewatr - 50 zł

[B]Razem - 400 zł

[/B]dziekujemy!!! :loveu:

Posted

[quote name='Linssi']jesli ewelinka_m sie zgodzi to moze na nia? na Allegro sa namiary na Ewelinke...
[COLOR=#0000b1][CENTER][SIZE=2][COLOR=black][B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][B]tel: 0-604-275-553 [/B][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/COLOR] [CENTER][SIZE=2][COLOR=black][B][B][FONT=Verdana][COLOR=#0000b1]e- mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]

Aniu meil jest mój, ale telefon już Andzi, ja nie mam doświadczenia w rozmowach telefonicznych z ludźmi, ale na meile mogę spokojnie odpowiadać ;)

Posted

[quote name='Linssi']jesli ewelinka_m sie zgodzi to moze na nia? na Allegro sa namiary na Ewelinke...
[CENTER][COLOR=#0000b1][SIZE=2][COLOR=black][B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][B]tel: 0-604-275-553 [/B][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

[SIZE=2][COLOR=black][B][B][FONT=Verdana][COLOR=#0000b1]e- mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]

JUz zmieniłam :lol: dzięki !

Posted

[quote name='Saphira'][SIZE=4]Już drugi raz proszę o konto[/SIZE] deklaruję przynajmniej 100 zł.[/quote]
Jeszcze nie wiadomo do kogo pieniądze będą przelewane, Andzia ma nadzieję, że ktoś się zlituje i ją wyręczy :evil_lol:
[quote name='Linssi']ewatr - 50 zł

[B]Razem - 400 zł

[/B]dziekujemy!!! :loveu:[/quote]
+ Saphira - 100zł

[B][SIZE=4]500zł[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Linssi']ewatr - 50 zł

[B]Razem - 400 zł

[/B]dziekujemy!!! :loveu:[/quote]

wczoraj zadeklarowalam 50 zlotych nie widze ich:crazyeye:
bylo to w watku Erki,gdzie halbinka pisala nie pamietam..:shake: w ktorym

prosze wiec dopisac i czekam na numer konta andzi na pw

Posted

Biedna Erka. Takich drani co dręczą zwierzęta szlag nie trafi, a jak jest taka wspaniała osoba jak Erka to bach, nieszczęście gotowe. :-(
Niestety nie mam jak pomóc. Cały czas mam Sarenkę na tymczasie.

Posted

[quote name='Saphira']Pixie a nie załatwisz tanich hotelików lub tymczasów dla tych dzikusków ?[/quote]

wczoraj napisalam juz..o 23.05
tylko gdzie? odnalazlam....a ze :oops:zapomnialam jak sie cytuje...to przekleje
i bedzie to kursywa i na zielono z nadzieja, Uciechow przyjdzie z pomoca

a zaraz wysle pw do justynavege, by z rotek i robertem przemysleli forme pomocy dla Erki tj zwlaszcza tych dzikich psow

[COLOR=Teal][I]"halbina dziekuje za gg, choc wiadomosc porazajaca!
gdyby nie Ty otworzylabym dogo dopiero jutro

[B]halbina[/B] swiete slowa co piszesz - organizacja pomocy, grafik dyzurow etc etc osoba wyznaczona do koordynacji tej pomocy na miejscu
widze takze, ze po trochu kazdy pisze w jakim zakresie moze pomoc

Moze, jak ktos juz wspomnial [U]Uciechow[/U], ktorego bardzo trudne poczatki, niektorzy z nas na dogo dobrze pamietaja, a wielu z nas uczestniczylo osobiscie w karkolomnej niekiedy pomocy dla Uciechowa, moglby dzis przyniesc szczegolna pomoc w opiece nad psami Erki, tych ktore nie znajda DT na dogo

[B]w tej absolutnie wyjatkowej sytuacji absolutnie wyjatkowa pomoc![/B]

Erko nie martw sie! wracaj do zdrowia!
To nastepna proba sil!
Musi sie udac!

oferuje 50 zlotych na rzecz potrzebujacych
prosze zawiadomcie mnie na pw gdy bedzie juz wiadomo na jakie konto wyslac, bym nie przeoczyla! _[/I][/COLOR] _________________

Posted

[quote name='an1a']Jeszcze nie wiadomo do kogo pieniądze będą przelewane, Andzia ma nadzieję, że ktoś się zlituje i ją wyręczy :evil_lol:

+ Saphira - 100zł

[B][SIZE=4]500zł[/SIZE][/B][/quote]

Pixie - 50 zł

[SIZE=5][COLOR=Red]razem 550 zł[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=Black]Pixie, pieknie dziekujemy! Wybacz, ze nie zauwazylysmy Twojej deklaracji. Jest ponad 20 stron watku w ciagu niecalej dobry. Troszke pobubilysmy sie. [/COLOR][/SIZE]

Posted

dzwoniłam do erki
czuje się troche lepiej, powoli szok mija..
bardzo gorąco dziękuje wszystkim którzy o niej pamiętają i pozdrawiają

a teraz konkrety psie:

-Potter czy mogłabyś zamiast Bery przyjąć TOLE ?? rozumiem,że to większa suka więc trzeba będzie pokryć koszty utrzymania.
Bera to podobno strasznie kontaktowa, otwarta radosna such. kojec byłby dla niej tragedią.Jest najmniejsza więc jej szansa na znalezienie domowego tymczasu największa. Przemyśl i odpowiedz.
Tola początkowo jest niefna, obszczekuje obcych itd ale szybko się otwiera jak ma swojego człowieka obok. Będą z niej p"ludzie"
Pomocna przy łapaniu byłaby Irena bo psy ja znają. Tola sypiała z nią w łóżku :cool1:

- jeżeli Potter wzięłaby TOLE to czy ktoś może dać dt BERZE??

- najbardziej kłopotliwa z suk jest Lenka. W zakładzie wszyscy się jej boją bo się szczerzy i obszczekuje. Jej przypadek jest najtrudniejszy bo to zupełnie dzika sucz.
Generalnie Erka mówi,że zamkniecie ich w kojcu byłoby dla nich ostatecznością.

- Rudka najlepiej z Dingusiem, co już pisane było wcześniej. Ten stan z sierpnia - czyli czasowa zwiększona ufność o której pisała Ewelinka to tylko i wyłącznie objaw posterylkowego wykończenia.
Najlepiej do spokojnego domu w ogrodem... i Dingusiem.

-zakład pracy powiadomiony o działaniach i nie ruszą psów. Zostaną jeszcze powiadomieni o dadatkowych karmicielach itd.

[B]-sprawa karmienia: dziś idzie Irena i w tygodniu tez jeszcze będzie ale dobrze żeby miała pomoc. Najbardziej potrzebna pomoc w karmieniu w weekendy. Erka nie miała jedzenie przygotowanego w pracy. Wszystko przygotowuje i zawozi z domu.[/B]
[B]W tygodniu psy miały jeden posiłek gotowany (ryż+korpusy) i potem na wieczór zostawioną suchą karme. W weekendy gdy nie było wyjścia było na przykład tylko suche.[/B]
[B]KTO MOŻE W WEEKEND ZAWIEŚĆ PSOM JEDZENIE I NAKARMIĆ chociaż suchym.[/B]

poza karmieniem ważne też wymienianie ściółki w budach. Budy sa dość ażurowe... dlatego to bardzo ważne,żeby było sucho

Posted

[quote name='pixie']wczoraj napisalam juz..o 23.05
tylko gdzie? odnalazlam....a ze :oops:zapomnialam jak sie cytuje...to przekleje
i bedzie to kursywa i na zielono z nadzieja, Uciechow przyjdzie z pomoca

a zaraz wysle pw do justynavege, by z rotek i robertem przemysleli forme pomocy dla Erki tj zwlaszcza tych dzikich psow
[/quote]

O ile dobrze pamietam to ktos wczesniej pisal, ze Uciechow odpada.