TERESA BORCZ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 O rany ale cudny unikatowy przytulak z troską w oczach!!! Musi znależć domek, taki originalny psiurek. Cioteczki, wracać na wątek ze spotęgowana siłą. Ciut przydługo jest w tym Elblągu, czas zmienić wartę. Potrzebna mała kaska na ogłoszenia g a z e t o w e, na Śląsku, w Dolnośląskim i Krakowie. Quote
gonia66 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']O rany ale cudny unikatowy przytulak z troską w oczach!!! Musi znależć domek, taki originalny psiurek. Cioteczki, wracać na wątek ze spotęgowana siklą. Ciut przydługo jest w tym Elblagu, czas zmienić wartę. Potrzebna mała kaska na ogłoszenia g a z e t o w e, na Śląsku, w Dolnośląskim i Krakowie.[/QUOTE]Dzięki Tereniu za odzew:):) JUz tu jesteś- niczym błyskawica:):) Teraz musi pojsc z górki:) JAkie kawoty na te ogłoszenia sa potrzebne??? Quote
TERESA BORCZ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 groszowe. w tygodniu 30 i weekendowe ponad 90,00. ale sporo ludzi czyta. ten watek stanowczo za długo trwa, czyzby psiak pech przesladował. przeganiajmy tego pecha. Quote
gonia66 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']groszowe. w tygodniu 30 i weekendowe ponad 90,00. ale sporo ludzi czyta. ten watek stanowczo za długo trwa, czyzby psiak pech przesladował. przeganiajmy tego pecha.[/QUOTE] :(:(...to niestey chyba nierealne:( NA koncie Alfika mamy....9 zł:(:(...nie wystarcza nam juz na hotelik Teresko...kurcze...musimy ogłosić jakąs zrzutke...bo te ogłoszenia maja naparwde odzew... CIOTECZKI!!!!!!!!!!!ALARM:):):) Quote
MyrkurDagur Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ja w tym miesiącu postaram się odrobinę więcej dorzucić Alfisiowi... To potworne, że nadal nie znalazł domu... Quote
gonia66 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Ja w tym miesiącu postaram się odrobinę więcej dorzucić Alfisiowi... To potworne, że nadal nie znalazł domu...[/QUOTE] Dziękuje Myrkurku...kurcze..naprawde...martwie się bardzo, bo latka mu leca i coraz trudniej bedzie znaleźć domek..:(Poza tym tyle lat bez domku zrobi swoje..:( Ja się obawaiam, ze w tym miesiacu to nie wystarczy na deklaracje myrkur:( Gdyby jakis bazarek...jednorazowe wplaty... Ja juz sie wstydze prosić..:( [quote name='gonia66'] Stan konta na koniec marca wynosil (26 III) 114 zł WPŁATY W KWIETNIU: 07.04- Eva2406- 20 zł 12.04- zuzlikowa- 40 zł 12.04- myrkur- 20 zł 12.04- Yana- 20 zł 12.04- Granula- 10 zł 12.04- Anula159- 15 zł 12.04- Frubka- 20 zł Dziiękujemy wszuystkim kochającym i pamietajacym o Alfisiu cioteczkom:):) STAN KONTA NA 12.04 WYNOSIL WIĘC 259 ZŁ 17.04 WYSLALAM OPLATĘ ZA HOTELIK- 250 ZŁ:):) Obecnie na koncie Chlopaka mamy.............9 zł:(:(:(... [/QUOTE] Dzis wpłynęła dla naszego chłopaka, kwota 10 zł od cioteczki Malicji :):):) Dziękujemy bardzo za pamieć o łobuzie:D STAN ALFISIOWEJ SKARPETY NA DZIS WYNOSI 19 ZŁ:):):) Quote
malicja Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 przeleje dzis jeszcze 30,- na ogloszenia :-) Quote
gonia66 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='malicja']przeleje dzis jeszcze 30,- na ogloszenia :-)[/QUOTE] Dziękuję kochana cioteczko:):) To w takim razie dzwonie do Teresy i zamawiam ten tańszy pakiecik póki co:) Quote
lunarmermaid Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 A jak Alfik stoi z ogłoszeniami? Robię ostatnio swojemu tymczasowiczowi ogłoszenia,może Alfikowi też zrobić? Tylko muszę mieć gotowy tekst... Quote
gonia66 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='lunarmermaid']A jak Alfik stoi z ogłoszeniami? Robię ostatnio swojemu tymczasowiczowi ogłoszenia,może Alfikowi też zrobić? Tylko muszę mieć gotowy tekst...[/QUOTE]No oczywiście...rób jak najwięcej mozna:) Tekst znajdziesz w Allegro selengi- niedawno robiła łobuzaikowi:) Quote
gonia66 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='malicja']przeleje dzis jeszcze 30,- na ogloszenia :-)[/QUOTE]PIeniązki doszly!!:):) BArdzo dziekujemy za wpłatę:) [quote name='gonia66']Dziękuję kochana cioteczko:):) To w takim razie dzwonie do Teresy i zamawiam ten tańszy pakiecik póki co:)[/QUOTE]Z Tereską juz załatwione, jak zamieści ogłoszenie, da nam znać natychmiast:):) [quote name='lunarmermaid']A jak Alfik stoi z ogłoszeniami? Robię ostatnio swojemu tymczasowiczowi ogłoszenia,może Alfikowi też zrobić? Tylko muszę mieć gotowy tekst...[/QUOTE]Mimo płatnych ogłoszen, ktore Tereska zamieści, prosze również o jak najwięcej ogłoszen dla Alfisia:):) DLA CHŁOPAKA, OPRÓCZ TYCH 30 ZŁ NA OGŁOSZENIA, DOSZŁY JESZCZE WPŁATY OD: 28.04- malicja- 10 zł 30.04- madcat- 10 zł 5.05- asl- 10 zł 6.05- Yana- 20 zł ŁĄCZNIE WIĘC NA KONCIE ALFISIOWYM MAMY 59 ZŁ DEKLARCJI + 30 ZŁ NA OGŁOSZENIA PŁATNE:):): bardzo, bardzo dziekujemy wszystkim cioteczkom za wpłaty i pamięć o Alfisiu:):):) Quote
MyrkurDagur Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wpłaciłam Alfikowi 20 zł stałej deklaracji i dodatkowe 20 zł z pieniążków, które pozostały po jednym z "moich" psiaków. Quote
TERESA BORCZ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ogłoszenie dla Alfika się pichci u cioteczki specjalistki. Najprawdopodeobniej ukaże się w środę w D.Z. jeszcze dokładnie poinformuję, aby wszyscy trzymali kciuki. na kogo damy namiar. ?mogę się podjąć odpowiadaniem na ewentualne liczne zgloszenia po Alfisia!!! Quote
gonia66 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Wpłaciłam Alfikowi 20 zł stałej deklaracji i dodatkowe 20 zł z pieniążków, które pozostały po jednym z "moich" psiaków.[/QUOTE]OJ..no to pieknie dziekujemy Myrkurku:):) Teraz dla naszego ALfisia każda złotówka potrzebna, bo wg moich obliczen, na hotelik w tym miesiącu nam zabraknie:( [quote name='TERESA BORCZ']Ogłoszenie dla Alfika się pichci u cioteczki specjalistki. Najprawdopodeobniej ukaże się w środę w D.Z. jeszcze dokładnie poinformuję, aby wszyscy trzymali kciuki. na kogo damy namiar. ?mogę się podjąć odpowiadaniem na ewentualne liczne zgloszenia po Alfisia!!![/QUOTE]Tereniu!!BArdzo dziękujemy!! CZekamy więc na info o ogłoszeniu i bardzo bym Ci była wdzięczna za odbieranie telefonów i odpowiadaniem na zgłoszenia;):) TYm bardziej, że Ty juz się na tym znasz i pewnie po glowie rozpoznajesz, czy "ciagnąć temat", czy sobie odpuscić:):) CZyli możemy na Ciebie liczyć i Twoje namiary do kontaktów beda podane- tak??? Ale sie cieszę..już się nie mogę doczekac:):) Kto wie??MOze nie będzie potrzeba oplaty za hotelik, za nastepny miesiac;):):) [quote name='MyrkurDagur']Wpłaciłam Alfikowi 20 zł stałej deklaracji i dodatkowe 20 zł z pieniążków, które pozostały po jednym z "moich" psiaków.[/QUOTE] A ta wpłata własnie się zaksięgowała:):) Bardzo dziękujemy raz jeszcze w imieniu Alfisiowych miłosników:) Donosze uprzejmie, ze w skarpecie chłopaka mamy na dzis, dzieki kolejnej wpłacie 79 zł:):):D Quote
TERESA BORCZ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 teraz wszystko zależy od szczęścia Alfisia i naszego, będziemy trzymać kciuki za niego i podam namiary na siebie, stale jestem osiągalna więc spróbujemy wyczarować jakas reakcję. Quote
lunarmermaid Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja zrobię przelew w poniedzialek,bo z mojego banku i tak dopiero wtedy pieniądze by poszły. Tak więc w poniedziałek lub wtorek konto Alfika powiększy się o 50 zl. Quote
gonia66 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='lunarmermaid']Ja zrobię przelew w poniedzialek,bo z mojego banku i tak dopiero wtedy pieniądze by poszły. Tak więc w poniedziałek lub wtorek konto Alfika powiększy się o 50 zl.[/QUOTE] Super:):) Serdeczne dzięki, jak tylko pieniązki wplyna na konto- napiszę na wątku:):) Quote
