Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany ale cudny unikatowy przytulak z troską w oczach!!! Musi znależć domek, taki originalny psiurek. Cioteczki, wracać na wątek ze spotęgowana siłą. Ciut przydługo jest w tym Elblągu, czas zmienić wartę. Potrzebna mała kaska na ogłoszenia g a z e t o w e, na Śląsku, w Dolnośląskim i Krakowie.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']O rany ale cudny unikatowy przytulak z troską w oczach!!! Musi znależć domek, taki originalny psiurek. Cioteczki, wracać na wątek ze spotęgowana siklą. Ciut przydługo jest w tym Elblagu, czas zmienić wartę. Potrzebna mała kaska na ogłoszenia g a z e t o w e, na Śląsku, w Dolnośląskim i Krakowie.[/QUOTE]Dzięki Tereniu za odzew:):) JUz tu jesteś- niczym błyskawica:):)
Teraz musi pojsc z górki:)
JAkie kawoty na te ogłoszenia sa potrzebne???

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']groszowe. w tygodniu 30 i weekendowe ponad 90,00. ale sporo ludzi czyta. ten watek stanowczo za długo trwa, czyzby psiak pech przesladował. przeganiajmy tego pecha.[/QUOTE]
:(:(...to niestey chyba nierealne:( NA koncie Alfika mamy....9 zł:(:(...nie wystarcza nam juz na hotelik Teresko...kurcze...musimy ogłosić jakąs zrzutke...bo te ogłoszenia maja naparwde odzew...
CIOTECZKI!!!!!!!!!!!ALARM:):):)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Ja w tym miesiącu postaram się odrobinę więcej dorzucić Alfisiowi...

To potworne, że nadal nie znalazł domu...[/QUOTE]
Dziękuje Myrkurku...kurcze..naprawde...martwie się bardzo, bo latka mu leca i coraz trudniej bedzie znaleźć domek..:(Poza tym tyle lat bez domku zrobi swoje..:(
Ja się obawaiam, ze w tym miesiacu to nie wystarczy na deklaracje myrkur:(
Gdyby jakis bazarek...jednorazowe wplaty...
Ja juz sie wstydze prosić..:(

[quote name='gonia66']
Stan konta na koniec marca wynosil (26 III) 114 zł
WPŁATY W KWIETNIU:
07.04- Eva2406- 20 zł
12.04- zuzlikowa- 40 zł
12.04- myrkur- 20 zł
12.04- Yana- 20 zł
12.04- Granula- 10 zł
12.04- Anula159- 15 zł
12.04- Frubka- 20 zł
Dziiękujemy wszuystkim kochającym i pamietajacym o Alfisiu cioteczkom:):)
STAN KONTA NA 12.04 WYNOSIL WIĘC 259 ZŁ
17.04 WYSLALAM OPLATĘ ZA HOTELIK- 250 ZŁ:):)
Obecnie na koncie Chlopaka mamy.............9 zł:(:(:(...
[/QUOTE]
Dzis wpłynęła dla naszego chłopaka, kwota 10 zł od cioteczki Malicji :):):)
Dziękujemy bardzo za pamieć o łobuzie:D
STAN ALFISIOWEJ SKARPETY NA DZIS WYNOSI 19 ZŁ:):):)

Posted

[quote name='malicja']przeleje dzis jeszcze 30,- na ogloszenia :-)[/QUOTE]

Dziękuję kochana cioteczko:):) To w takim razie dzwonie do Teresy i zamawiam ten tańszy pakiecik póki co:)

Posted

[quote name='lunarmermaid']A jak Alfik stoi z ogłoszeniami?
Robię ostatnio swojemu tymczasowiczowi ogłoszenia,może Alfikowi też zrobić? Tylko muszę mieć gotowy tekst...[/QUOTE]No oczywiście...rób jak najwięcej mozna:)
Tekst znajdziesz w Allegro selengi- niedawno robiła łobuzaikowi:)

Posted

[quote name='malicja']przeleje dzis jeszcze 30,- na ogloszenia :-)[/QUOTE]PIeniązki doszly!!:):) BArdzo dziekujemy za wpłatę:)

