Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja jak sobie patrzę na te zdjęcia to tak se myślę że warto by tytuł zmienić bo one to już doszły do siebie ze trzy razy albo i więcej ;)

jak ja Ci zazdroszczę :oops: Agnieszko

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki kochane, mam prośbę o allegro dla suni, ona już 3 razy do schroniska wracała, sunia zupełnie bez problemów, ale schron wydawał ją bez sprawdzenia domów nieodpowiednim ludziom. Na jej wątku nic się nie dzieje.
Agatka, mogę na Ciebie liczyć? Allegro oczywiście wyróżnię .
Sunia jest przepiękna :loveu:. Teraz przebywa w DT.

http://www.dogomania.pl/forum/f1170/amstaffka-laila-juz-3-razy-wracala-do-schroniska-teraz-w-dt-czeka-na-nowy-dom-144637/?highlight=laila

Posted

[quote name='agnieszka32']Cioteczki kochane, mam prośbę o allegro dla suni, ona już 3 razy do schroniska wracała, sunia zupełnie bez problemów, ale schron wydawał ją bez sprawdzenia domów nieodpowiednim ludziom. Na jej wątku nic się nie dzieje.
Agatka, mogę na Ciebie liczyć? Allegro oczywiście wyróżnię .
Sunia jest przepiękna :loveu:. Teraz przebywa w DT.

http://www.dogomania.pl/forum/f1170/amstaffka-laila-juz-3-razy-wracala-do-schroniska-teraz-w-dt-czeka-na-nowy-dom-144637/?highlight=laila

aga, jasne, że zrobię allegro!

Posted

Wąż jest nowy :diabloti:, ale kupiłam 50 metrów (bo wychodzi taniej niż jakiekolwiek inne zabawki :evil_lol:) i codziennie dostają 2-3 metry do zabawy :p (pod koniec dnia zostają dziesiątki 5 cm kawałków :diabloti:, które pańcia musi sprzątać:mad:)

Sarunia faktycznie jest .... troszkę taka sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, dlatego też psiaki mają podwójne spacerki w weekendy, a Sarunia jest znów spuszczana ze smyczy, żeby biegała (Fiodor już do końca swoich dni pozostanie na uwięzi :mad:). Ale ona nie odchodzi od nas dalej niż na 5-10 metrów.

Wet zaproponował kurację odchudzającą i sprawdzenie poziomu hormonów po sterylizacji, bo Sara, pomimo niezmienionej diety i większej dawki ruchu, od kiedy jest u nas Fiodor, wciąż tyje ...
Na razie zwiększona dawka ruchu, karma light i o połowę mniejsza porcja gotowanego jedzonka niż Fiodorek. Zobaczymy, czy będą efekty ...

Posted

fioneczka napisał(a):
... bo kobieta w pewnym wieku nabiera rubensowskich kształtów :diabloti:

i nie wiem czy tego nikt nie widzi ale ... u Agnieszki się walki psiowe odbywają :crazyeye:

Tylko, że Sara ma 1,5 roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tam zaraz psie walki, to że się trochę krwi poleje, że blizny się pokażą na pyskach, że zęby i warczenie??? :roll::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

A tam zaraz psie walki, to że się trochę krwi poleje, że blizny się pokażą na pyskach, że zęby i warczenie??? :roll::evil_lol:

jak to póółtora roku:crazyeye:??? ja myślałam że już z 2,5 ma
toż to jeszcze dziecko!

Posted

agnieszka32 napisał(a):

a przepraszam że niby co ??? że majac 1,5 roku to nie można rubensowskich dostać ??? ... może u kazdej kobiety TEN wiek jest inny ???
i co ??? :shocked!:

Posted

agaga21 napisał(a):
jak to póółtora roku:crazyeye:??? ja myślałam że już z 2,5 ma
toż to jeszcze dziecko!

No, dokładnie rok i 8 miesięcy :p
A tam dziecko, bachor rozpuszczony :diabloti::evil_lol:

Posted

przepraszam ale sprawa PILNA !!!

[quote name='doddy']W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje.

Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia.

Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków.

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/mix-amstaff-w-wolominie-zostanie-uspiony-w-schronisku-bo-pokasluje-szukamy-dt-140579/index16.html

• 2 weeks later...