Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to wszystko przez tego konika...przecież one same z siebie nie zniszczyłyby tak pięknych bucików :shake: :evil_lol:

fotki na kocykach i poduszeczkach śliczne :loveu: a jaki mają gust! kładą się tylko na tych, które kolorystycznie pasują do maści ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Aga konewka rewelacyjna. Wystaw ja na allegro mysle ze drugiej takiej nie ma.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaaak, prawie jak ... dzieło sztuki :evil_lol: - to robota Fiodorka, ja nie mogłam mu tej konewki wyrwać z pyska, co tam, nie mogłam go dogonić, tak z nią uciekał :diabloti: i to pomimo mojej znacznie ostatnio lepszej kondycji i wypicia dwóch "poweradów" :evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Taaaak, prawie jak ... dzieło sztuki :evil_lol: - to robota Fiodorka, ja nie mogłam mu tej konewki wyrwać z pyska, co tam, nie mogłam go dogonić, tak z nią uciekał :diabloti: i to pomimo mojej znacznie ostatnio lepszej kondycji i wypicia dwóch "poweradów" :evil_lol::evil_lol:

Na to wyglada ze Fiodorek to artysta :evil_lol:
A Sarunia to istna projektantka butow.:evil_lol:
Aga Ty to masz talenty w domu :loveu::lol::evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: konewka bosko przerobiona!
aga, już sobie wyobrażam tą scenkę jak ganiasz za fiodorkiem a on z konewką...:roflt:

Sąsiedzi to tylko czekają, co jeszcze Fiodor ukradnie i mówią mi, że dla nich to jest niezłe widowisko jak za nim gonię - obserwowali mnie jak go goniłam, a on uciekał z poduszką, później z miską, doniczką, wiaderkiem z Castoramy :evil_lol:, no a na końcu ta konewka - mieli ubaw :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Sąsiedzi to tylko czekają, co jeszcze Fiodor ukradnie i mówią mi, że dla nich to jest niezłe widowisko jak za nim gonię - obserwowali mnie jak go goniłam, a on uciekał z poduszką, później z miską, doniczką, wiaderkiem z Castoramy :evil_lol:, no a na końcu ta konewka - mieli ubaw :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aga, tylko daj znać wcześniej jak będzie odcinek śmiechu warte z tobą i fiodorem w roli głównej!(z ukrytej kamery sąsiadów):evil_lol:

Posted

konewka ...dzieło sztuki :multi::loveu:

a butki no wiesz ....najpierw zniszczyłas teraz na pieseczki zganiasz ooo niedobraśna ty :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witamy po długiej nieobecności na wątku :loveu:.
Psiaki mają się dobrze :loveu:, gorzej ma się mój ogród :angryy: (kilka nowych dziurek w trawniku, pod świerkami i w rabatach, ale za to nowa konewka jeszcze nie ucierpiała :evil_lol:)

Tak wygląda Sara żebrząca o jedzenie :diabloti:

Posted

Moja Sarusia grubciusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ona tak potrafi bez ruchu stać i gapić się na Tadzia jak je dobre kilkanaście minut, a przy tym ślina jej strumieniami leci :roll:. Jak nie widzi efektu, to mordkę kładzie Tadziowi na kolanie i tak się na niego patrzy, a jak nadal nic, to siada koło niego i trąca go łapką, ale tak porządnie, całymi pazurami go drapie w ramię - wtedy nie ma możliwości, żeby mąż jej czegoś nie dał na ząb :diabloti:, bo inaczej mu "sznyty" zostaną :evil_lol:

A Fiodorek faktycznie znów się ładny zrobił, a tam gdzie mu nowiutka sierść odrasta, to jest taka ciemnoczekoladowa. Jeszcze kilka ucieczek i taka łaciata świnka z niego się zrobi :evil_lol: