Dorothy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 na dworze?? w tym sniegu?? duza ta sunia? Quote
Dorothy Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 obawiam sie ze beda ja chcieli stamtad usunac? Quote
BasiaD Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Do góry Niunia, domek potrzebny na cito! Quote
aganela Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Do góry!!!!!!!!!!!Może zmień temat napisz zamiast suka,napisz- ONka ze ślepymi szczeniakami mieszka na mrozie!POmocy! może więcej osó zaglądnie i i owczarkarze też. I napisz w jakim mieście znjaduje się suńka??? Quote
aganela Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 podnoszę!!PILNIE!!!Nie można im zrobić jakiś zdjęc,mogłabym porobić kilka ogłoszeń!!!Ale odezwijcie się podajcie namiary na kontakt do ogłoszeń,zdjęcie,miejscowość,opis wyglądu zachowania suni!!Przyłóżcie się...Ja nie mogę spokojnie usiedzieć na miejscu ...a tu taka cisza...?!:angryy::placz: Quote
aganela Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A może można by było zrobić choć zrzutkę na budę dla niej...???Albo może ktoś mógłby ją wziać do kojca,albo do budy!!???POMOCY??!!!! Quote
gigi-44 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jak jest szansa na jakieś fotki to podeślijcie je do mnie to zrobię Allegro. Wiem że to może być trudne ale przecież w Warszawie jest sporo wolontariuszy o ile dobrze pamiętam. Quote
aganela Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Prosimy...postaracie się zorganizować jakieś fotki,może jakiś wolontariusz mógłby odwiedzić sunię,może ktoś zobaczył by jak się zachowuje wobec ludzi..my postaramy się zrobić chociaż ogłoszenia.. jęsli się oerientuje suczka jest na okęciu w Wawie?? Może dopisz w tytule Wawa/Warszawa...może to ściągnie miejscowych...?..:placz::-( Quote
aganela Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Biedna sunia...a my nie mamy w tej chwili żadnych info... nie mamy jak jej pomóc...:-(:-(:-( Quote
nika28 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 asia_rońda napisał(a):Szczeniaczkom naszczescie udalo sie znalezdz domki a ja w przyszlym tygodniu bede miala zdjecia matki:lol: Super że szczeniaczki już w domkach ! :multi: Czekamy na zdjęcia suni ;). Quote
aganela Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To świetnie...tzn.że szczeniaki już były gotowe do wydania miały co najmniej 6 tyg??Bo myślałam że są całkiem malutkie..?! No to teraz będziemy szukać domu dla suni!!Jak najwięcej się o niej dowiedżcie to zrobimy super ogłoszenia,a po nich się na pewno znajdzie super dom!!!! Quote
nika28 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 aganela napisał(a): Może poproś kogoś żeby wkleił zdjęcia,ja niestety sama nie umiem. Ja umiem.....:roll: Quote
aganela Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ja też nie widzę zdjęć?! Może poproś kogoś żeby wkleił zdjęcia,ja niestety sama nie umiem. Quote
aganela Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jaka bidu bidu!!:placz::placz:!:-(:-( Kurcze musisz dokładnie wszystko o niej opisać!!Czy ma jakieś schronienie/stałe/do czasu aż ją ktoś przygarnie?czy ktoś się nią opiekuje ??? jakiś kontakt do tej osoby.Jak wygląda sunia??Ile mioże mieć lat??Jka się zachowuje...Proszę Asia postaraj się... Jak tylko znajdę wątek owczarki w potrzebie to ją tam dam!!! Hop!!!POMOCY!!!!!! Quote
nika28 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wątek owczarków do adopcji : http://www.dogomania.pl/forum/f45/owczarki-niemieckie-do-adopcji-8669/ Quote
Recommended Posts