asl Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='lunarmermaid']Czy ktoś mógłby mi podesłać numer konta do wpłat na hotelik Alfika??? Gdzieś mi się zapodział i nie mam jak wpłacić...:oops:[/quote] Właśnie wysłałam pw z kontem, które mam od Goni66, i na które ja wpłacam za Alfika. Goniu66 wpłaciłam dziś 10 zł na Alfa za miesiąc sierpień. Quote
lunarmermaid Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja równiez wpłaciłam za sierpień i od razu za wrzesień,bo może mnie początkiem września nie być. I bardzo dziekuję [B]asl[/B] za pomoc!!! Quote
gonia66 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ojejeje!!!!!!!!!!!!JAK tu cicho i głucho:-(:-(Nie bylo mnie ponad 2 tygodnie a zapisana jest chyba jedna stronka postów..no nie!!Tak nie może być!!!! Słódziak szuka domku, ale jak ma go znależć, jak nawet na Jego osobistym wątku taka cisza:mad::mad::mad: Koniec tego dobrego cioteczki!!!! Wpadłam zrobiś zestawienie, więc kryj sie kto może , bo u ALfika wygląda ono najsłabiej:placz::placz: Zawsze był zapas..a tu 15 lada dzień, a ja nuie mam nawet pełnej kwoty:cool3::cool3: Najpierw przypomne historię wpłat poprzednich i stan konta: [U]wpłaty na konto Alfisia od dnia 29.06. 2009:[/U] [B]3. 07- Yana- 20 zł 6. 07- Myrkur Dagur- 20 zł 6. 07- Frubka- 20 zł 8. 07- asl- 10 zł 8. 07- Lunarmermaid- 10 zł 10.07- Anula1959- 15 zł 13.07- ab- agnieszka- 64 zł 17.07- Gonia13- 10 zł 21.07- Gonia66- 10 zł[/B] Wszystkim pamiętającym cioteczkom serdeczne dzięki:loveu::loveu: Po ostatnich opłatach za pól miesiąca na koncie Alfisiowym pozstało 91, 84 zł. Po koolejnych lipcowych wpłatach (179 zł), w skarpecie do dzis było [B]270 , 84 zł. [/B]Dziś jednak dokonałam płatności za kolejne 15 dni (do 15-go sierpnia) 125 zł, więc skarpeta opustoszala i pozostało w niej już tylko [B]145, 84 zł[/B]. [U]No..tak bylo...Teraz wpłaty od 27.07. 2009[/U] 27.07- Lemoniada- 16 zł 27.07- Madcat1981- 10 zł 28.07- Malicja- 10 zł 05.08- Frubka- 20 zł 10.08- Anula159- 15 zł 11.08- asl- 10 zł 11.08- Lunarmermaid- 20 zł I to by było na tyle...:razz::razz: Dziękuję oczywiście wszystkim pamiętającym z całego serducha:loveu::loveu::loveu: i bardzo prosze pozostałe cioteczki o wpłaty dla Slodziaka, żebym Dogorry nie musiała nasyłać:mad::mad:;);) No więc tak: wpłynęło 101 zł. Po zsumowaniu z pozostałą od ostatniej wpłaty sumką 145, 84 zł, stan kasy na dzis wynosi [U][B]246 ,84 [/B][/U]zł... Brakuje więc nam jeszcze troszkę do opłaty za hotelik...już o zapasiku który zawsze był u Maluszka nie wspomnę:eviltong::eviltong: ps. dokonałm edycji jak wykryłam gafę roku- więc juz teraz wszystko jest OK Quote
gonia66 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Ffrubka']Goniu, a co z moją wpłatą? Mam zlecenia stałe dla Alfisia i Kajetanka - u Kajetanka wykazałaś moją wpłatę, a u Alfisia nie :roll: Sprawdziłam, przelew poszedł o czasie :eviltong: Więc Alfiś powinien mieć ciut więcej pieniążków :p[/quote] :oops::oops::oops:Oczywiście...sprawdziłam teraz krok po kroku każdą wpłatę i faktycznie...znalazłam "bobka"..a nawet dwa:oops::oops: Twoja wpłata cioteczko Frubeczko wpłynęła dokładnie o tej samej porze co zwykle, czyli 6. 07 (na Kajtka 8.07), natomiast drugi "bobek" to wpływ w dniu 8.07 od cioteczki Lunarmermaid 10 zł...:oops::oops::oops:Nie wiem jak to się stało- wtedy sprawdzałam też i nic podejrzanego nie znalazłam..bardzo przepraszam i dziękuję za "upomnienie", bo o maly wlos a bym sobie przywłaszczyła 30 zł..ale wstyd:oops::oops: NAtomiast Myrkur Dagur napisała 5.08, że wpłaciła ale tej kwoty nie mam na koncie do dziś...:-(:-( JUtro sprawdzę zaraz z rana, bo to chyba nie jest możliwe, zeby tyle dni szedł przelew... RAz jeszcze bardzo przepraszam i prosze zawsze gdyby cos takiego sie zdarzyło- natychmiast krzyczeć(to i tak cud, ze ja dziś wróciłam sobie poczytać wątek Alfisia, bo inaczej bym nawet "krzyku" Frubki nie "usłyszała...:cool3::cool3:). Teraz jednak jak wcześniej- będe wpłaty umieszczała na bieżąco, więc już wiecej taka wpadka nie powinna mi sie zdarzyc...:cool1: Quote
Yana Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zapłacę jutro, albo w poniedziałek, sorry za opóżnienie:oops:, ale czekam na kartę z kodami :razz: Quote
asl Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Bazarek dla Alfika :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/mini-bazarek-na-alfika-do-17-08-09-a-144024/#post12780491[/URL] Quote
gonia66 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [SIZE=3][COLOR=Red][B]DZIEWCZYNY PLISSSSS!!!SYTUACJA ALARMOWA!!!!!JUZ DZIS POWINNAM WPLACIC ZA ALFISIA ZA HOTELIK A TAK NAOPRAWDE NIE MAM UZBIERANEJ KWOTY..BRAKUJE CO PRAWDA KILKA ZLOTYCH- ALE ALFIS ZAWSZE MIAL ZAPAS KASY...:-(:-(:-(JA OCZYWISCIE MOGE DOLOZYC TA BRAKUJĄCĄ KWOTE ALE CO BEDZIE ZA MIESIAC????BŁAGAM WAS- KTO JESZCZE NIE WPLACIL- WPLACAJCIE, ZANIM UMRĘ ZE STRACHU.[/B][/COLOR][/SIZE]..:shake::shake:Wierze, ze to tylko przez te wakacje- sama nie moge dojsc do siebie po urlopie...dlatego zaraz wysle przypomnienia- ale prosze sie nie gniewac na mnie za nie..nie mam wyjscia...Alfiś ma zalacone do 15-go kazdego miesiaca, wiec musze wplacic dzis...a na jego koncie mamy...246 zł....:-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='ab-agnieszka']przelew zrobiony :oops:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu:ale Cię wyczułam cioteczko...nie zdążyłam do Ciebie wysłać przypomnienia, bo Twoje wplaty zawsze po 13 wpływają, to pomyslalam, ze poczekam do jutra z PW-hihihihih:loveu::loveu::loveu::loveu:BArdzo bardzo dziękuje Agniesiu:lol::lol: Pieniążki (250 zł) na hotelik Alfisia- przelane:lol::lol::lol: W kasie..póki- co..pusto:razz::razz: Quote
madcat1981 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja czekam na swoją wypłatę by zrobić deklarację...:roll::-( Alfiku, do góóóóry! Quote
gonia66 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Prawie wszystkie alfisiowe cioteczki coś z watku "wymiotło"??:-(:-(:-(Jutro (dziś) zrobię rozliczenie i apiszę ile mamy pieniążkósw...na moje przypomnienia niestety nie wszystkie coteczki odpowiedzialy:-(:-(Martwie sie troszkę o Malucha..bo jak tu na watku akie sabe nim zaiteesowanie- to jak ma domek znlaeźć???Są czasem takie sy-wydawaloby sie 100%piękności- domek na bank..a tymczasem..ani wątek sie nie rusza...ani domku nie widać..????:-(:-(Alfik..trzeba rozruszać te Twoje cioteczki..bo koniec wakacji- trzeba Cie zaczać solodnie ogłąszac...przecież musi gdzieś czekac na ciebie cudny domek..no musi.....:roll::roll: [B]CIAPUTKA..MINĄŁ TYDZIEŃ..TĘSKNIĘ BARDZO...22.08.2009... [*] [*] [*][/B] Quote
Moria Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Fakt Alfika trzeba oglaszac i jak najszybciej do domku bo jest juz chyba najbardziej adopcyjnym psem z wszystkich moich hotelowiczow. Najważniejsze Alfik zostal wysterylizowany gratis, więc wielkie dzieki dla dobrych wetow ktorymi mam szczęście sie otaczać. Pozdrawiam. Quote
MyrkurDagur Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Niedługo prześlę kolejną wpłatę dla Alfika. On faktycznie powinien już dom znaleźć... a raczej dom powinien znaleźć jego... Quote
asl Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dziś wpłynęła ostatnia kwota z bazarku na Alfika - 7,00 zł od Ellie. Przelałam od razu na konto na Alfika. Jutro pieniądze powinny dotrzeć :) Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 MIalam zrobic rozliczenie...a w ogole jak przeczytalam ostatni swoj post to sie przerazilam....wyglada, jakbym go pisala po pijanemu:roll::roll::roll: Dobra- rozliczenie wyglada następujaco: STAN KONTA NA 17.08 WYNOSIL-66 ZŁ Od tego czasu wplynęły pieniążki od: [B]asl- (bazarek)- 26 zł- (18.08) asl- (bazarek)- 4 zł- (20.08) ab-agnieszka- 64 zł- (20.08) asl- (bazarek)- 11,50 zł (25.08) Gonia13- 10 zł (26.08) MAlicja- 10 zł- (28.08) Madcat81- 10 zł (31.08)[/B] Bardzo bardzo dziękujemy wszystkim cioteczkom za pamięc no i cioteczce Asl za bazarek:loveu::loveu::loveu:TAK WIĘC W SKARPETCE aLFIKA NA DZIŚ MAMY ZGROMADZONE- [SIZE=3][COLOR=Red][B]201, 50 ZŁ[/B][/COLOR][/SIZE]. To jeszcze troszkę malutko- na 15-go musze wplacic 250 zł za Słodziaka..ale wierze ze do tego czasu wszystko bedzie cacy:loveu: [B]CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE SKARBIE:-([/B] Quote
Erazm Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Gonia udusisz, ale przeslij mi konto swift na pw pora nadrobic zaleglosci Quote
MyrkurDagur Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wczoraj wpłaciłam pieniążki dla Alfika. [B]Goniu[/B] - tym razem dokonałam wpłaty na poczcie, więc może to trochę dłużej potrwać. Quote
gonia66 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Erazm']Gonia udusisz, ale przeslij mi konto swift na pw pora nadrobic zaleglosci[/quote] Kurtka- to znaczy ze ten kod swift mam wyslac tak???Bo numer kont normalnie to chyba masz???:roll:[B] DWA TYGODNIE BEZ MOJEJ UKOCHANEJ SUNIECZKI...CIAPULINKO... [*]:-([/B] Quote
malicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Goniu, przekazalam Erazm numer SWIFTa, mam go juz zapisanego :cool3: Quote
feliksik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 w jakim hoteliku jest Alfik (miejscowość), bo pozwoliłam sobie wrzucić go do wątku - mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko. Jeżeli tak to usunę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-kudlatego-pieska-w-typie-trola-145958/index2.html#post12932217[/URL] ale może warto spróbować Quote
gonia66 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='feliksik']w jakim hoteliku jest Alfik (miejscowość), bo pozwoliłam sobie wrzucić go do wątku - mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko. Jeżeli tak to usunę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-kudlatego-pieska-w-typie-trola-145958/index2.html#post12932217[/URL] ale może warto spróbować[/quote] No oczywiscie ze nie mamy nic przeciwko- nawet wrecz przeciwnnie- bardzo dziękujemy za pamiec:loveu:Alfiś jest w hotliku w Elblągu u Morii- jakby co:p..i czeka na domek- jest gotowy do wzięcia od zaraz...czysciutki, nawet do bloku...:lol: Quote
feliksik Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 to w takim razie jeszcze tutaj go dorzuciłam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/adoptuje-mlodego-psiaka-146129/#post12939352[/URL] Quote
gonia66 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='feliksik']to w takim razie jeszcze tutaj go dorzuciłam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/adoptuje-mlodego-psiaka-146129/#post12939352[/URL][/quote] DZiękujemy..dla Alfika kazde ogloszenie na wage zlota..dla nas tez:loveu::loveu: Quote
Moria Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Alfik wczoraj dziabną ewentualnego potencjalnego swojego wlaściciela, po prostu nie zaprezentowal sie pięknie, ale pan powiedzial że jego wina bo znienacka sie schylil nad Alfikiem i wyciagnąl ręke fakt prawda, ale Alfis w taki sposob domku nie znajdzie. Juz mu wlosy pięknie porosly i Alfis jest bardzo porządny, rozścielilam im baranki futrzaki i porobilam z futrzakow poduszki, Alfik nie pogryzie poduszki, nie rozwali futrzakow rozścielonych w przeciwieństwie do Kamienia i do Farta. Quote
Recommended Posts