kingula Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Dziewcze napewno sie da, w Wilnie widzialam 1 czy 2 autokary z Polski... Kwestia znalezienia chetnych. Wstepnie pisze sie ja, byc moze znajoma z seterami i psiapsiula z Gdyni. Ale to trzeba by bylo wszystko najpierw dokladnie wykalkulowac :roll: Quote
kingula Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 A pociagiem prosze bardzo, dziecko kolejarza jestem i place 20% za bilet :lol: tylko obawiam sie ze taki pociag to moze sie wlec i wlec, nie wiem jak to wyglada na granicy? Quote
dziewcze Posted September 26, 2004 Author Posted September 26, 2004 a ja UWIELBIAM POCIAGIEM ale jestes pewna ze 80 zl w jedna stronez ! z krakowa do bratyslawy jest za 150zl Quote
tunio Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Ja bym sie pisala na autokar,bo pociag odpada. PS.jestem ze slaska. Quote
kingula Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 To moze trzeba zapytac na dogo kto organizowal kiedys taki wyjazd, gdzia zalatwial autokar jak ksztaltowaly sie ceny itp? Quote
dziewcze Posted September 28, 2004 Author Posted September 28, 2004 kAMILKO tylko kto nam odpowie? Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 ja Wam odpowiem: bylam w tym roku na tej 2razy CACiB, w przyszlym roku tez sie chce tam wybrac, teraz w grudniu bezsensu, bo raz ze to juz prawie zima,a dwa-ze to w piz... daleko i dla jednego caciba sie nie oplaca,a tam sa 2 wystawy z czego jedna jest taka jak nasz poznan ze zwyc.Ukrainy, wiec wtedy bardziej warto i warto psa z ch.pl zabrac bo za 1 caca ma sie ichni championat-czekam co prawda od kwietnia na niego,wiec si emoze nie doczekam,ale...:)))) my bylismy busikiem i sadze, ze nie warto swoim autem jechac-to DZIKI kraj:))))serio:))))))))na wiosne na pewno bedziemy organizowac busika,wiec pomyslcie nad tym kto chce jechac i jak ktos chce to niech juz odklada kase!!!autobus nas wyniosl 300,ale do tego zgloszenia za 2 wystawy plus hotel 30$ za noc. spalismy tam 2 noce, ja troche zaluje,ze nie poszlam zwiedzac tego kijowa,ale coz,bylam za bardzo padnieta. jak cos to pytajcie:))))))))))))))))))))polecam wiosne:)))))))))))super!aczkolwiek kraj-kosmos z poj....ludzmi:)))))))ale za to bardzo sympatycznymi:)))choc nie wszyscy tacy byli:)))jak wyjezdzalam to mowilam "nigdy wiecej", ale potem sie zapomina to co bylo zle i juz znowu chce tam jechac:)))))mexyk normalny:)))))))))))))))) Quote
BarbeSale Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 czyli 2x Cacib bedzie 24-25 okolo kwietnia 2005 ? :) to fajno ale wtedy moja suka bedzie pokryta .... a czy z suka pokryta mozna jechac na wystawe bedzie napewno jeszcze w pierwszym miesiacu Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Kochaniutka, to zalezy jak dlugo po pokryciu, tak zeby tej ciazy nie bylo widac czyli do okolo polowy spokojnie mozesz, ja z moja bylam w tym roku w bratyslawie,ale 2 tyg. dopiero ta ciaza trwala,i spoko:))tylko oszczedzalam sunie,zeby jej dobrze bylo:)) Quote
tunio Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Orsini,a masz moze katalog z ubieglego roku i moglabys mnie poinformowac ile bylo tam wilczarzy ? :roll: Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 mam, i moglabym,ale nie wiem czy bede pamietac, dlatego wyslij mi pliz smsa z internetu wieczorem tak w okolicach 20stej z przypomnieniem: 0504067626 wiesz: www.idea.pl:)))czy jakos tak:)))to na jutro sobie przepisze co i kto jesli w ogoole:)) Quote
BarbeSale Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 kochaniutki jak jusz cos :P a jak bys byla tak mila orsini to tez bys mi podala bouviery jakie byly ? :) moge ci wyslac sms tez :) Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 jeden wystarczy:))ale dla pewnosci mozecie wyslac kazdy po jednym to na pewno nie zapomne:))) Quote
BarbeSale Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 hyhy :) moge wyslac nawet dwa :) ale i tak sadze ze nie bylo zadnego bouviera a ile bylo wszystkich psow na tej wustawie? Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 o nie nie!!!jeden od kazdego wystarczy:))w ogole jeden by wystarczyl:))ale sie mozecie nie dogadac i w koncu zadnego smska nie dostane:))) psow bylo...hmmm, troche bylo gdzies tyle co w szczecinie sadzac po grubosci katalogu, ale jedno jest pewne:ilosc nie przekladala sie na jakosc:))))i to bylo w tym najlepsze:)))))))))))nie, no troche bylo psiakow tak jak na niezlej krajowce chyba. Jutro podam konkretna liczbe:))) Quote
kingula Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Orsini to ja bardzo poprosze o samoyedki :oops: Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 to w takim razie zmiana:))przyslijcie mi smsa zebym katalog do pracy wziela, bo potem sie zaczna pytania w stylu a po czym to:))) Quote
tunio Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Orsini wielkie dzieki :D Jak tylko mi internetu nie wylacza to obowiazkowo wysle 8) Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 nie ma sprawy jak tylko mi przypomnicie to wezme katalog ze soba na jutro i wklepie to co kto bedzie chcial:)))o ile te ruskie krzaczki rozczytam:))))))))))))))))))))nasze byly pisane po naszemu,wiec chociaz tyle:))))))))))))) Quote
orsini Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 dziewcze:))))))))))dzieki za smsa:)))ale ja potrzebuje tego smsa wieczorem dostac:)))bo po co mi teraz?:)))teraz to ja pamietam,ale jak juz bede w doku przed telewizorem spala to moze juz niekoniecznie:)))))))) Quote
orsini Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 dzieki za TONY smsow!!!:(((((nikt z Was nie pamietal:((no za wyjatkiem dziewcze, ktora mi wyslala po 14stej jak jeszcze w pracy bylam, wiec to sie nie liczy. Jak Wy nie pamietacie to ja mam pamietac???Ale pamietalam:)))))))))))))) wszystkich psow bylo 1256 w sobote, bo niedzielny katalog jest u kolezanki.W niedziele bylo kilka psow wiecej bo to bylo o zwyciestwo ukrainy. taaa to co mialo byc?bo zapomnialam... bouviery=0sztuk wilczarz=0sztuk malamut sztuk 3: -Jim Beam Rex of Navarama Mal -pies kl.otwarta -Northern Shining Chakura -pies kl.otwarta i pies champion: Dawson Sausimayok chyba:))))))))))))))))))))) cos jeszcze dla kogos?zaraz sprawdze:)) Quote
orsini Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 aaa jeszcze samojebki:))))tu bedzie problem, bo nazwy po rusku:)))wiec moge poprzekrecac:))) 3 sztuki pies szczeniak: Dzikij Angiel Zirka Antarjec po Belyi Volk Osvald i Aci Cream Position Number One suki:siostra powyzszego a wiec tez szczeniak Dar Snjegow Zirka An..cos tam i jeszcze jeden szczeniak suka: Lawjerri Snjeżnyj Angiel Nagnag???? czort qr...znajet:))))))))))) a po czym tez nie napisze bo po rusku szczeniaki z pazdziernika i ze wrzesnia 2003 wiec pewnie pojda w tym roku w posredniej Quote
kingula Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Ogromne dzieki Orsini :P Dzieki za rozszyfrowanie imion :lol: Bede myslec nad wyjazdem w 2005 roku :lol: Quote
orsini Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 nie ma sprawy Kinia:)))tylko,ze ja ruskiego sie uczylam milion lat temu w podstawowce,wiec nie wiem czy dobrze spisalam...:(((ale probowalam:))) wystawka fajna:))myslcie juz teraz i odkladajcie cash:)))bo troche to kosztuje taki weekend na zielonej ukrainie...aha, za rase sa pucharki wiec jest bardzo milo:)))medali niet-sa znaczki:))))))))))))))))))takie znaczki co sobie mozna wpiac w sweterek:))) Quote
nice_girl Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Orsini dobra istoto, Mogłabym prosić o corgi? :wink: Quote
Recommended Posts