Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ares zaatakował dzisiaj Kube (pies p. Wieśka) i nie wiem co by było gdyby p. Wiesiek nie stał obok i go nie odciągnął... (też został ugryziony).

Ares wrócił dzisiaj do szkoły...
Bardzo prosze o zamkniecie tego wątku. Przykro mi... Nikt nie zaadoptuje starego, schorowanego psa... Tak jest prawda:-(

Posted

iwop napisał(a):
Bardzo prosze o zamkniecie tego wątku. Przykro mi... Nikt nie zaadoptuje starego, schorowanego psa... Tak jest prawda:-(

...........:-(:-(:-(...........

Posted

a niby życie jest lepsze teraz niż jeszcze kilkaset lat temu....
Ares zawsze zostaniesz w pamięci:oops::oops::oops:i choć niby ,,masz dom"to nie usunę twego banneru żeby ludzie wiedzieli jacy mogą być i żeby nigdy nie chcieli sprawiać już cierpienia zwierzętom,także takim jak ty ...Piękny Niebiesko-Złoty Królu Aresie..! :bigcry:

• 5 months later...
Posted

Ares wrócił z "adopcjI"... Wymaga stałego leczenia. Jest juz po operacji na sliniankę... Robie na jego leczenie bazarek i zapraszam :)

Zostanie u p. Wieśka na tymczasie chyba dożywotnio.:oops:

Zdjęcia Aresa wkleje później

Posted

jakos tak mialam takie przeczucie, ze wroci...
szkoda ze tak sie tula :-(
i nie ma dla niego domu :shake:
a jest taki oryginalny :loveu:
kto widzial niebieskiego ON-ka??? :cool3::loveu:

Posted

ja co prawda mam jeszcze stare zdjęcia na komputerze,m ale bardzo bym prosiła o nowe :oops:

i jakiś opis do ogłoszeń :modla:

wklejam stare fotki, bo w pierwszym poscie znikneły

• 3 weeks later...
Posted

ciotki, Aresa nie nma co ogłaszać...:( Kto zechce starego, schorowanego psa... W dodatku Ares cały czas siedzi zamkniety w kojcu, bo jest agresywny w stosunku do innych samców, a u p. Wieśka jest Kuba i Dżekuś, no i oczywiście nowy onek, wyrzucony przez okno...ech...

• 3 months later...
Posted

Reaktywuję wątek Aresa - onaka z guzem ślinianki. Ares przebywa u pijaka, u którego do niedawna trzymaliśmy psy. Osoby, które się nim zajmowały przestały się nim interesować. Ares siedzi cały czas na łańcuchu przy budzie... Pijak go nie lubi. Desperacko szukam dla niego jakiegoś miejsca .... Ani Jola ani ja nie możemy tam więcej chodzić. Podajemy tylko karmę przez pewną panią. Nie chcę pisać o szczegółach, ale naprawde nie moge tam chodzić.

Aresa trzeba będzie pewnie operować...

• 2 weeks later...
Posted

hej!
wypatrzyłam go wieki temu na dogo, ale myślałam, że już dawno pies siedzi w domu, a tu taka kicha ;(

kogo pytałaś sie o tymczas?