aganela Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no kurcze to byłby już 3-ci dom dzięki Larze????!!! Z tego co mi się wydaje to ta pani chciałą psiaka młodego,żeby właśnie się bawił z sunią?!!!Ale ma cicho nadziej że się jej on sspodoba:)ale Betti miała też pokazać sunie z Wrześni..tam też wszystko podejrzane.. No ale hop SSŚŚŚliczniuchu:loveu:!!!! Quote
agamika Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Forum Owczarek.pl: nieb ONek merle - WYRZUCONY Z SAMOCHODU watek na owczarku pl, na OwP założę później :oops: jesli potrzeba pomoge z ogłoszeniami,tylko przynajmniej w przybliżeniu tekst i namiary kontaktowe :oops: Quote
jotpeg Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Puchatek, Agamika, Epe, Aganela, Mimiś, Masza4 - dobrze ze jestescie! :modla::angel: Iwop - widzisz :p nie mozesz zostac z nim sama... ale banerek, jej! :-o:multi: Quote
iwop Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dziękuje za zainteresowanie Aresem:loveu: Nikt do niego nie zaglądał...:shake: Ares jest łagodny i świetnie dogaduje się z suczkami, oprócz Szpilki, która najwyraźniej go nie cierpi... Bidulek cały czas siedzi w komórce....:-( Quote
jotpeg Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 czyli tak (podsumowując): Kilkuletni owczarek niemiecki (mix) o niezwykłym umaszczeniu w niebieskie kropki. Pies został wyrzucony z samochodu. Tymczasowi opiekunowie pilnie szukają mu domu. Lubi dzieci. Łagodny. Lubi inne zwierzęta. Stróżuje. Iwop, może daj to w 1. poście, żeby ludzie mieli gotowe info do ew. ogłoszeń (nikt nie ma czasu na czytanie całego wątku, hop do góry itd) i daj jakieś namiary; mail, nr tel może? Quote
iwop Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jotpeg :loveu: Puchatku, banerek jak zwykle piękny:loveu: Quote
Isadora7 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czy on ma allegro? Mam jeszcze 7 dni wyróznionego allegro bo psiak poszedł do domu i szukam psiaka do wstawienia. Quote
jotpeg Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Isadora7 napisał(a):Czy on ma allegro? Mam jeszcze 7 dni wyróznionego allegro bo psiak poszedł do domu i szukam psiaka do wstawienia. Isadoro7, chyba nie ma, to świeża sprawa. Iwop by napisała. Iwop???? Iwop, może da się zrobić mu foto na innym tle? na śniegu? [SIZE="1"]znowu mam problemy z banerkiem. lewe ręce. Quote
Isadora7 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 iwop napisał(a):Nie ma...:shake: W takim razie wstawie go na allegro u mnie (spadkowe po psiaku ktory poszedł do domu). Wrzucę link jak zrobie, jak mi sie uda to jeszcze w pracy (jak szefuś sie nie pojawi) jak nie to natychmiast w domu. To ja już nie szukam dane widzę sa w pierwszym poscie. Quote
iwop Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 bardzo, bardzo ci dziekuję!:loveu: Quote
jotpeg Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 udało mi sie wkleic banerek do podpisu, chociaz wyszlo nieco inaczej niz u innych :oops::roll::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Allegro dla Aresa: Niebieski Owczarek Niemiecki merle szuka domu (486587170) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
Masza4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja też jestem lewizna jeśli chodzi o wstawianie bannerków :evil_lol: Quote
iwop Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Isadora:loveu: Tekst allegro jest przepiekny... Quote
jotpeg Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Isadoro7 :modla::angel: piękne ogłoszenie :loveu: Quote
Masza4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Isadora, bardzo ładny txt :-( Nie wiem tylko, czy warto pisać, ze sto pies stróżujący. Ja już miałam z allegro telefony o adopcję na podwórko, żeby pies posesji pilnował :shake: Quote
Isadora7 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Masza4 napisał(a):Isadora, bardzo ładny txt :-( Nie wiem tylko, czy warto pisać, ze sto pies stróżujący. Ja już miałam z allegro telefony o adopcję na podwórko, żeby pies posesji pilnował :shake: Zawsze można zmienić. Quote
jotpeg Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 pewnie ze mozna zmienic. zastanawialam sie, czy to napisac, bo wiadomo - moga matolki pisac, ze do budy itp. ale mysle, ze w razie co, to nieodpowiednie osoby sie odrzuci, a ludzie nieraz chca czujnego psa na posesje. Quote
aganela Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Co tak cicho!!???!!!!!!!!!!Hop!!!!!!!!!!!! Quote
ArxTe Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 niedość ze ON-ek to jeszcze niebieski - super !!!!!!!:loveu: Do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts