Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do góry!!!!!!!!!!!Może zmień temat napisz zamiast suka,napisz- ONka ze ślepymi szczeniakami mieszka na mrozie!POmocy!
może więcej osó zaglądnie i i owczarkarze też.
I napisz w jakim mieście znjaduje się suńka???

Posted

podnoszę!!PILNIE!!!Nie można im zrobić jakiś zdjęc,mogłabym porobić kilka ogłoszeń!!!Ale odezwijcie się podajcie namiary na kontakt do ogłoszeń,zdjęcie,miejscowość,opis wyglądu zachowania suni!!Przyłóżcie się...Ja nie mogę spokojnie usiedzieć na miejscu ...a tu taka cisza...?!:angryy::placz:

Posted

Jak jest szansa na jakieś fotki to podeślijcie je do mnie to zrobię Allegro. Wiem że to może być trudne ale przecież w Warszawie jest sporo wolontariuszy o ile dobrze pamiętam.

Posted

Prosimy...postaracie się zorganizować jakieś fotki,może jakiś wolontariusz mógłby odwiedzić sunię,może ktoś zobaczył by jak się zachowuje wobec ludzi..my postaramy się zrobić chociaż ogłoszenia..
jęsli się oerientuje suczka jest na okęciu w Wawie??
Może dopisz w tytule Wawa/Warszawa...może to ściągnie miejscowych...?..:placz::-(

Posted

asia_rońda napisał(a):
Szczeniaczkom naszczescie udalo sie znalezdz domki a ja w przyszlym tygodniu bede miala zdjecia matki:lol:

Super że szczeniaczki już w domkach ! :multi:
Czekamy na zdjęcia suni ;).

Posted

To świetnie...tzn.że szczeniaki już były gotowe do wydania miały co najmniej 6 tyg??Bo myślałam że są całkiem malutkie..?!
No to teraz będziemy szukać domu dla suni!!Jak najwięcej się o niej dowiedżcie to zrobimy super ogłoszenia,a po nich się na pewno znajdzie super dom!!!!

Posted

jaka bidu bidu!!:placz::placz:!:-(:-(
Kurcze musisz dokładnie wszystko o niej opisać!!Czy ma jakieś schronienie/stałe/do czasu aż ją ktoś przygarnie?czy ktoś się nią opiekuje ??? jakiś kontakt do tej osoby.Jak wygląda sunia??Ile mioże mieć lat??Jka się zachowuje...Proszę Asia postaraj się...
Jak tylko znajdę wątek owczarki w potrzebie to ją tam dam!!!
Hop!!!POMOCY!!!!!!