Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy te szczeniaki są nadal z sunią? Jeżeli tak to nie bardzo mogę sobie to wyobrazić przy takich mrozach, przecież one nie przeżyją albo już nie przeżyły.
Ktoś napisał,że zaklepane - co to znaczy? Że mają już domy i zostały zabrane z tej budy?

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba przeczytać wątek od początku,o ile ja doczytałam to TYLKO szczeniaki już od jakiegoś czasu mają zaklepane domki( bo były jeszcze za małe,żeby je zabrać od matki..)!!
A z sunią chyba nic się nie dzieje:oops:Tylko jakiś psiarz chyba chciał by ją przygarnąć, z resztą widzicie, że wygląda na zwichrowaną przez los i w średnim wieku z 5-7letnią.

Posted

Niech ktoś, kto pisze dobre teksty napisze i wyśle ogłoszenie np do "Przyjaciel Pies", ze zdjęciem. Mają tam miejsce na ogłoszenia bezpłatne dla takich psiaków w potrzebie. A ten niewątpliwie jest w potrzebie.Ogłoszenia w tym czasopismie są bardzo skuteczne o czym przekonałam sie ostatnio. Podaję maila: [email protected]
tel.0-22 635-49-72, ogłoszeniami zajmuje się pani Żaneta Żmuda-Kozina.
Najpierw oczywiście trzeba byłoby sprawdzić,czy suka nadal tam jest i co ze szczeniętami. To jest jej wielka szansa.

Posted

Niech ktoś, kto pisze dobre teksty napisze i wyśle ogłoszenie np do "Przyjaciel Pies", ze zdjęciem. Mają tam miejsce na ogłoszenia bezpłatne dla takich psiaków w potrzebie. A ten niewątpliwie jest w potrzebie.Ogłoszenia w tym czasopismie są bardzo skuteczne o czym przekonałam sie ostatnio. Podaję maila: [email protected]
tel.0-22 635-49-72, ogłoszeniami zajmuje się pani Żaneta Żmuda-Kozina.
Najpierw oczywiście trzeba byłoby sprawdzić,czy suka nadal tam jest i co ze szczeniętami. To jest jej wielka szansa.

podnoszę..!:multi:
Mam nadzieję że założycielka wątku,wyśle te informacje do gazety..!
To byłaby dla suni wielka szansa!!!

• 3 weeks later...
Posted

nie masz telefonu do tej pani? Nikt więcej nie może tam pojechać i zobaczyć co się dzieje? Idzie wiosna niedługo suka znwu bedzie w ciąży jeżeli się temu nie zapobiegnie i tak w kółko...

Posted

Kurcze...!!!No musi coś w końcu ruszyć!!!!!........:placz::placz:Hop!!
Może lepszym wyjściem było by oddanie je do schronu,ale oczywiście najpierw trzeba tam do niej pojechać i zobaczyć jaka ta sunia w ogóle jest!!!Bo inaczej nie da się pomóc......,potem sterylka,(nie wiem czy jest co liczyć na jakiś dt??) i full atack ogłoszeniami!!!!I musi znależć dom w końcu ,musi...........!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...