ihabe Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Moria']Alfons sie przypomina.[/quote] nie nazywaj go Alfons:evil_lol: To mi się źle kojarzy:evil_lol: To przecież nasz Alfik:loveu::loveu: [url=http://www.youtube.com/watch?v=vOFz5LviG38]YouTube - ALF - Thunafish[/url] Quote
Moria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Alfik Alfik masz racje nawet podobny to telewizyjnego. Quote
MyrkurDagur Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Goniu daj proszę znać, czy pieniążki dla Alfika za październik dotarły. I ponawiam swoje poprzednie pytanie... [quote name='MyrkurDagur'] A moje pieniążki za wrzesień dotarły ??? Bo nie pamiętam, abyś Goniu pisała, a wolę być pewna.[/quote] Pozdrowienia dla pociesznego Alfisia :loveu: Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Myrkur- przepraszam jesli nie zauwazylam Twojego wczesniejszego pytania....nazbieralam troche tych pieskow ostatnio- i zaczynam sie "nie wyrabiac"...najlepiej jak zrobie zestawienie..juz wlasnie wczoraj myslalm, ze musze zalozyc takie watki rozliczeniowe dla kazdego swojego pieska wirtualnego- tak chyba bedzie latwiej i przejrzysciej...bo nie pamiętam nawet kiedy robilam ostatnie zestawienie..i Wam jest przez to trudniej przekopywac sie przez watek zeby znaleźć...dzis napiszę tu- i zaloze taki wątek rozliczeniowy osobny- i bede po prostu dopisywala wplaty- ok???POdam tu linka do watku... Now ie napisz,e od wrzesnia co i jak: 4.IX- asl- 7 zł (bazarek) 7.IX- Yana- 20 zł 8.IX Kasia M(???nie wiem kto to)- 20 zł 8.IX- Frubka- 20 zł 10.IX- Anula159- 15 zł 10.IX- Erazm- 150.25 zł- (STAN KONTA NA TEN DZIEN WYNOSI-433,75) 15.IX- WPŁATA ZA HOTELIK- 250 ZŁ- ZOSTAJE- 183,75 zł 21.IX- Asl- (bazarek)- 16 zł 25.IX- Gonia13- 20 zł (IX, X) 28.IX- Madcat- 10 zł 28.IX- Malicja- 10 zł 5. X- Yana-20 zł 7.X- Myrkur-Dagur- 20 zł 7.x- gonia66- 10 ZŁ 8.X- Frubka- 20 zł 9.X- Zuzlikowa- 10 zł 9.X- asl- 10 zł 9.X- Epe- 30 zł(VII, VIII, IX) 12.X- Anula159- 15 zł STAN KONTA ALFIKA NA DZIS WYNOSI- 375 ZŁ...BArdzo bardzo dzi,ekujemy wszystkim kochanym cioteczkom za wpłaty, bez ktorych Słodziak nie mogłby być u Morii:loveu::loveu::loveu: Kurcze..z tego co napisala, nie widże Myrkur Twojej opłaty za wrzesien....w mojej tabelce mam zanotowane, ze przedostania wpłata była 6.08...byc może gdziesw "tłumie" nie zauwazyłam..sprawdź prosze, czy wysłałaś na pewno, ja sprawdze raz jeszcze wszystkie wplaty we wrześniu... Za 2 dni wpłacam kolejne 250 zł oplaty za hotelik:loveu: Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='gonia66']Myrkur- przepraszam jesli nie zauwazylam Twojego wczesniejszego pytania....nazbieralam troche tych pieskow ostatnio- i zaczynam sie "nie wyrabiac"...najlepiej jak zrobie zestawienie..juz wlasnie wczoraj myslalm, ze musze zalozyc takie watki rozliczeniowe dla kazdego swojego pieska wirtualnego- tak chyba bedzie latwiej i przejrzysciej...bo nie pamiętam nawet kiedy robilam ostatnie zestawienie..i Wam jest przez to trudniej przekopywac sie przez watek zeby znaleźć...dzis napiszę tu- i zaloze taki wątek rozliczeniowy osobny- i bede po prostu dopisywala wplaty- ok???POdam tu linka do watku... Now ie napisz,e od wrzesnia co i jak: 4.IX- asl- 7 zł (bazarek) 7.IX- Yana- 20 zł [B]8.IX Kasia M(???nie wiem kto to)- 20 zł[/B] 8.IX- Frubka- 20 zł 10.IX- Anula159- 15 zł 10.IX- Erazm- 150.25 zł- (STAN KONTA NA TEN DZIEN WYNOSI-433,75) 15.IX- WPŁATA ZA HOTELIK- 250 ZŁ- ZOSTAJE- 183,75 zł 21.IX- Asl- (bazarek)- 16 zł 25.IX- Gonia13- 20 zł (IX, X) 28.IX- Madcat- 10 zł 28.IX- Malicja- 10 zł 5. X- Yana-20 zł 7.X- Myrkur-Dagur- 20 zł 7.x- gonia66- 10 ZŁ 8.X- Frubka- 20 zł 9.X- Zuzlikowa- 10 zł 9.X- asl- 10 zł 9.X- Epe- 30 zł(VII, VIII, IX) 12.X- Anula159- 15 zł STAN KONTA ALFIKA NA DZIS WYNOSI- 375 ZŁ...BArdzo bardzo dzi,ekujemy wszystkim kochanym cioteczkom za wpłaty, bez ktorych Słodziak nie mogłby być u Morii:loveu::loveu::loveu: Kurcze..z tego co napisala, nie widże Myrkur Twojej opłaty za wrzesien....w mojej tabelce mam zanotowane, ze przedostania wpłata była 6.08...byc może gdziesw "tłumie" nie zauwazyłam..sprawdź prosze, czy wysłałaś na pewno, ja sprawdze raz jeszcze wszystkie wplaty we wrześniu... Za 2 dni wpłacam kolejne 250 zł oplaty za hotelik:loveu:[/quote]I sie wszystko wyjasniło:multi::multi::multi:..heheheh- KasiaM- to własnie Myrkur Dagur:loveu::loveu::loveu::loveu:..a ja szukam w te i wewte....wiem przecież, ze jak Myrkur pisze, ze wyslala, to wyslala..ale nie ma Jej i juz:razz::razz::razz:....trzy razy latalam po koncie...no i znalazlam-we wrzesniu po prostu nie napisalas nicka tylko imie i nazwisko- wiedzialam, ze skąds to nazwisko mi jest znane:oops:...no coż...w przyrodzie nic nie ginie- jedno jest pewne-:p:p:p:p najwazniejsze, ze doszlam do prawdy, bo juz sie martwilam, ze posadzona zostane o jakąś nieuczciwośc:cool3: Quote
ab-agnieszka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Oj ja chyba nie wpacilam a cioteczka mnie nie upomniala:oops: Zaraz zrobie przelew. Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Oj ja chyba nie wpacilam a cioteczka mnie nie upomniala:oops: Zaraz zrobie przelew.[/quote] Agaciu...nie upominam Cię, bo Ty jesteś solidna firma i wiem, ze zawsze wplacasz kaske- no, chyba, ze bys sie 2 miesiace spoźniła...mozesz byc spokojna-jakby co-zawsze dostaniesz PW:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='lunarmermaid']A moja wpłata nie doszła?[/quote] DZiś wszystko sprawdzalam dokladnie....wydaje mi sie,ze napisalam wszystkie wplaty..kiedy lunar wysylalas kaske???? JA w zeszycie ostatnia Twoja wplate mam odnotowana 11.VIII na dwa miesiące i od tej pory nie widzialam, ale moze w gaszczu gdzies sie zawieruszyla...napisz, kiedy wplacalas prosze:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='gonia66']I sie wszystko wyjasniło:multi::multi::multi:..heheheh- KasiaM- to własnie Myrkur Dagur:loveu::loveu::loveu::loveu:..a ja szukam w te i wewte....wiem przecież, ze jak Myrkur pisze, ze wyslala, to wyslala..ale nie ma Jej i juz:razz::razz::razz:....trzy razy latalam po koncie...no i znalazlam-we wrzesniu po prostu nie napisalas nicka tylko imie i nazwisko- wiedzialam, ze skąds to nazwisko mi jest znane:oops:...no coż...w przyrodzie nic nie ginie- jedno jest pewne-:p:p:p:p najwazniejsze, ze doszlam do prawdy, bo juz sie martwilam, ze posadzona zostane o jakąś nieuczciwośc:cool3:[/quote] Hehe, tak tak, [I]Kasia M[/I] to ja :cool3: :lol: [B]Goniu[/B], we wrześniu wyjątkowo wpłaciłam pieniążki na poczcie, więc przypuszczam, że Pani wpisująca dane w komputer musiała coś pominąć :razz: bo na druczku do wpłaty mam wpisany swój nick. Najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło :loveu: (A wracając do poczty... gdy wpłacam poprzez nią pieniążki na psiaki z Dogomanii, to zazwyczaj widzę jak na twarzach Pań z poczty maluje się poirytowanie, gdy dochodzą do "tytułu przelewu" i tam pojawia się jakiś dziwaczny twór, czyli 'MyrkurDagur' :lol: Quote
gonia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Hehe, tak tak, [I]Kasia M[/I] to ja :cool3: :lol: [B]Goniu[/B], we wrześniu wyjątkowo wpłaciłam pieniążki na poczcie, więc przypuszczam, że Pani wpisująca dane w komputer musiała coś pominąć :razz: bo na druczku do wpłaty mam wpisany swój nick. Najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło :loveu: (A wracając do poczty... [B]gdy wpłacam poprzez nią pieniążki na psiaki z Dogomanii, to zazwyczaj widzę jak na twarzach Pań z poczty maluje się poirytowanie, gdy dochodzą do "tytułu przelewu" i tam pojawia się jakiś dziwaczny twór, czyli 'MyrkurDagur'[/B] :lol:[/quote] Hahha...juz nawet wyobrazam sobie te miny i mysli.."na dzieci glodujące by wplacila...jakas nawiedzona chyba jest".....to norma u ludzi......i stąd mamy- jak mamy.... Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [U]Kolejne rozliczenie u Alfisia:[/U] [B]ab-agnieszka- 64 zł lunarmermaid- 10 zł[/B] Bardzo bardzo dziekujemy za pamiec i kolejne wpłaty wszystkim cioteczkom:loveu::loveu::loveu::loveu:STAN KONTA NA DZIŚ WYNOSIŁ [B]449 ZŁ [/B]I DZIŚ DOKONAŁAM OPŁATY ZA HOTELIK [B]250 ZŁ[/B], POZOSTAŁO WIĘC W SKARPECIE ALFISIA [SIZE=4][B]200 ZŁ[/B][/SIZE] Quote
Vitka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5228/dsc01736640x480.jpg[/IMG] [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3450/dsc01741640x480.jpg[/IMG] [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8668/dsc01742640x480.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jejuuuuu...ALfiś jest taki śliczny....dlaczego nikt go nie chce???Nie bylo zadnego telefonu z Allegro?????:crazyeye:Nie wierzę....:shake: Quote
Moria Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Malpiszonek mial dzisiaj pierwszy telefon z zapytaniem, pani az z Warszawy troche przerażona odleglościa tym bardziej ż chcialaby z meżem przyjechac po psa. Jeszcze sie odezwie, zobaczymy, ale ważne że Alfik zostal juz zauważony. Quote
madcat1981 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Moja dyszka już leci do Alfiątka:cool1: Quote
asl Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Moria']Malpiszonek mial dzisiaj pierwszy telefon z zapytaniem, pani az z Warszawy troche przerażona odleglościa tym bardziej ż chcialaby z meżem przyjechac po psa. Jeszcze sie odezwie, zobaczymy, ale ważne że Alfik zostal juz zauważony.[/QUOTE] I jak tam? Quote
gonia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mamy wplaty dla Slódziaka od cioteczek: madcat- 10 zł i malicja- 10 zł- bardzo bardzo dziękujemy kochanym przyjaciólkom Alfika:loveu::loveu::loveu:Na koncie Slodziaka na dziś jest 209 zł:loveu::loveu: PS.Ciekawe czy dogo juz zaczelo norlmanie dzialac..do tej pory byla masakra....:mad::mad::mad: Quote
asl Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Moja deklaracja 10 zł na Alfika na miesiąc listopad właśnie została przelana. W poniedziałek powinna dotrzeć. Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Właśnie przelałam pieniążki dla Alfika. Dopiero teraz oglądałam jego nowe zdjęcia i muszę przyznać, że chłopak prezentuje się wspaniale :cool3: :loveu: Czytałam także, że podobno ktoś zainteresował się Alfikiem - czy coś więcej wiadomo w tej sprawie? Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Właśnie przelałam pieniążki dla Alfika. Dopiero teraz oglądałam jego nowe zdjęcia i muszę przyznać, że chłopak prezentuje się wspaniale :cool3: :loveu: Czytałam także, że podobno ktoś zainteresował się Alfikiem - czy coś więcej wiadomo w tej sprawie?[/QUOTE] Myrkurka wplata juz jest na koncie ale Towja wplata cioteczko asl jeszcze nie jest widoczna...pewnie jutro bedzie- dziękuje za wplaty- zaraz placimy za hotelik wiec kazda zlotowka potrzebna:loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zanim się zdarzy na wszelki wypadek posłałam jeszcze deklarację...:kciuki: Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 muSZE NIESTETY NAPISAC DO KILKU CIOTECZEK- BO W OSTATNICH MIESIACACH CHYBA ZAPOMNAILY O aLFISIU I NIE WPLACILY PIENIĄŻKÓW..A JA TU ROILAM ZESTAWIENIE OSTATNICH WPLAT....NIE CHCE PISAC JESZZCE NICKOW OFICJALNIE NA FORUM, BO WIEM Z DOŚWIADCZENIA, ZE TE CIOTECZKI SA BARDZO SŁOWNE...WIDOCZNIE MUSIALY ZAPOMNIEC ALBO ZAGUBIC WATEK ALFISIA NA TYM NOWYM DOGO..:( Quote
Recommended Posts