[quote name='gonia66']Dziękuję kochana cioteczko:):) To w takim razie dzwonie do Teresy i zamawiam ten tańszy pakiecik póki co:)[/QUOTE]Z Tereską juz załatwione, jak zamieści ogłoszenie, da nam znać natychmiast:):)

[quote name='lunarmermaid']A jak Alfik stoi z ogłoszeniami?
Robię ostatnio swojemu tymczasowiczowi ogłoszenia,może Alfikowi też zrobić? Tylko muszę mieć gotowy tekst...[/QUOTE]Mimo płatnych ogłoszen, ktore Tereska zamieści, prosze również o jak najwięcej ogłoszen dla Alfisia:):)
DLA CHŁOPAKA, OPRÓCZ TYCH 30 ZŁ NA OGŁOSZENIA, DOSZŁY JESZCZE WPŁATY OD:
28.04- malicja- 10 zł
30.04- madcat- 10 zł
5.05- asl- 10 zł
6.05- Yana- 20 zł
ŁĄCZNIE WIĘC NA KONCIE ALFISIOWYM MAMY 59 ZŁ DEKLARCJI + 30 ZŁ NA OGŁOSZENIA PŁATNE:):):
bardzo, bardzo dziekujemy wszystkim cioteczkom za wpłaty i pamięć o Alfisiu:):):)

Posted

Ogłoszenie dla Alfika się pichci u cioteczki specjalistki. Najprawdopodeobniej ukaże się w środę w D.Z. jeszcze dokładnie poinformuję, aby wszyscy trzymali kciuki. na kogo damy namiar. ?mogę się podjąć odpowiadaniem na ewentualne liczne zgloszenia po Alfisia!!!

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Wpłaciłam Alfikowi 20 zł stałej deklaracji i dodatkowe 20 zł z pieniążków, które pozostały po jednym z "moich" psiaków.[/QUOTE]OJ..no to pieknie dziekujemy Myrkurku:):) Teraz dla naszego ALfisia każda złotówka potrzebna, bo wg moich obliczen, na hotelik w tym miesiącu nam zabraknie:(

[quote name='TERESA BORCZ']Ogłoszenie dla Alfika się pichci u cioteczki specjalistki. Najprawdopodeobniej ukaże się w środę w D.Z. jeszcze dokładnie poinformuję, aby wszyscy trzymali kciuki. na kogo damy namiar. ?mogę się podjąć odpowiadaniem na ewentualne liczne zgloszenia po Alfisia!!![/QUOTE]Tereniu!!BArdzo dziękujemy!! CZekamy więc na info o ogłoszeniu i bardzo bym Ci była wdzięczna za odbieranie telefonów i odpowiadaniem na zgłoszenia;):) TYm bardziej, że Ty juz się na tym znasz i pewnie po glowie rozpoznajesz, czy "ciagnąć temat", czy sobie odpuscić:):)
CZyli możemy na Ciebie liczyć i Twoje namiary do kontaktów beda podane- tak???
Ale sie cieszę..już się nie mogę doczekac:):) Kto wie??MOze nie będzie potrzeba oplaty za hotelik, za nastepny miesiac;):):)

[quote name='MyrkurDagur']Wpłaciłam Alfikowi 20 zł stałej deklaracji i dodatkowe 20 zł z pieniążków, które pozostały po jednym z "moich" psiaków.[/QUOTE]
A ta wpłata własnie się zaksięgowała:):) Bardzo dziękujemy raz jeszcze w imieniu Alfisiowych miłosników:)
Donosze uprzejmie, ze w skarpecie chłopaka mamy na dzis, dzieki kolejnej wpłacie 79 zł:):):D

Posted

[quote name='lunarmermaid']Ja zrobię przelew w poniedzialek,bo z mojego banku i tak dopiero wtedy pieniądze by poszły. Tak więc w poniedziałek lub wtorek konto Alfika powiększy się o 50 zl.[/QUOTE]
Super:):) Serdeczne dzięki, jak tylko pieniązki wplyna na konto- napiszę na wątku:):)

Posted

[quote name='Selenga']wznowione allegro Alfika
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1034156053[/URL][/QUOTE]Niezwyciężona Selenga:):) Dziękujemy bardzo, bardzo:):)
Dzis wpłynęła dla ALfisia deklaracja anuli159- 15 zł:):) BArdzo dziękujemy:):):)

