Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no kurcze to byłby już 3-ci dom dzięki Larze????!!!
Z tego co mi się wydaje to ta pani chciałą psiaka młodego,żeby właśnie się bawił z sunią?!!!Ale ma cicho nadziej że się jej on sspodoba:)ale Betti miała też pokazać sunie z Wrześni..tam też wszystko podejrzane..
No ale hop SSŚŚŚliczniuchu:loveu:!!!!

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje za zainteresowanie Aresem:loveu: Nikt do niego nie zaglądał...:shake:

Ares jest łagodny i świetnie dogaduje się z suczkami, oprócz Szpilki, która najwyraźniej go nie cierpi... Bidulek cały czas siedzi w komórce....:-(

Posted

czyli tak (podsumowując):

Kilkuletni owczarek niemiecki (mix) o niezwykłym umaszczeniu w niebieskie kropki.
Pies został wyrzucony z samochodu.
Tymczasowi opiekunowie pilnie szukają mu domu.
Lubi dzieci.
Łagodny.
Lubi inne zwierzęta.
Stróżuje.

Iwop, może daj to w 1. poście, żeby ludzie mieli gotowe info do ew. ogłoszeń (nikt nie ma czasu na czytanie całego wątku, hop do góry itd)
i daj jakieś namiary; mail, nr tel może?

Posted

Isadora7 napisał(a):
Czy on ma allegro? Mam jeszcze 7 dni wyróznionego allegro bo psiak poszedł do domu i szukam psiaka do wstawienia.

Isadoro7, chyba nie ma, to świeża sprawa. Iwop by napisała.
Iwop????

Iwop, może da się zrobić mu foto na innym tle? na śniegu?
[SIZE="1"]znowu mam problemy z banerkiem. lewe ręce.

Posted

iwop napisał(a):
Nie ma...:shake:

W takim razie wstawie go na allegro u mnie (spadkowe po psiaku ktory poszedł do domu). Wrzucę link jak zrobie, jak mi sie uda to jeszcze w pracy (jak szefuś sie nie pojawi) jak nie to natychmiast w domu. To ja już nie szukam dane widzę sa w pierwszym poscie.

Posted

Isadora, bardzo ładny txt :-(
Nie wiem tylko, czy warto pisać, ze sto pies stróżujący. Ja już miałam z allegro telefony o adopcję na podwórko, żeby pies posesji pilnował :shake:

Posted

Masza4 napisał(a):
Isadora, bardzo ładny txt :-(
Nie wiem tylko, czy warto pisać, ze sto pies stróżujący. Ja już miałam z allegro telefony o adopcję na podwórko, żeby pies posesji pilnował :shake:

Zawsze można zmienić.

Posted

pewnie ze mozna zmienic.
zastanawialam sie, czy to napisac, bo wiadomo - moga matolki pisac, ze do budy itp.
ale mysle, ze w razie co, to nieodpowiednie osoby sie odrzuci, a ludzie nieraz chca czujnego psa na posesje.