Bazyliah Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Szczeniury mi uciekają w ogólnych wątkach, więc założyłam specjalny dla moich tymczasów. Przez dogo wyadoptowałam już psy, także może w wydzielonym wątku ktoś je zauważy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/przecudne-przemile-przeurocze-szczeniurki-prosza-o-domki-126707/ Chętnych na szczeniory na razie brak :roll: Quote
ewelinka_m Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 a szczeniury nadal bez domu :-( Quote
MartynaP Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 śliczne śa-kurcze bede w kielcach ale to dopiero najbliżej za miesiąc :-( Quote
ewelinka_m Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 andzia69 napisał(a):coś cicho u maluchow:-(:-(:-( aa tak zupełnie zapomniałam o tym wątku :oops: wieczorem wkleję nowe zdjęcia maluchów i zaktualizuje 1 stronę, :oops: Quote
Bazyliah Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Wątek tak spadł, że nawet w subskrypcjach go nie było widać... Z adopcją czarnych podpalańców ostatnio ciężko :roll: Emmą praktycznie zerowe zainteresowanie. Quote
ewelinka_m Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 trochę zdjęc Bety, z tymczasu na okres największych mrozów ;) Quote
ewelinka_m Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 aż taka duża to ona nie jest :eviltong: Quote
Bazyliah Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 W porównaniu z Emma - wielgachna :evil_lol: Emma jest bardziej filigranowa, łapki długie, ale niezbyt grube. Quote
ewelinka_m Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Gama znalazła dom u przemiłych ludzi w kielcach!! natomiast dziś Roma pojechała do swojego domku do warszawy :multi: Na dom czeka jeszcze Emma w warszawie i Beta w kielcach! Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 kompletnie zapomniałam o tym wątku :oops: a tu nasza Beta ma domek! już od dawna :cool3: na ds czeka jeszcze tylko Emma będąca na dt u Bazyliah: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wesola-przymilna-3-miesieczna-emma-czeka-na-domek-126707/ Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ewelinka_m']kompletnie zapomniałam o tym wątku :oops: a tu nasza Beta ma domek! już od dawna :cool3: na ds czeka jeszcze tylko Emma będąca na dt u Bazyliah: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wesola-przymilna-3-miesieczna-emma-czeka-na-domek-126707/ Ewelinka - może zmienić trzeba tytuł...bo ani zamarzają...ani 4 maluchy:cool3: Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='andzia69']Ewelinka - może zmienić trzeba tytuł...bo ani zamarzają...ani 4 maluchy:cool3:[/quote] wiedziałam, że po coś klikałam w 1 poście edycje, ale za nic nie mogłam se przypomnieć po co :evil_lol: no to już pamiętam :diabloti: Quote
Bazyliah Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie zapeszam, nic nie piszę, czekamy ;) Quote
Od-Nowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 wszystkie maluchy Kieleckie wydane? no wspaniałe wieści!!:multi: Jeszcze Emma do domu i wątek do zamknięcia! teraz wszystkie "starszaki" wydać. najlepiej hurtem :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Emmusia dziś znalazla nowy domek!! więc tym samym cała piątka szczeniaków z pola... ma nowe super domki! :loveu: dziękujemy Bazyliah, za tymczasy oferowane w podbramkowej sytuacji :buzi: Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 bardzo dziękujemy za szansę dla nich :loveu: Quote
Recommended Posts