Doszły wpłaty dla Alfisia:) 10 zł od Granuli i 50 zł od cioteczki RENATY G (ale nie wiem kto to jest- prosze o rozszyfrowanie zagadki:))
BArdzo dziękujemy za wsparcie, juz się zaczynam martwic...do 15-go mamy 4 dni a ja nie mam uzbieranej całej kwoty do zapłaty:( Stan skarpety na dzis wynosi 154 zl (plus 30 zł na ogłoszenia)...brakuje więc jeszcze 100 zł i kilku wpłat. Poki co, nie piszę od kogo, mysle, że cioteczki wiedzą...Dlatego bardzo, bardzo proszę o wplaty deklaracji zaległych i bieżacych..:)
CZekamu na ogłoszenie Alfisia i oczywiscie na głośny odzew:)

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']pędzę po gazetę miało się dziś ukazać ogłoszenie. trzymam kciuki aby ktoś sie psiakiem zainteresował!!![/QUOTE]
Ojej, ojej:):):) Ale superowo...to ja juz zaciskam piastki:):)Dziekujemmy!!!!:):D
[quote name='lunarmermaid']Renata G to ja - zapomniałam napisać nicku...[/QUOTE]Super:) W takim razie wpisuje:):) DZiekuje w imieniu Alfisia:)

Posted

ogłoszenie jest. Nawet ładnie wyszło. zgłoszenie też jest. narazie pierwsze, organizuję wizytę przedopcyjną w Katowicach. jedno jest pewne, nie będzie psem w budzie na łańcuchu. jest to kamienica. w domu nie ma innego psiaka więc będzie jedynakiem.w ciepełku w kazdej porze roku.są dzieci ale spokojne w wieku 10 i 3 lata. Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną, i jest zdecydowana na adopcje, wyraziłam obawę że może dzieci..... itd ale mówi że dzieci są spokojne , ułożonei nie ma obaw. psiaka można do nich też przyzwyczaić łakociami . poczekamy na następne oby zgłoszenia. oczywiście wszystkie bedą na Śląśk górny i dolny. ale taki jest zasieg gazety. transport od WARSZAWY byłby bezpłatny. na północnym terenie też coś poszukamy, jakis transport do WARSZAWY MUSI SIE ZNALEŻĆ. czekam dalej na propozycje dla Alfika.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']ogłoszenie jest. Nawet ładnie wyszło. zgłoszenie też jest. narazie pierwsze, organizuję wizytę przedopcyjną w Katowicach. jedno jest pewne, nie będzie psem w budzie na łańcuchu. jest to kamienica. w domu nie ma innego psiaka więc będzie jedynakiem.w ciepełku w kazdej porze roku.są dzieci ale spokojne w wieku 10 i 3 lata. Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną, i jest zdecydowana na adopcje, wyraziłam obawę że może dzieci..... itd ale mówi że dzieci są spokojne , ułożonei nie ma obaw. psiaka można do nich też przyzwyczaić łakociami . poczekamy na następne oby zgłoszenia. oczywiście wszystkie bedą na Śląśk górny i dolny. ale taki jest zasieg gazety. transport od WARSZAWY byłby bezpłatny. na północnym terenie też coś poszukamy, jakis transport do WARSZAWY MUSI SIE ZNALEŻĆ. czekam dalej na propozycje dla Alfika.[/QUOTE]O Jesssssssoooooo...co za wiadomosc:):) DLA mnie wazne, ze jest w ogole jakies zgłoszenie:):) WAżne, że domek bez psow, choc dziecmi troszke sie martwie..ale tak, jak tereniu piszesz- domek bedzie sparwdzony ankiete pewnie wypelni i wszystko bedzie jasne:) JA tez jestem zdania, ze kazdego Burka mozna miloscia doprowadzic do stamu uzywalności, a skoro pani "natychmast" sie odezwala, jest szansa, ze moze byc dobrym domkiem:)
No nic..w takim razie czekamy cierpliwie na dalsze wiesci...nie wiem jak dziekowac juz:)
Tereniu- ile mamy zaplacic za ogloszenie i prosze od razu o numer Twojego konta:):)