Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lunarmermaid']Czy ktoś mógłby mi podesłać numer konta do wpłat na hotelik Alfika??? Gdzieś mi się zapodział i nie mam jak wpłacić...:oops:[/quote]

Właśnie wysłałam pw z kontem, które mam od Goni66, i na które ja wpłacam za Alfika.

Goniu66 wpłaciłam dziś 10 zł na Alfa za miesiąc sierpień.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejeje!!!!!!!!!!!!JAK tu cicho i głucho:-(:-(Nie bylo mnie ponad 2 tygodnie a zapisana jest chyba jedna stronka postów..no nie!!Tak nie może być!!!!
Słódziak szuka domku, ale jak ma go znależć, jak nawet na Jego osobistym wątku taka cisza:mad::mad::mad:
Koniec tego dobrego cioteczki!!!!
Wpadłam zrobiś zestawienie, więc kryj sie kto może , bo u ALfika wygląda ono najsłabiej:placz::placz: Zawsze był zapas..a tu 15 lada dzień, a ja nuie mam nawet pełnej kwoty:cool3::cool3:
Najpierw przypomne historię wpłat poprzednich i stan konta:
[U]wpłaty na konto Alfisia od dnia 29.06. 2009:[/U]
[B]3. 07- Yana- 20 zł
6. 07- Myrkur Dagur- 20 zł
6. 07- Frubka- 20 zł
8. 07- asl- 10 zł
8. 07- Lunarmermaid- 10 zł
10.07- Anula1959- 15 zł
13.07- ab- agnieszka- 64 zł
17.07- Gonia13- 10 zł
21.07- Gonia66- 10 zł[/B]
Wszystkim pamiętającym cioteczkom serdeczne dzięki:loveu::loveu:
Po ostatnich opłatach za pól miesiąca na koncie Alfisiowym pozstało 91, 84 zł. Po koolejnych lipcowych wpłatach (179 zł), w skarpecie do dzis było [B]270 , 84 zł. [/B]Dziś jednak dokonałam płatności za kolejne 15 dni (do 15-go sierpnia) 125 zł, więc skarpeta opustoszala i pozostało w niej już tylko [B]145, 84 zł[/B].
[U]No..tak bylo...Teraz wpłaty od 27.07. 2009[/U]
27.07- Lemoniada- 16 zł
27.07- Madcat1981- 10 zł
28.07- Malicja- 10 zł
05.08- Frubka- 20 zł
10.08- Anula159- 15 zł
11.08- asl- 10 zł
11.08- Lunarmermaid- 20 zł
I to by było na tyle...:razz::razz: Dziękuję oczywiście wszystkim pamiętającym z całego serducha:loveu::loveu::loveu: i bardzo prosze pozostałe cioteczki o wpłaty dla Slodziaka, żebym Dogorry nie musiała nasyłać:mad::mad:;);)
No więc tak: wpłynęło 101 zł. Po zsumowaniu z pozostałą od ostatniej wpłaty sumką 145, 84 zł, stan kasy na dzis wynosi [U][B]246 ,84 [/B][/U]zł...
Brakuje więc nam jeszcze troszkę do opłaty za hotelik...już o zapasiku który zawsze był u Maluszka nie wspomnę:eviltong::eviltong:
ps. dokonałm edycji jak wykryłam gafę roku- więc juz teraz wszystko jest OK

Posted

[quote name='Ffrubka']Goniu, a co z moją wpłatą? Mam zlecenia stałe dla Alfisia i Kajetanka - u Kajetanka wykazałaś moją wpłatę, a u Alfisia nie :roll: Sprawdziłam, przelew poszedł o czasie :eviltong: Więc Alfiś powinien mieć ciut więcej pieniążków :p[/quote]
:oops::oops::oops:Oczywiście...sprawdziłam teraz krok po kroku każdą wpłatę i faktycznie...znalazłam "bobka"..a nawet dwa:oops::oops:
Twoja wpłata cioteczko Frubeczko wpłynęła dokładnie o tej samej porze co zwykle, czyli 6. 07 (na Kajtka 8.07), natomiast drugi "bobek" to wpływ w dniu 8.07 od cioteczki Lunarmermaid 10 zł...:oops::oops::oops:Nie wiem jak to się stało- wtedy sprawdzałam też i nic podejrzanego nie znalazłam..bardzo przepraszam i dziękuję za "upomnienie", bo o maly wlos a bym sobie przywłaszczyła 30 zł..ale wstyd:oops::oops:
NAtomiast Myrkur Dagur napisała 5.08, że wpłaciła ale tej kwoty nie mam na koncie do dziś...:-(:-( JUtro sprawdzę zaraz z rana, bo to chyba nie jest możliwe, zeby tyle dni szedł przelew...
RAz jeszcze bardzo przepraszam i prosze zawsze gdyby cos takiego sie zdarzyło- natychmiast krzyczeć(to i tak cud, ze ja dziś wróciłam sobie poczytać wątek Alfisia, bo inaczej bym nawet "krzyku" Frubki nie "usłyszała...:cool3::cool3:). Teraz jednak jak wcześniej- będe wpłaty umieszczała na bieżąco, więc już wiecej taka wpadka nie powinna mi sie zdarzyc...:cool1:

Posted

[SIZE=3][COLOR=Red][B]DZIEWCZYNY PLISSSSS!!!SYTUACJA ALARMOWA!!!!!JUZ DZIS POWINNAM WPLACIC ZA ALFISIA ZA HOTELIK A TAK NAOPRAWDE NIE MAM UZBIERANEJ KWOTY..BRAKUJE CO PRAWDA KILKA ZLOTYCH- ALE ALFIS ZAWSZE MIAL ZAPAS KASY...:-(:-(:-(JA OCZYWISCIE MOGE DOLOZYC TA BRAKUJĄCĄ KWOTE ALE CO BEDZIE ZA MIESIAC????BŁAGAM WAS- KTO JESZCZE NIE WPLACIL- WPLACAJCIE, ZANIM UMRĘ ZE STRACHU.[/B][/COLOR][/SIZE]..:shake::shake:Wierze, ze to tylko przez te wakacje- sama nie moge dojsc do siebie po urlopie...dlatego zaraz wysle przypomnienia- ale prosze sie nie gniewac na mnie za nie..nie mam wyjscia...Alfiś ma zalacone do 15-go kazdego miesiaca, wiec musze wplacic dzis...a na jego koncie mamy...246 zł....:-(:-(:-(

Posted

[quote name='ab-agnieszka']przelew zrobiony :oops:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu:ale Cię wyczułam cioteczko...nie zdążyłam do Ciebie wysłać przypomnienia, bo Twoje wplaty zawsze po 13 wpływają, to pomyslalam, ze poczekam do jutra z PW-hihihihih:loveu::loveu::loveu::loveu:BArdzo bardzo dziękuje Agniesiu:lol::lol:

Pieniążki (250 zł) na hotelik Alfisia- przelane:lol::lol::lol: W kasie..póki- co..pusto:razz::razz:

• 2 weeks later...
Posted

Prawie wszystkie alfisiowe cioteczki coś z watku "wymiotło"??:-(:-(:-(Jutro (dziś) zrobię rozliczenie i apiszę ile mamy pieniążkósw...na moje przypomnienia niestety nie wszystkie coteczki odpowiedzialy:-(:-(Martwie sie troszkę o Malucha..bo jak tu na watku akie sabe nim zaiteesowanie- to jak ma domek znlaeźć???Są czasem takie sy-wydawaloby sie 100%piękności- domek na bank..a tymczasem..ani wątek sie nie rusza...ani domku nie widać..????:-(:-(Alfik..trzeba rozruszać te Twoje cioteczki..bo koniec wakacji- trzeba Cie zaczać solodnie ogłąszac...przecież musi gdzieś czekac na ciebie cudny domek..no musi.....:roll::roll:

[B]CIAPUTKA..MINĄŁ TYDZIEŃ..TĘSKNIĘ BARDZO...22.08.2009...
[*]
[*]
[*][/B]

Posted

Fakt Alfika trzeba oglaszac i jak najszybciej do domku bo jest juz chyba najbardziej adopcyjnym psem z wszystkich moich hotelowiczow.
Najważniejsze Alfik zostal wysterylizowany gratis, więc wielkie dzieki dla dobrych wetow ktorymi mam szczęście sie otaczać. Pozdrawiam.

Posted

Dziś wpłynęła ostatnia kwota z bazarku na Alfika - 7,00 zł od Ellie. Przelałam od razu na konto na Alfika. Jutro pieniądze powinny dotrzeć :)

Posted

MIalam zrobic rozliczenie...a w ogole jak przeczytalam ostatni swoj post to sie przerazilam....wyglada, jakbym go pisala po pijanemu:roll::roll::roll:
Dobra- rozliczenie wyglada następujaco:
STAN KONTA NA 17.08 WYNOSIL-66 ZŁ
Od tego czasu wplynęły pieniążki od:
[B]asl- (bazarek)- 26 zł- (18.08)
asl- (bazarek)- 4 zł- (20.08)
ab-agnieszka- 64 zł- (20.08)
asl- (bazarek)- 11,50 zł (25.08)
Gonia13- 10 zł (26.08)
MAlicja- 10 zł- (28.08)
Madcat81- 10 zł (31.08)[/B]
Bardzo bardzo dziękujemy wszystkim cioteczkom za pamięc no i cioteczce Asl za bazarek:loveu::loveu::loveu:TAK WIĘC W SKARPETCE aLFIKA NA DZIŚ MAMY ZGROMADZONE- [SIZE=3][COLOR=Red][B]201, 50 ZŁ[/B][/COLOR][/SIZE]. To jeszcze troszkę malutko- na 15-go musze wplacic 250 zł za Słodziaka..ale wierze ze do tego czasu wszystko bedzie cacy:loveu:

[B]CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE SKARBIE:-([/B]

Posted

[quote name='Erazm']Gonia udusisz, ale przeslij mi konto swift na pw pora nadrobic zaleglosci[/quote]
Kurtka- to znaczy ze ten kod swift mam wyslac tak???Bo numer kont normalnie to chyba masz???:roll:[B]

DWA TYGODNIE BEZ MOJEJ UKOCHANEJ SUNIECZKI...CIAPULINKO...
[*]:-([/B]

Posted

w jakim hoteliku jest Alfik (miejscowość), bo pozwoliłam sobie wrzucić go do wątku - mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko. Jeżeli tak to usunę:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-kudlatego-pieska-w-typie-trola-145958/index2.html#post12932217[/URL]

ale może warto spróbować

Posted

[quote name='feliksik']w jakim hoteliku jest Alfik (miejscowość), bo pozwoliłam sobie wrzucić go do wątku - mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko. Jeżeli tak to usunę:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-kudlatego-pieska-w-typie-trola-145958/index2.html#post12932217[/URL]

ale może warto spróbować[/quote]
No oczywiscie ze nie mamy nic przeciwko- nawet wrecz przeciwnnie- bardzo dziękujemy za pamiec:loveu:Alfiś jest w hotliku w Elblągu u Morii- jakby co:p..i czeka na domek- jest gotowy do wzięcia od zaraz...czysciutki, nawet do bloku...:lol:

Posted

[quote name='feliksik']to w takim razie jeszcze tutaj go dorzuciłam

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/adoptuje-mlodego-psiaka-146129/#post12939352[/URL][/quote]
DZiękujemy..dla Alfika kazde ogloszenie na wage zlota..dla nas tez:loveu::loveu:

Posted

Alfik wczoraj dziabną ewentualnego potencjalnego swojego wlaściciela, po prostu nie zaprezentowal sie pięknie, ale pan powiedzial że jego wina bo znienacka sie schylil nad Alfikiem i wyciagnąl ręke fakt prawda, ale Alfis w taki sposob domku nie znajdzie.
Juz mu wlosy pięknie porosly i Alfis jest bardzo porządny, rozścielilam im baranki futrzaki i porobilam z futrzakow poduszki, Alfik nie pogryzie poduszki, nie rozwali futrzakow rozścielonych w przeciwieństwie do Kamienia i do Farta.