Selenga Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 wznowione allegro Alfika [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1034156053[/URL] Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Selenga']wznowione allegro Alfika [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1034156053[/URL][/QUOTE]Niezwyciężona Selenga:):) Dziękujemy bardzo, bardzo:):) Dzis wpłynęła dla ALfisia deklaracja anuli159- 15 zł:):) BArdzo dziękujemy:):):) Doszły wpłaty dla Alfisia:) 10 zł od Granuli i 50 zł od cioteczki RENATY G (ale nie wiem kto to jest- prosze o rozszyfrowanie zagadki:)) BArdzo dziękujemy za wsparcie, juz się zaczynam martwic...do 15-go mamy 4 dni a ja nie mam uzbieranej całej kwoty do zapłaty:( Stan skarpety na dzis wynosi 154 zl (plus 30 zł na ogłoszenia)...brakuje więc jeszcze 100 zł i kilku wpłat. Poki co, nie piszę od kogo, mysle, że cioteczki wiedzą...Dlatego bardzo, bardzo proszę o wplaty deklaracji zaległych i bieżacych..:) CZekamu na ogłoszenie Alfisia i oczywiscie na głośny odzew:) Quote
TERESA BORCZ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pędzę po gazetę miało się dziś ukazać ogłoszenie. trzymam kciuki aby ktoś sie psiakiem zainteresował!!! Quote
lunarmermaid Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Renata G to ja - zapomniałam napisać nicku... Quote
gonia66 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']pędzę po gazetę miało się dziś ukazać ogłoszenie. trzymam kciuki aby ktoś sie psiakiem zainteresował!!![/QUOTE] Ojej, ojej:):):) Ale superowo...to ja juz zaciskam piastki:):)Dziekujemmy!!!!:):D [quote name='lunarmermaid']Renata G to ja - zapomniałam napisać nicku...[/QUOTE]Super:) W takim razie wpisuje:):) DZiekuje w imieniu Alfisia:) Quote
TERESA BORCZ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ogłoszenie jest. Nawet ładnie wyszło. zgłoszenie też jest. narazie pierwsze, organizuję wizytę przedopcyjną w Katowicach. jedno jest pewne, nie będzie psem w budzie na łańcuchu. jest to kamienica. w domu nie ma innego psiaka więc będzie jedynakiem.w ciepełku w kazdej porze roku.są dzieci ale spokojne w wieku 10 i 3 lata. Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną, i jest zdecydowana na adopcje, wyraziłam obawę że może dzieci..... itd ale mówi że dzieci są spokojne , ułożonei nie ma obaw. psiaka można do nich też przyzwyczaić łakociami . poczekamy na następne oby zgłoszenia. oczywiście wszystkie bedą na Śląśk górny i dolny. ale taki jest zasieg gazety. transport od WARSZAWY byłby bezpłatny. na północnym terenie też coś poszukamy, jakis transport do WARSZAWY MUSI SIE ZNALEŻĆ. czekam dalej na propozycje dla Alfika. Quote
gonia66 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']ogłoszenie jest. Nawet ładnie wyszło. zgłoszenie też jest. narazie pierwsze, organizuję wizytę przedopcyjną w Katowicach. jedno jest pewne, nie będzie psem w budzie na łańcuchu. jest to kamienica. w domu nie ma innego psiaka więc będzie jedynakiem.w ciepełku w kazdej porze roku.są dzieci ale spokojne w wieku 10 i 3 lata. Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną, i jest zdecydowana na adopcje, wyraziłam obawę że może dzieci..... itd ale mówi że dzieci są spokojne , ułożonei nie ma obaw. psiaka można do nich też przyzwyczaić łakociami . poczekamy na następne oby zgłoszenia. oczywiście wszystkie bedą na Śląśk górny i dolny. ale taki jest zasieg gazety. transport od WARSZAWY byłby bezpłatny. na północnym terenie też coś poszukamy, jakis transport do WARSZAWY MUSI SIE ZNALEŻĆ. czekam dalej na propozycje dla Alfika.[/QUOTE]O Jesssssssoooooo...co za wiadomosc:):) DLA mnie wazne, ze jest w ogole jakies zgłoszenie:):) WAżne, że domek bez psow, choc dziecmi troszke sie martwie..ale tak, jak tereniu piszesz- domek bedzie sparwdzony ankiete pewnie wypelni i wszystko bedzie jasne:) JA tez jestem zdania, ze kazdego Burka mozna miloscia doprowadzic do stamu uzywalności, a skoro pani "natychmast" sie odezwala, jest szansa, ze moze byc dobrym domkiem:) No nic..w takim razie czekamy cierpliwie na dalsze wiesci...nie wiem jak dziekowac juz:) Tereniu- ile mamy zaplacic za ogloszenie i prosze od razu o numer Twojego konta:):) Quote
Recommended Posts