gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='epe']Gonia! Czy wpłynęły moje 20,- zaległe? Bo 10,- jest za grudzień! A swoją drogą,to niewiarygodne,że taki mały,śliczny pies tak długo nie ma domku! Chyba za mało miał reklamy![/QUOTE]Tak- oczywiscie ze wplynęlo- osoby o ktorych nie pisze- nie maja zalegóści- dlatego nazywam Ich "PRZODOWNIKAMI":) [quote name='Yana']a wpłaty ode mnie docierają ? bo się nie doczytałam, czy wszystko z moimi wpłatami ok[/QUOTE] Twoje wplaty Yana sa zawsze na czas, na początku miesiąca:):)BARDZO DZIEKUJE:) Quote
Granula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Alfik jest teraz w hoteliku - tak? który kosztuje 250 zł miesięcznie - tak? czy coś pokręciłam ? :roll: bo się tak zastanawiam, że może udałoby się znaleźć jakieś płatne DT - płatne karmą, ewentualnie kosztami weta... czyli koszty utrzymania psiaka wiem, że łatwo pisać - a trudniej zrobić... ale nie wszystkich o dobrym serduchu stać na kolejne futro na utrzymaniu... i myślę, że są osoby, które chciałyby, miałyby możliwości, czas, kąt w mieszkaniu, ale fundusze, a właściwie ich brak je powstrzymuje :roll: tak się tylko zastanawiam na głos - nie bijcie :lol: Quote
epe Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Granula! Nikt Cię bić nie będzie!:evil_lol: Tylko,że teraz DT jak na lekarstwo:-( Szkoda,bo Alfik jest małym psem i grzecznym i mało męczącym,spacery niezbyt długie - no ideał dla starszych osób np.! Do bloku się nadaje,bo nieduży - dlaczego ten słodki psiak nie ma szczęścia? Może nowe allegro mu domek przyniesie? On już dawno byłby mój,gdyby nie mój Krystian-zbój!:mad: A dobrze Asior pisała,ze samców niecierpi - niestety przez te prawie 3 lata nie udało mi się go zmienić! Nawet kot lepszy od innego samca! Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czekamy na Allefgre Selengi:) Wierze, ze tym razem sie uda i ogloszenia zobaczy domek, ktory od dawna czeka na Alfika....naparwde wierze....od dzis juz nie dam spokoju SW. Franciszkowi..on chyba ma mnie dośc, bom namolna, wiec kto wie:p AAAAA..zapomnialam napisac, ze pieniazki za hotelik oczywiscie przelane-250 zł i na koncie Slodziaka mamy aktualnie 259 zł, ale nie cieszymy sie zbytnio, bo deklaracje wykruszyly sie na 100 zł...tzn nie..jak Eva bedzie juz wplacala regularnie, to na 80 zł..wiec conajmniej 80 zl miesiecznie bedzie nam brakowalo- wiec ten zapasik bedzie "jak znalazł" na wyrownywanie brakow..a jak sie zapasik skonczy to ALFIS bedzie juz dawno grzal doopeczke w swoim domku:) Odezwlala sie do mnie alfisiowa cioteczka Eva2406..:) Niestety sytuacja życiowa zmusila Ja na jakis czas opuścic dogo...ale obiecala ze wplaci zaleglosci teraz pierwszą ratę i w styczniu drugą:) MAm nadzieje , że juz z nami będzie...:) Niestety życie plata nam różne figle i niespodzianki- i nie zawsze sa to mile niespodzianki...ale wierze, ze zawsze po zlej passie przychodzi dobra:):)I tego zycze Ewuni:) Cioteczki...jestesmy uratowane..i ja znow spokojna...Wy pewnie tez:D... Alfis sie przypomina wszystkim kochany cioteczkom:) Do skarpetki Slodziaka wplyneło 20 zl od cioteczki Goni13:):) BArdzo bardzo dziekujemy cioteczce za pamięć i za podtrzymywanie budżetu maluszka:):):) Quote
Isadora7 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Alfie jak ja dawno u ciebie nie byłam. Piekny jesteś psiaku. [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/6569/126104234027641223.jpg[/IMG] Quote
EVA2406 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='gonia66']Wyslalam troche oprzypomnien, niestety kilka cioteczek z dogo sie chyba wycofalo...:( Eva 2406 ostatnio logowala się w październiku(a wplata byla w w czerwcyu..od tego czasu pisala i przypominalam ale nie bylo odpowiedzi...:(...cioteczka Erazm rownież ostatnio logowala sie w październiku, ale Ona miala do października oplacone...iwonamaj- nie wplacila od czerwca ani zlotowki- tez sie przypominalam wilokrotnie:(...jeszcze cioteczka lemoniada16 zapomniala o Slodziaku...:(..ostatnia wplata byla w lipcu(tez sie przypominalam juz kilka razy)...nie wiem co w takim przypadku..na razie Alfik ma...jeszcze ma..ale jak nam odpadnie tyle osob, to przyjdzie kiesiac, ze zabraknie na pewno:(:([/QUOTE] Witam. Dawno mnie tu nie było. Przepraszam, ale najpierw miałam kłopoty z kompem i to pażdziernikowe logowanie to była tylko próba i nic mi się nie otwierało, a potem było jeszcze gorzej............ kłopoty rodzinne. Jeszcze raz przepraszam. Goniu, dziękuję, że się odezwałaś. Wcześniejsze wiadomości nie dotarły do mnie. Obiecuję, że swoje zobowiązanie wyrównam w dwóch ratach. Jedna pójdzie najpóźniej w poniedziałek, a druga w połowie stycznia. Jeszcze raz przepraszam, a Alfikowi życzę, aby szybko znalazł swój domek. Quote
gonia66 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='EVA2406']Witam. Dawno mnie tu nie było. Przepraszam, ale najpierw miałam kłopoty z kompem i to pażdziernikowe logowanie to była tylko próba i nic mi się nie otwierało, a potem było jeszcze gorzej............ kłopoty rodzinne. Jeszcze raz przepraszam. Goniu, dziękuję, że się odezwałaś. Wcześniejsze wiadomości nie dotarły do mnie. Obiecuję, że swoje zobowiązanie wyrównam w dwóch ratach. Jedna pójdzie najpóźniej w poniedziałek, a druga w połowie stycznia. Jeszcze raz przepraszam, a Alfikowi życzę, aby szybko znalazł swój domek.[/QUOTE] Ewus....dobrze, ze wrócilaś i jesteś z znow z nami:) Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 MAmy dziś wplate od cioteczki Eva2406- cale 60 zł- więc skarpeta alfoisiowa liczy juz cale 339 zł:D DZIEKUJEMY!!!:):):) Quote
EVA2406 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 cieszę się, że pieniążki dotarły i Alfiś ma zapewniony DT, ale wolałabym, żeby już był we własnym domeczku i tego mu z całego serca życzę. Resztę kasy przeleję po 10 stycznia Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='EVA2406']cieszę się, że pieniążki dotarły i Alfiś ma zapewniony DT, ale wolałabym, żeby już był we własnym domeczku i tego mu z całego serca życzę. Resztę kasy przeleję po 10 stycznia[/QUOTE] OJ..tez bysmy sobie tego wszystjkie pokornie zyczyly:):)...no ale on chyba nawet nie ma za duzo ogloszen..Selenga jest zawalona robota ale obiecala Allegro...teraz święta...to moze nawet szkoda wystawiac, bo kto teraz oprocz dogomaniaczek siedzi na kompie i szuka psow w ogloszzeniach...:/ Quote
Moria Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Alfiś życzy wszystkim zdrowych i spokojnych Swiat . Quote
asl Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Mini bazarek na Alfika :) tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176294-Karta-pamiAE-ci-KINGSTON-4GB-wraz-z-czytnikiem-wtedy-jako-pendrive-na-Alfa-do-2-1-10?p=13758925#post13758925[/url] Quote
Moria Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alfiś życzy wszystkim Szczęśliwego Nowego i myślę że w końcu w nowym roku znajdzie sie dla niego domek. Quote
asl Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Moria, musi się znaleźć :) Zawsze jak tu wchodzę to mam nadzieję, że zaraz przeczytam, iż Alfiś znalazł domek... Jeśli chodzi o sprawy rozliczeniowe przelałam dziś 30 zł na konto Alfika z bazarku za rzecz, którą zakupiła Ewcia Gonzales :) Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='madcat1981']Wpłaciłam deklarację na Alfika.[/QUOTE] Juz jest!!Dziekuje!!!:):) I ja razem z Alfisiem zycze wszystkim SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!:):) [quote name='asl']Moria, musi się znaleźć :) Zawsze jak tu wchodzę to mam nadzieję, że zaraz przeczytam, iż Alfiś znalazł domek... Jeśli chodzi o sprawy rozliczeniowe przelałam dziś 30 zł na konto Alfika z bazarku za rzecz, którą zakupiła Ewcia Gonzales :)[/QUOTE] Niezawodna cioteczka asl....ciagle pamieta o naszym Slodziaku...:):) MAm nadzieje -, ze ten nadchodzacy rok przyniesie Alfisiowi nowy domek....musi w koncu miec swojego ludzia na wlasnosc:):) Quote
Vitka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Widziałam Alfika na żywo. Jest cudny! Nie wiem dlaczego nie może znaleźć domu... :( Quote
gonia66 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='malibo57']Kochane cioteczki, gdzie jest spis deklaracji? w którym poście? Robię "spis z natury", bo się pogubiłam pod koniec roku. Alfik! Zapychaj do domku![/QUOTE]cHYba NIE BYLO..JA JUZ NAWet NIE PAMIETAM....zeby byl konkretny spis aktualizowany na pierwszej stronie...ja mam swoj zeszyt i na bieżaco wpisywalam deklaracje, oraz odznaczalam osoby ktore sie deklarowaly...a osoba ktora zakladala watek nei jest juz chyba z nami od dawna niestety:( Quote
Moria Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Alfikowi szczepienie przeciwko wsciekliznie skonczylo się dnia 09.12.09, proszę rownież o dolączenie do oplaty hotelikowej kwoty 30zł na szczepienie. Serdecznie pozdrawiam. Quote
Selenga Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 w końcu obiecane allegro Alfika [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=875931204"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=875931204[/B][/URL] Quote
gonia66 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Selenga']w końcu obiecane allegro Alfika [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=875931204"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=875931204[/B][/URL][/QUOTE] Selenga- cudne Allegro...bardzo dziekujemy..moze tym razem sie uda:):):) [quote name='Moria']Alfikowi szczepienie przeciwko wsciekliznie skonczylo się dnia 09.12.09, proszę rownież o dolączenie do oplaty hotelikowej kwoty 30zł na szczepienie. Serdecznie pozdrawiam.[/QUOTE] OCzywiscie Wioletko- dolicze:) dziekuje ze pamietasz o tym i zaszczepilas Cudaczka naszego:) Quote
Moria Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Alegro piękne oby się udalo Alfiś jest do oddania od ręki na już. Quote
Recommended Posts