Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poprosiłam niezawodna Dinke o pomoc. I:

Juz wczoraj zrobilam ogloszenia dla Aresa, ale zapomnialam napisac.
kokosy.pl
gumtree.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
kupiepsa.pl

Tam sa ogloszenia Aresa. Dinko, dzieki, dzieki, dziekujemy!!!!!!!

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymacie mocno kciuki... Ares może znajdzie dom. Nie jest to dom z marzeń, bo chcą go zaadoptowac w szkole dla dzieci specjalnej troski, jako psa do pilnowania. Zgodzimy się pod warunkiem, że nie bedzie na łańcuchu, tylko w czasie pracy szkoły, bedzie w kojcu... Zobaczymy, jak beda wyglądac 'pertraktacje' jutro...
Czuje się fatalnie... Kuba (pisałam o nim u boksi) jest w strasznym stanie... Chyba czeka nas najgorsze :placz:

Posted

ważne żeby miał cieplutką budke,ruch ,trochę zabawy(przecież wystarczą 2 patyki i już jest aport,,wymienny") i duuużo miziania:))może dzieciaki pomiziają????:cool3:
I Iwop może też dużo im(dzieciom,a przede wszystkim dorosłym i opiekunom) poopowiadaj jak ogólnie trochę pozajmoweać się psiakiem,żeby poczuł się szcześliwy...trochę zabawy i miziania i te sprawy..może ludzie sobie trochę wezną do serca..?)

Posted

Ares został dzisiaj zaprowadzony do tej szkoły... płakał i wył z rozpaczy:placz:

To nie jest dla niego dobre miejsce, bo będzie w dzień siedział w kojcu a wieczorem będzie miał tylko kontakt ze stróżem. Ares to pies, który wyjątkowo potrzebuje człowieka.:placz:

Mam dosyć.... Trzeba będzie go stamtąd zabrać, ale decyzja nalezy do osoby, która się nim opiekowała. A ja z nią trudno sie dogaduję...:oops:

Posted

iwop napisał(a):
Ares został dzisiaj zaprowadzony do tej szkoły... płakał i wył z rozpaczy:placz: To nie jest dla niego dobre miejsce, bo będzie w dzień siedział w kojcu a wieczorem będzie miał tylko kontakt ze stróżem. Ares to pies, który wyjątkowo potrzebuje człowieka.:placz:

biedny Ares; z deszczu pod rynne :shake:

Posted

Nie, agangela... Aresem od początku zajmowała się ta osoba - ona go znalazła i poprosiła czy moze go przetrzymac u p. Wieśka... Nic nie mogę zrobić. na pocieszenie wiem, że ona go odwiedza:oops:

Posted

Moim zdaniem trochę bez sensu byłoby zabierać psa z tego boksu i znowu odwozić po p. Wieśka. Został od p. Wieśka zabrany świadomie i jeśli miałby wracać, na pewno nikt by go stamtąd nie zabrał.
Może Aresowi nie jest tam aż tak źle?...

Posted

Masza, dobrze nie jest bo w ciągu tych paru dni przybyło kilka psów... I wszystko jest na mojej głowie... znowu musze kocioł codziennie gotować:shake: