Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewcze napewno sie da, w Wilnie widzialam 1 czy 2 autokary z Polski... Kwestia znalezienia chetnych. Wstepnie pisze sie ja, byc moze znajoma z seterami i psiapsiula z Gdyni. Ale to trzeba by bylo wszystko najpierw dokladnie wykalkulowac :roll:

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja Wam odpowiem: bylam w tym roku na tej 2razy CACiB, w przyszlym roku tez sie chce tam wybrac, teraz w grudniu bezsensu, bo raz ze to juz prawie zima,a dwa-ze to w piz... daleko i dla jednego caciba sie nie oplaca,a tam sa 2 wystawy z czego jedna jest taka jak nasz poznan ze zwyc.Ukrainy, wiec wtedy bardziej warto i warto psa z ch.pl zabrac bo za 1 caca ma sie ichni championat-czekam co prawda od kwietnia na niego,wiec si emoze nie doczekam,ale...:))))

my bylismy busikiem i sadze, ze nie warto swoim autem jechac-to DZIKI kraj:))))serio:))))))))na wiosne na pewno bedziemy organizowac busika,wiec pomyslcie nad tym kto chce jechac i jak ktos chce to niech juz odklada kase!!!autobus nas wyniosl 300,ale do tego zgloszenia za 2 wystawy plus hotel 30$ za noc. spalismy tam 2 noce, ja troche zaluje,ze nie poszlam zwiedzac tego kijowa,ale coz,bylam za bardzo padnieta.

jak cos to pytajcie:))))))))))))))))))))polecam wiosne:)))))))))))super!aczkolwiek kraj-kosmos z poj....ludzmi:)))))))ale za to bardzo sympatycznymi:)))choc nie wszyscy tacy byli:)))jak wyjezdzalam to mowilam "nigdy wiecej", ale potem sie zapomina to co bylo zle i juz znowu chce tam jechac:)))))mexyk normalny:))))))))))))))))

Posted

czyli 2x Cacib bedzie 24-25 okolo kwietnia 2005 ? :) to fajno ale wtedy moja suka bedzie pokryta .... a czy z suka pokryta mozna jechac na wystawe bedzie napewno jeszcze w pierwszym miesiacu

Posted

Kochaniutka, to zalezy jak dlugo po pokryciu, tak zeby tej ciazy nie bylo widac czyli do okolo polowy spokojnie mozesz, ja z moja bylam w tym roku w bratyslawie,ale 2 tyg. dopiero ta ciaza trwala,i spoko:))tylko oszczedzalam sunie,zeby jej dobrze bylo:))

Posted

mam, i moglabym,ale nie wiem czy bede pamietac, dlatego wyslij mi pliz smsa z internetu wieczorem tak w okolicach 20stej z przypomnieniem:

0504067626

wiesz: www.idea.pl:)))czy jakos tak:)))to na jutro sobie przepisze co i kto jesli w ogoole:))

Posted

o nie nie!!!jeden od kazdego wystarczy:))w ogole jeden by wystarczyl:))ale sie mozecie nie dogadac i w koncu zadnego smska nie dostane:)))

psow bylo...hmmm, troche bylo gdzies tyle co w szczecinie sadzac po grubosci katalogu, ale jedno jest pewne:ilosc nie przekladala sie na jakosc:))))i to bylo w tym najlepsze:)))))))))))nie, no troche bylo psiakow tak jak na niezlej krajowce chyba. Jutro podam konkretna liczbe:)))

Posted

nie ma sprawy jak tylko mi przypomnicie to wezme katalog ze soba na jutro i wklepie to co kto bedzie chcial:)))o ile te ruskie krzaczki rozczytam:))))))))))))))))))))nasze byly pisane po naszemu,wiec chociaz tyle:)))))))))))))

Posted

dziewcze:))))))))))dzieki za smsa:)))ale ja potrzebuje tego smsa wieczorem dostac:)))bo po co mi teraz?:)))teraz to ja pamietam,ale jak juz bede w doku przed telewizorem spala to moze juz niekoniecznie:))))))))

Posted

dzieki za TONY smsow!!!:(((((nikt z Was nie pamietal:((no za wyjatkiem dziewcze, ktora mi wyslala po 14stej jak jeszcze w pracy bylam, wiec to sie nie liczy.

Jak Wy nie pamietacie to ja mam pamietac???Ale pamietalam:))))))))))))))

wszystkich psow bylo 1256 w sobote, bo niedzielny katalog jest u kolezanki.W niedziele bylo kilka psow wiecej bo to bylo o zwyciestwo ukrainy.

taaa to co mialo byc?bo zapomnialam...

bouviery=0sztuk

wilczarz=0sztuk

malamut sztuk 3:

-Jim Beam Rex of Navarama Mal -pies kl.otwarta

-Northern Shining Chakura -pies kl.otwarta

i pies champion: Dawson Sausimayok

chyba:)))))))))))))))))))))

cos jeszcze dla kogos?zaraz sprawdze:))

Posted

aaa jeszcze samojebki:))))tu bedzie problem, bo nazwy po rusku:)))wiec moge poprzekrecac:)))

3 sztuki

pies szczeniak: Dzikij Angiel Zirka Antarjec

po Belyi Volk Osvald

i Aci Cream Position Number One

suki:siostra powyzszego a wiec tez szczeniak

Dar Snjegow Zirka An..cos tam

i jeszcze jeden szczeniak suka:

Lawjerri Snjeżnyj Angiel Nagnag????

czort qr...znajet:)))))))))))

a po czym tez nie napisze bo po rusku

szczeniaki z pazdziernika i ze wrzesnia 2003 wiec pewnie pojda w tym roku w posredniej

Posted

nie ma sprawy Kinia:)))tylko,ze ja ruskiego sie uczylam milion lat temu w podstawowce,wiec nie wiem czy dobrze spisalam...:(((ale probowalam:)))

wystawka fajna:))myslcie juz teraz i odkladajcie cash:)))bo troche to kosztuje taki weekend na zielonej ukrainie...aha, za rase sa pucharki wiec jest bardzo milo:)))medali niet-sa znaczki:))))))))))))))))))takie znaczki co sobie mozna wpiac w sweterek:)))