baba Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Ja wysłałam maila z zapytaniem , czy przyjeli psa, można też zadzwonić . obsada sędziowska jest , ale mój komp nie otwiera tej strony podam link , może komuś się uda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANGEA Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 [quote name='baba']Ja wysłałam maila z zapytaniem , czy przyjeli psa, można też zadzwonić . obsada sędziowska jest , ale mój komp nie otwiera tej strony podam link , może komuś się uda[/quote] To daj link, prosze :lol: Do mnie juz 3 razy pisali. Raz, ze pies nie jest przyjety, drugi, ze jednak jest, a trzeci, zeby im przeslac jeszcze raz zgloszenie :mad: Tam chyba jest niezly b .... alagan:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 [URL="http://www.ksu.lviv.ua"]www.ksu.lviv.ua[/URL] i trzeba znaleźć takie coś ЭКСПЕРТНАЯ БРИГАДА a dzownić można tylko we wtorek i sobotę od 15 do 18 /u nich jest godz do przodu/ 0038-0322-38-93-37 , a sama nie wiem o której się zaczyna??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 i drugi tel 0038-0322-23-25-22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Czy ktoś jedzie przez Herbenne???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whippetka Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Właśnie wysłałam maila z zapytaniem. Mam nadzieje, ze odpiszą. [URL="http://www.ksu.lviv.ua/"][QUOTE][/URL][URL="http://www.ksu.lviv.ua/"]www.ksu.lviv.ua[/URL][URL="http://www.ksu.lviv.ua/"] [/QUOTE][/URL] nie dziala:shake: jesli komus udaloby sie otworzyc to bardzo prosze o podanie sedziego dla Whippetów (suk). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baha Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 a ja prosze o sedziego na nowofundland:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 [quote name='kingula']Kiedy dokladnie jest ta wystawa? I czy ktos wie ile km jest do Lwowa? Ja bym sie wybrala, ale nie wiem czy mi sunia porosnie :roll: GW szukasz kogos do auta czy z autem? :razz: Bo my mamy ale na firme i te wszystkie zaswiadczenia notarialne mnie przerazaja, wolalabym jechac z kims czyims autem :oops:[/quote] No ja wlasnie nie mam auta i szukam transportu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jostra Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Ja na stronę wchodzę, ale nie widzę tam obsady sędziowskiej. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpr Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 [quote name='baba'][URL="http://www.ksu.lviv.ua"]www.ksu.lviv.ua[/URL] i trzeba znaleźć takie coś ЭКСПЕРТНАЯ БРИГАДА a dzownić można tylko we wtorek i sobotę od 15 do 18 /u nich jest godz do przodu/ 0038-0322-38-93-37 , a sama nie wiem o której się zaczyna???[/quote] A gdzie to jest na stronie ЭКСПЕРТНАЯ БРИГАДА jesli mozna spytać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jostra Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Ja nie znalazłam, widzę tylko formularz zgłoszenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Czy ktos moze mi wyjasnic jak jest z championatem Ukrainy? Ja dostalam od nich odp. ze potrzeba 4 CACE w tym 1 z Kijowa (Champ.Rosji ani RKF tego nie zmienia) :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whippetka Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Odpisali mi, że moje zgłoszenie nie doszło. Dziwi mnie to odrobine, bo wysyłając zgłoszenie pod koniec marca wymieniłam jeszcze kilka maili na temat wystawy i wtedy wszystko było ok :roll: . Cóż, wysyłam zgloszenie jeszcze raz... pewnie policzą sobie stawke za zgłoszenie wypadające na dzisiejszy termin. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshko Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 obsada sedziowska Dusan Paunovic-3,5,9 Gruppe. Nagi Istvan (Ungarn)-4,6,8. Kuprijanova( Russia)-2, french. buldog. Lokodi Zolt(Romania)- 2,10 Laslo Istvan(Ungarn)-1. Czepai Istvan(Ungarn)-2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jostra Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Moje psiaki są przyjęte :multi: :multi: :multi: Sznaucerki sędziuje Czepai Istvan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whippetka Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 A ja dostałam info z Lwowa, ze whippety sedziuje Laslo Istwan-Ungarn. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juta Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 [quote name='baba']a jak opłaciłaś? przelewem na jakie konto???? my jedziemy z Lublina na Herbenne, i ostrzegam ,że jak u nas 5 to u nich 6 , trzeba pamietać .Jest autobus od nas do Lwowa , jedzie 5.5 godziny z ta różnicą czasu , więc my pojedziemy wieczorem , będzie chłodno . Ale nigdzie nie pisze gdzie jest miejsce wystawy - a wy wiecie???[/quote] baba a mnie wyszlo do lvova z lublina ponad 200 km i ponad 2 godziny jazdy przez hrebenne. prawda to czy falsz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Z Lublina do Lwowa jakieś 240 , do Herbenne jakieś 160 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juta Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Acha, no to dobrze wyliczylam. :cool3: bo sie przestrachalam jak napisalas ze autobus jedzie 5,5 godziny.... to w sumie koszt nwielki bedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 No jedzie 5.5 godziny , bo jedzie 40 km/h:lol: no i granica , ale bilet kosztuje 30 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat-Brutus Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Słyszałam, że trzeba zabrać ze sobą zaświadczenie od powiatowego lub wojewódzkiego lekarza weterynarii. Czy to prawada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Tak , to konieczne , byłam na Ukrainie w lutym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baha Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 i najlepiej jak powiecie, aby wbili pieczatke na tym zaswiadczeniu przy wyjezdzie z kraju, w tamtym roku nie mialysmy i czepiali sie Ukraincy w drodze powrotnej. Teraz to przypilnuje. Ja wyjezdzam z Rzeszowa ok.22-23, do Medyki mam jakies 100km, mam nadzieje, ze nie bedzie kolejki, ze tak jak w tamtym roku przejedziemy z biegu... ale tym razem musze sie zaopatrzyc w nr tel do naczelnika naszych granicznikow - moze uda sie szybciej z psami przejechac spowrotem - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanetta Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 My tez chcemy przekroczyc granice kolo polnocy tak jak w tamtym roku, wtedy stalismy jakies 20 minut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Ja jadę przez Herbenne i też nocą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts