Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Panów z hotelu jest miejsce i po rozmowie wstępnej umówiłam się na przywiezienie Omenka w środę :) rozmawiałam też o kosztach i jeśli pies będzie powyżej miesiąca to będzie nas to kosztowało 400zł :)

Posted

no to teraz potrzebny nam transport !!!

Omen bardzo ladnie jezdzi samochodem :grins:

mrófffcia jak bedzie z wetem pisalas cos o jakims z tego zdenerwowania dzisiaj nie umie skojarzyc :shake: bo wiesz ze chlopaka trzeba wyleczyc, potem nieco z nim popracowac nad zostawaniem samemu a dopiero potem szukac domku co by juz nie wrocil ;)

Posted

mrófffcia ten hotel to kawal drogi stad :-o

wiesz nie to ze ci nie ufam ale sama rozumiesz ze chce dla Omenka jak najlepiej a tam nie bede miec zadnej kontroli co z psem sie dzieje :shake:

Posted

z wetem jest tak że mam znajomego co mi leci zawsze na rękę :) więc damy rade coś się mu zapłaci ale nie będzie pewnie to wielka kwota chłopaka wyleczymy nauczymy i znajdziemy odpowiedni domek u ludzi którzy znają się na rasie i żeby nie był to domek gdzie będzie wykorzystywany już ja tego dopilnuje z koleżanką napewno bo walczymy tu o to żeby psy miały jak najepiej dwie zwariowane kobietki z nas :)

a jak u niego ze szczepieniami i odrobaczeniem/ pchleniem?

Posted

mrófffcia napisał(a):
Nie masz się co martwić :) ja krzywdy nie dam zrobić i będę informować was co z nim się dzieje na bierząco :) jakby nie moje wredoty tobym go adoptowała :)

jeśli chodzi o mnie to ja się nie martwię. jestem nawet dobrej myśli!:evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']mial spac w lozku ... spi w klatce ... na szczescie nie jest to klatka schroniskowa ...

Omenku moj drogi pamietam o tobie caly czas :loveu:

i Omenek trafi na swojego człowieka

Posted

spalam i myslalam, myslalam i spalam ...

powiem tak pies jest pod moja opieka bo to ja wzielam go ze schroniska wiec ja jestem za niego odpowiedzialna ....

dlatego wolalabym aby pies byl w hotelu gdzies blisko Katowic, tak zebym miala nad tym wszystkim kontrole ...

mrófffcia to co piszesz i co pisza na stronce tego hotelu wydaje sie byc calkiem ok ale ja jednak mam duzy opór zeby wyslac Omenka tak daleko i to tak naprawde w nieznane :shake:

pytalam dziewczyn i nikt nigdy nie korzystal z tego hotelu jak rowniez nie kojarza samej hodowli co nie znaczy ze hotel jest zly

wiec powiem tak jak najbardziej twoja propozycje biore pod uwage ale poki co sprobuje mu znalezc hotel blizej slaska ... jesli sie nie uda to wyslemy malucha do ciebie ;)

dziewczyny bardzo prosze dajcie mi namiar na hotel w Wieliczce o ktorym wspominalyscie :cool3:

Posted

Tengusia powiem tak ja też dużo myślałam o tym wiem że nikt nie korzystał z tego hotelu bo dopiero zaczynamy z nim współprace jak znajdziesz coś do wtorku daj znać bo ja muszę zadzwonić do nich w środe.... i rozumiem Twoje podejście w ogóle mnie nie znasz bo jestem nowa na dogo... i dlatego też masz opory... no cóż nie mam urazy bo sama bym sie bała w tak daleko psa słać ale jakbym wiedziała że będzie dobrze miał tobym posłała...

Posted

dzwonilam do pana z hotelu w Wieliczce, a wiec miejsce jest ale w kojcu na zewnatrz (kojce z budami) w srodku miejsce bedzie dopiero po 3 stycznia ... koszt 15zl/h (to taniej niz my u nas w Katowicach placimy)

zadzwonie jeszcze do Radomska do hotelu ktory Doddy mi polecila i zobaczymy ...

Posted

cegielki na Omenka bardzo ladnie sie sprzedaja :multi: mamy juz 23 cegielki co daje 115 zl :multi:

do Radomska dzwonilam ale nikt nie odbiera, zadzwonie jutro. Wyslalam wiadomosc do Mosii z zapytaniem o miejsce dla naszego bialasa ;)

Posted

ja jestem pod Czestochową, a hotelik w radomsku to u weta, bardzo polecam, bo opieka jest super- cena 20zł/dobe

u mnie tez sie cos znajdzie, ja mam za 13zł ale musze poczytac wątek i zobaczyc z jakim gagatkiem mamy do czynienia, bo mam kojec ale moze byc równiez w domu, momencik;)
u mnie istnieje mozliwosc szkolenia/ dla bezdomniaków gratis, ale sekundka bo nie czytałam watku

Posted

mosii napisał(a):
ja jestem pod Czestochową, a hotelik w radomsku to u weta, bardzo polecam, bo opieka jest super- cena 20zł/dobe

u mnie tez sie cos znajdzie, ja mam za 13zł ale musze poczytac wątek i zobaczyc z jakim gagatkiem mamy do czynienia, bo mam kojec ale moze byc równiez w domu, momencik;)
u mnie istnieje mozliwosc szkolenia/ dla bezdomniaków gratis, ale sekundka bo nie czytałam watku

no to ja nie przeszkadzam idz i poczytaj :cool3:

Posted

dobrze wiem juz co nieco

pies na pewno musi byc w domu, bo wsadzenie go do kojca spowoduje, ze bedzie sie uwsteczniał, dobrze by bylo jednak zdiagnozowac ta jego alergie, zrobic mu jakies badania.

moge go wziąc do siebie, zrobić mu troche posłuszeństwa, klatke mam, a ze szczeka... ja mieszkam w lesie, takze szczekac to sobie moze:evil_lol: ale najpierw ten wet...

Posted

on w tej chwili jest w lecznicy ale poki reakcja alergiczna nie zejdzie to nie bedzie mozna zrobic badan na jakim podlozu byla, ja w poniedzialek jade do kliniki dowiedziec sie co i jak z jego leczeniem jakie ma rokowanie i zalecenia ...

dam ci znac jak bede wiedziec cos wiecej ;)

poza tym nie ukrywam ze byloby super gdyby trafil w takie rece jak twoje gdzies gdzie ktos z nim by popracowal troszke, zostawac pewnie i tak sie nie nauczy w 100% ale mysle ze moze uda sie go jakos nauczyc np zostawac grzecznie w klatce kennelowej ;)

ja nie znam sie na tresurze psow, moje zostaja bez problemu same w domu nawet caly dzien wiec kompletnie nie wiem jak przeciwdzialac takiemu zachowaniu :shake: