gonia66 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Nie ukrywam, ze minka mi zrzedła, ale wiem, ze to bardziej z wlasnego egoizmu i próżńości, bo nie moglam sie doczekac Alfika z nowym image, aby oko nacieszyć;)Ale w zamian za ten szok, jakiego doznałam;);), prosze o rekompensate w postaci zdjęc lub filmików, bo uwielbiam gapic się na słodziaka;):) To, co napisała malibo jest rzeczywiscie słuszna racją....najwazniejsze dla niego jest chyba teraz , ze jest wykapany i pozbyty smrodku hotelikowego kojca...myślę, ze to dla niego juz dośc istotna zmiana...a faktycznie....zmiany muszą byc powolne i systematyczne, aby byly trwale...dobrze, ze dredziki beda powoli wycinane... Ja o Alfika jestem juz spokojna więc każda zmiana jest dla mnie niezmiernie miłym akcentem:):) JAk wyszły badania krwi???? Quote
Hotel KADIF Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Rzeczywiście. Spa odwołane dla dobra Alfa! :-( Alfik został wykąpany, co zniósł naprawdę dobrze. Na początku był kąpany w kagańcu, ale potem sobie darowaliśmy. Był naprawdę grzeczny.:pWycięłam mu długie włosy i trochę dredów z ogonka, trochę na szyi a dalej już nie pozwalał... Kłapał paszczęką. W związku z tym fryzjer został odwołany. Postanowiłyśmy z malibo dać mu na razie święty spokój i jeszcze trochę czasu. Na razie pies jest po prostu czysty a to na pewno pomaga lepiej oddychać skórze. Powolutku będę mu wycinać po dredku i czesać! Będzie dobrze! ;) Oto zdjęcia "biednego", kąpanego Alfika :evil_lol:: [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/3075/pb090141.jpg[/IMG] [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/7311/pb090142.jpg[/IMG] [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/9561/pb090143.jpg[/IMG] [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/8459/pb090146.jpg[/IMG] I już "po": [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/1571/pb090150.jpg[/IMG] Alfik po kąpieli cuda wyczyniał! Latał, wycierał się o meble, tarzał po podłodze...:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Goniu! Kilka razy pytałaś o badania krwi. Przepraszam, ale mi to umykało!:oops: Wyniki krwi już mamy oczywiście. Było robiona wypasiona biochemia i morfologia. Wyniki są dobre. Dzisiaj były konsultowane u wetów w W-wie i nie ma się do czego przyczepić. Quote
Hotel KADIF Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='zdrojka']Jeeeeest! Znalazłam 8 psiakaaaaa!!!! :multi: Szukałam, szukałam i w końcu, jak drugie oczy założyłam, to znalazłam. Ślepa ze mnie ciotka i tyle :eviltong: [/QUOTE] A gdzie widzisz tego 8 psiaka? A dziewczyny? Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.... [quote name='zdrojka'] Zrobię mały OT: czy ktoś mi udostępni chwilowo łazienkę...? :roll:[/QUOTE] Aniu! Mój kibelek należy do Ciebie :p: [IMG]http://img836.imageshack.us/img836/9881/pb100177.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ósmy psiak jest tuz przy nogach pańci:) W zasadzie widac mu tylko kawałek grzbietu chyba:):) Dobrze mysle, prawda DIFciu?? BArdzo się cieszę z dobrych wyników ALfika:) Chociaż tyle dobrego, ze nie dostałas go DIF z jakimś paskudztwem "w spadku";) CZyli Alfik to kawał chłopa w małym ciałku:):):loveu: Quote
gonia66 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='DIF']Rzeczywiście. Spa odwołane dla dobra Alfa! :-( Alfik został wykąpany, co zniósł naprawdę dobrze. Na początku był kąpany w kagańcu, ale potem sobie darowaliśmy. Był naprawdę grzeczny.:pWycięłam mu długie włosy i trochę dredów z ogonka, trochę na szyi a dalej już nie pozwalał... Kłapał paszczęką. W związku z tym fryzjer został odwołany. Postanowiłyśmy z malibo dać mu na razie święty spokój i jeszcze trochę czasu. Na razie pies jest po prostu czysty a to na pewno pomaga lepiej oddychać skórze. Powolutku będę mu wycinać po dredku i czesać! Będzie dobrze! ;) I już "po": [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/1571/pb090150.jpg[/IMG] Alfik po kąpieli cuda wyczyniał! Latał, wycierał się o meble, tarzał po podłodze...:loveu:[/QUOTE]O jeeeeeejjjjooo:):) Nie widzialam tego posta i tych cudownych, przecudownych zdjęc!! Alez mnie ucieszyły...i to, ze Alfis taki dzielny i grzeczny....normalnie nie mogę...i taki kochany...słodki....i w koncu pachnący:):):) Jestem mega happy-tymi fotkami uszczęśliwiłas mnie osobiscie DIFciu na maxa!!! WIELKIE, OGROMNE DZIEKI!!!! Quote
feliksik Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kochani zajrzyjcie proszę do Lenki, która ciągle bez domku - tuła się od Dt do DT i nic: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Lenka-czeka-na-zalegle-wplaty-brakuje-100-zl.-na-karme[/URL]!!!! Quote
malibo57 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ania ma problem ze wstawieniem wyników, bo one są w treści maila. Chyba trzeba im zdjęcie zrobić? Ja mam wydrukowane, to zrobię zdjęcie i - UWAGA!!! - skorzystam z instrukcji Zdrojki:cool1: Quote
Hotel KADIF Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='malibo57']Ania ma problem ze wstawieniem wyników, bo one są w treści maila. Chyba trzeba im zdjęcie zrobić? Ja mam wydrukowane, to zrobię zdjęcie i - UWAGA!!! - skorzystam z instrukcji Zdrojki:cool1:[/QUOTE] A ja zrobiłam tak: 1. treść maila zapisałam w wordzie (wyszło mi tego 3 strony). 2. wydrukowałam (bo i tak muszę mieć w dokumentach Alfa) 3. i.... mam :eviltong: Mogę zrobić skan z tego wydrukowanego i wstawić na wątek, ale wolałabym tego uniknąć, bo to aż 3 strony :roll: To może jednak, malibku, popróbuj tego image-krzaka. Fajny jest ja już tylko z niego korzystam. Quote
gonia66 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='malibo57']Ania ma problem ze wstawieniem wyników, bo one są w treści maila. Chyba trzeba im zdjęcie zrobić? Ja mam wydrukowane, to zrobię zdjęcie i - UWAGA!!! - skorzystam z instrukcji Zdrojki:cool1:[/QUOTE]Wazna sparwa...Zapomniałam całkiem wczesniej, ale dzis sprawdziłam konto i okazało sie, ze prawdopodobnie wpisałam zły nr DIF i wpłata 20 zł od Myrkur jest na moim koncie spowrotem. Doszła też dziś do mnie wpłata od cioteczki anuli159 (15 zł) i Granuli(10 zł). Musze napisac do tych cioteczek i do Myrkur(wyleciało mi z głowy), co z tymi wpłatami.Zaraz się za to zabiorę a DIF proszę jeszcze raz o NR konta na PW (mysle, że te pieniązki wyslemy od cioteczek dla Alfika, jesli taka wyraża chęć), więc na wszelki wypadek wole juz mieć numer, żeby od razu wysłac kaskę:) Razem jest juz 45 zł dla naszego słodziaka:):) Quote
zdrojka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jakby jakieś problemy były ze wstawieniem, to poproszę na maila... Quote
malibo57 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kochana! Już lecę:grins: Już poleciałam...i wylądowałam. Nie mam Twojego adresu:roll: Quote
Hotel KADIF Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='gonia66']Wazna sparwa...Zapomniałam całkiem wczesniej, ale dzis sprawdziłam konto i okazało sie, ze prawdopodobnie wpisałam zły nr DIF i wpłata 20 zł od Myrkur jest na moim koncie spowrotem. Doszła też dziś do mnie wpłata od cioteczki anuli159 (15 zł) i Granuli(10 zł). Musze napisac do tych cioteczek i do Myrkur(wyleciało mi z głowy), co z tymi wpłatami.Zaraz się za to zabiorę a DIF proszę jeszcze raz o NR konta na PW (mysle, że te pieniązki wyslemy od cioteczek dla Alfika, jesli taka wyraża chęć), więc na wszelki wypadek wole juz mieć numer, żeby od razu wysłac kaskę:) Razem jest juz 45 zł dla naszego słodziaka:):)[/QUOTE] Już Ci podaję, ale spytaj koniecznie, bo nie chcemy mieć nieprzyjemności na wątku... Quote
malibo57 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Nie chcemy? Dlaczego? Życie nie składa się z samych przyjemności:diabloti: Alf nie potrzebuje deklaracji - darczyńcy muszą to wiedzieć. Może inne psiaki są w większej potrzebie i to jest najważniejsze. Reszta, to tylko technika. Quote
marysia55 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='zdrojka']Zrobię mały OT: czy ktoś mi udostępni chwilowo łazienkę...? :roll: Bo moja wygląda tak :diabloti: [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/8858/lazienka4.jpg[/IMG][/QUOTE] [B]zdrojka[/B] w razie czego służę swoją łazienką (kibelek jest osobnym pomieszczeniem:evil_lol:), a tak na marginesie to kto wlazł z Alfikiem do kabiny ... znam to uczucie bo robię dokładnie to samo z moim Saszą :diabloti: [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/917/obraz006vs.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='malibo57']Nie chcemy? Dlaczego? Życie nie składa się z samych przyjemności:diabloti: Alf nie potrzebuje deklaracji - darczyńcy muszą to wiedzieć. Może inne psiaki są w większej potrzebie i to jest najważniejsze. Reszta, to tylko technika.[/QUOTE]NApisałam to wszystko do dziewczyn, czekam na odpowiedzi:) DLatego na razie trzymam kaskę jak tylko cos bede wiedziala- napisze od razu i ewentualnie przesle pieiązki:) Quote
Hotel KADIF Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='marysia55'] a tak na marginesie to kto wlazł z Alfikiem do kabiny ... [/QUOTE] Jak to kto? Ciocia DIF :p! Wkleiłabym zdjęcia jakie mi porobił mąż, ale się.... :oops::shake::evil_lol: Quote
malibo57 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Oj, wklej, nie wstydź się:diabloti: Nic, co ludzkie...itd. Quote
gonia66 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='malibo57']Oj, wklej, nie wstydź się:diabloti: Nic, co ludzkie...itd.[/QUOTE] Wstyd to kraść...kochana DIFciu:);) Ale wiesz...sa tacy, co nawet kraść sie nie wstydzą;):p Dawaj focie i nie pekaj;) Quote
gonia66 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 No i co..???Nie ma foci..DIFci pod prysznicem...:( Łeeeeeeeeee... A ja zaczęłam nowy dzionek i dzis mam zamiar leniuchowac na maxika...i jutro tez....aaaaaa....i pojutrze;););) a jak nasz książe ALfisław??? Quote
Hotel KADIF Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Zdjęć nie ma i nie będzie.... :oops::eviltong: Alfisław dobrze! Nic dodać nic ująć :evil_lol:. Quote
gonia66 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='DIF']Zdjęć nie ma i nie będzie.... :oops::eviltong: Alfisław dobrze! Nic dodać nic ująć :evil_lol:.[/QUOTE] DAwaj foty !!!!Ino szybko!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::cool3: Quote
marysia55 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='gonia66']DAwaj foty !!!!Ino szybko!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::cool3:[/QUOTE] tez jestem ZA ..... mogą być nawet pod prysznicem i bez futerka. Quote
gonia66 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='marysia55']tez jestem ZA ..... mogą być nawet pod prysznicem i bez futerka.[/QUOTE]A DIFcia sie nam tak zawstydziła, że aż zniknęła ze wstydu;) Ale Ja dopadniemy, nie da rady przed nami nawiać i wtedy dopiero bedzie sie działo...nawet te z innych "pomieszczen" focie wywleczemy na światło dzienne;):p Quote
Recommended Posts