jotpeg Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 poprosiłam niezawodna Dinke o pomoc. I: Juz wczoraj zrobilam ogloszenia dla Aresa, ale zapomnialam napisac. kokosy.pl gumtree.pl pajeczyna.pl pineska.pl kupiepsa.pl Tam sa ogloszenia Aresa. Dinko, dzieki, dzieki, dziekujemy!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Rzeczywiście piękny i nietuzinkowy psiak! Powodzenia w poszukiwaniu domku!:loveu: Quote
iwop Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Dziekuje z całego serca za ogłoszenia!:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Allegro u mnie leci, odnawiane jest tyle że ja już nie wyrabiam aby oblecieć i wpisywać nowe linki - zawsze można zerknąć w moim podpisie. Quote
jotpeg Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 odwiedzam pięknotę przynajmniej wirtualnie... Quote
iwop Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Trzymacie mocno kciuki... Ares może znajdzie dom. Nie jest to dom z marzeń, bo chcą go zaadoptowac w szkole dla dzieci specjalnej troski, jako psa do pilnowania. Zgodzimy się pod warunkiem, że nie bedzie na łańcuchu, tylko w czasie pracy szkoły, bedzie w kojcu... Zobaczymy, jak beda wyglądac 'pertraktacje' jutro... Czuje się fatalnie... Kuba (pisałam o nim u boksi) jest w strasznym stanie... Chyba czeka nas najgorsze :placz: Quote
jotpeg Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 iwop, przyjrzyj sie uwaznie warunkom, w jakich mialby zyc pies; zeby dzieci mu nie dokuczaly... Quote
aganela Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ważne żeby miał cieplutką budke,ruch ,trochę zabawy(przecież wystarczą 2 patyki i już jest aport,,wymienny") i duuużo miziania:))może dzieciaki pomiziają????:cool3: I Iwop może też dużo im(dzieciom,a przede wszystkim dorosłym i opiekunom) poopowiadaj jak ogólnie trochę pozajmoweać się psiakiem,żeby poczuł się szcześliwy...trochę zabawy i miziania i te sprawy..może ludzie sobie trochę wezną do serca..?) Quote
iwop Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Ares został dzisiaj zaprowadzony do tej szkoły... płakał i wył z rozpaczy:placz: To nie jest dla niego dobre miejsce, bo będzie w dzień siedział w kojcu a wieczorem będzie miał tylko kontakt ze stróżem. Ares to pies, który wyjątkowo potrzebuje człowieka.:placz: Mam dosyć.... Trzeba będzie go stamtąd zabrać, ale decyzja nalezy do osoby, która się nim opiekowała. A ja z nią trudno sie dogaduję...:oops: Quote
jotpeg Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 iwop napisał(a):Ares został dzisiaj zaprowadzony do tej szkoły... płakał i wył z rozpaczy:placz: To nie jest dla niego dobre miejsce, bo będzie w dzień siedział w kojcu a wieczorem będzie miał tylko kontakt ze stróżem. Ares to pies, który wyjątkowo potrzebuje człowieka.:placz: biedny Ares; z deszczu pod rynne :shake: Quote
iwop Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Nic... Nadal tam jest:oops: Ja nie mam na to wpływu tylko osoba, która się nim zajmuje i z którą nie chcę mieć nic do czynienia... Quote
aganela Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A nie można go jakoś odebrać z tamtąd??Przecież chyba macie jakieś prawa jako byli opiekunowie psa??? Quote
iwop Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Nie, agangela... Aresem od początku zajmowała się ta osoba - ona go znalazła i poprosiła czy moze go przetrzymac u p. Wieśka... Nic nie mogę zrobić. na pocieszenie wiem, że ona go odwiedza:oops: Quote
Masza4 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Moim zdaniem trochę bez sensu byłoby zabierać psa z tego boksu i znowu odwozić po p. Wieśka. Został od p. Wieśka zabrany świadomie i jeśli miałby wracać, na pewno nikt by go stamtąd nie zabrał. Może Aresowi nie jest tam aż tak źle?... Quote
iwop Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Ares wrócił do p. Wieśka...:oops: Quote
iwop Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Masza, dobrze nie jest bo w ciągu tych paru dni przybyło kilka psów... I wszystko jest na mojej głowie... znowu musze kocioł codziennie gotować:shake: Quote
Masza4 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ale gdzie przybyło? U p. Wieśka są wszystkie? Quote
Recommended Posts