Jump to content
Dogomania

Amstaffka Ajsi straciła dom.. najpierw schron, później hotel! MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Ajsi to piękna 2 letnia amstaffka. Trafiła do schroniska w Rudzie Śląskiej 2 tygodnie temu. Została oddana przez kolejnych właścicieli. Pierwsi właściciele wydali ją ludziom, ponieważ kobieta była w ciąży i nie było już czasu dla psa...zgłosili się ludzie z ogłoszenia-starsza kobieta z nastoletnim synem i wnukiem. Ci jednak oddali ją do schroniska...widocznie nic dla nich nie znaczyła.

Widać, że kilka razy rodziła. Sunia ma kochany charakter, człowiek jest dla niej całym światem. Jest posłuszna i daje się podporządkować.

Zgadza się w większością psów, jednak dla pewności lepszy jest dom bez innych zwierząt i dzieci,do których ma uraz.

Pilnie potrzebuje domu, ponieważ zima dla amstaffa w schronisku to prawdziwy koszmar. Sunia ma wszystkie szczepienia, a przed wydaniem będzie wysterylizowana.

Asta17 (Ania)
[email protected]
kom. 509 450 480
gg 8429081

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm...jutro spróbuję to połączyć...w jedną całość, ale kiedyś tak miałam i powiedzieli mi, ze lepiej jak każda ma osobny wątek więc tak tez zrobiłam, ale teraz dochodzę do wniosku, że chyba wspólny nie bedzie taki zły.

Posted

Asta17 napisał(a):
Hmmm...jutro spróbuję to połączyć...w jedną całość, ale kiedyś tak miałam i powiedzieli mi, ze lepiej jak każda ma osobny wątek więc tak tez zrobiłam, ale teraz dochodzę do wniosku, że chyba wspólny nie bedzie taki zły.

`. Nie będzie zły pomysł . ;)
Jak to mówią " im więcej tym lepiej" .

Posted

jutro robię Perrusiowi allegro...jej tez zrobię jeśli jeszcze nie ma...ale czy to cos da?jakaś rezygnacja i brak wiary mnie dopadły:placz::placz::placz::placz:dolina totalna!!!

Posted

Asta17 napisał(a):
Na razie ma na allegro (niewyróżnione), kupsprzedaj i kupiepsa.

dlaczego ja wczoraj przeczytałam ze "nie ma allegro"?:oops2:chyba mi coś sie ze wzrokiem robi bo ja jej dziś zrobiłam też allegro

Posted

Asta17 napisał(a):
Było tak napisane od wczoraj. Niczego nie zmieniałam!

nie podejrzewam cię przecież o to...musiałam źle przeczytać.ale to nic przecież nie zaszkodzi drugie.

Posted

Dziewczyny a moze poprosic Doddy o pomoc w znalezieniu domku dla tych trzech suczek wysle jej link zobaczymy moze znajdzie jakies rozwiazanie chociaz wiem ze ma urwanie glowy i nadmiar psow ale sprobowac zawsze warto

Posted

`, Tequila jest bardzo wspaniałą sunia no z resztą jak inne staffki, ale mnie miała pięknej przeszłości... Była prawdopodobnie w pseudo hodowli ! :angryy:

Posted

tak doszły. W książeczce jest tylko napisane, że pierwsi właściciele byli z Gierałtowic, ale nie mam żadnego numeru telefonu więc nie ma za bardzo jak się z nimi skontaktować. Słyszałam, ze sunia może prawdopodobnie być z "Kątów wrocławskich".

Posted

Dzisiaj złapałam dołka!:shake: Od 13 dzwonią do mnie ludzie w sprawie Ajsi, ale co jedna osoba to głupsza. Jeden Pan z Warszawy-ma dom z ogrodem i 2 psy (samce) amstaffa i sznaucera, które trzyma w kojcach w ogrodzie, a Ajsi miałaby stanowić partnerkę dla amstaffa. Oczywiście miał nadzieję, że doczekałby się szczeniaków, bo przecież sunia taka ładna, a tym bardziej już rodziła to ma wprawę!:angryy: Oczywiście zjechałam faceta z góry do dołu i pożgenałam. Jeszcze się pochwalił, ze na allegro wystawił swojego psa jako reproduktora, a nawiasem mówiąc, że nie ma tego psa od szczeniaka. Drugi facet był z woj. świętokrzyskiego-to samo, Ajsi jako partnerka dla psa amstaffa, a oprócz tego ma bullterierkę, która też pewnie rozmnaża!:mad: Normalnie brak słów:mad:
Bardzo proszę te osoby, które zrobiły Ajsi ogłoszenia o napisanie w nich, że sunia już jest po sterylce. My ją planujemy na przyszły tydzień, a przynajmniej już pseudo hodowcy nie będą mi dzwonić!

Posted

Asta17 napisał(a):
tak doszły. W książeczce jest tylko napisane, że pierwsi właściciele byli z Gierałtowic, ale nie mam żadnego numeru telefonu więc nie ma za bardzo jak się z nimi skontaktować. Słyszałam, ze sunia może prawdopodobnie być z "Kątów wrocławskich".

to może warto by się z nimi(z hodowlą)skontaktować, moze chcieliby ją wziąć do siebie jeżeli by się okazało ze jest od nich.

Posted

[quote name='Asta17']Ajsi jest z Gliwic a ludzie, którzy ja oddali nowym właścicielom nie chcą jej z powrotem, ponieważ kobieta jest w ciąży!:angryy:
ale mi chodziło o hodowlę z której ona rzekomo pochodzi! może jeśli ta informacja byłaby prawdziwa to ci hodowcy od których ją kupiono by ją wzięli
(nie chodziło mi o pierwszych nabywców)

Posted

Asta17 napisał(a):
Ajsi jest z Gliwic a ludzie, którzy ja oddali nowym właścicielom nie chcą jej z powrotem, ponieważ kobieta jest w ciąży!:angryy:

Masakra brak mi slow powinnam tam podjechac i wyklepac miske:angryy: bylym wlasciciela.
No coz ludzie zawsze znajda sobie powod zeby sie pozbyc psa mozemy sie cieszyc chyba ze nie wpadli na jakis glupi pomysl:-(