Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Alfiku, co prawda straciłes już swoje.... ale ja mam dla Ciebie i Ciotuniek inne, WIELKANOCNE JAJKA:

[CENTER][IMG]http://republika.pl/blog_ga_322942/553059/tr/oop.gif[/IMG]

Wesołego Alleluja!
[/CENTER]

Posted

Alfik wczoraj byl z wizyta kontrolna u weta, załatwil sie tam brzydko i wet powiedzial, że jak ma sie tak załatwiac to niech nie przychodzi.
Wczoraj Alfika wygoliłysmy najpierw pierwszy etap bo maszynka sie rozładowała, potem damy zdjecia i zyczenia od Alfika.

Posted

[quote name='Moria']Alfik wczoraj byl z wizyta kontrolna u weta, załatwil sie tam brzydko i wet powiedzial, że jak ma sie tak załatwiac to niech nie przychodzi.[/quote]

:crazyeye: Ojojoj... :shake:

[quote name='Moria']Wczoraj Alfika wygoliłysmy najpierw pierwszy etap bo maszynka sie rozładowała, potem damy zdjecia i zyczenia od Alfika.[/quote]

Będziemy czekać na fotki wygolonego Alfika :cool3: :evil_lol:

Posted

Oj...no to czekamy, czekamy na te fotki bardzo...a ten "wypadek brzydki" u doktora...no coż...nie wszyscy muszą lubić doktorów..a jeszcze tych, co jajka odcinają....to juz w ogole brak słow..Alfik...nie popieram ale sie nie dziwie;);)

Posted

jakiś czas temu zdeklarowałam się na 8 zł wpłaty na Alfika od kwietnia - więc upominam się o dane do przelewu ;)

mam nadzieję, że u Alfika wszystko dobrze - niestety nie za bardzo jestem w temacie, bo praktycznie już nie bywam na forum :oops:

Posted

dzięki za odpowiedź ;) dostałam 2 wiadomości :cool3: treść ta sama, więc to, że dubel, to nic :lol:

przelew poszedł - skromniutki na 8zł, ale taką kwotę deklarowałam i niestety więcej nie mogę :oops: 8zł to miał być koszt dziennego pobytu w hoteliku - nie wiem, czy się coś nie zmieniło, bo nie jestem na bieżąco

Posted

Moria!
Matko jedyna- to jest nasz Alfik?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wygląda jak pies kosmiczny,albo jakaś nowa rasa!:evil_lol:

Posted

U...ależ to będzie pięknotka, jak odrosną mu włoski:loveu::loveu:Widać, że Alfik usmiechnięty, pomimo, że bez jajeczek, więc dobrze jest.
Przelałam już kaskę na kwiecień /maj Morii, więc w zasadzie skarpetka Alfisia opustoszała(bo uszczknęłam z zapasu")ale czekam jeszcze na kilka wpłat od cioteczek, więc jesem spokojna- dobrze, że miałam z czego zapłacic.
Nie wiem, czy pisałam, ale wpłynęła kaska od cioteczki [B]Anuli159 w kwocie 15 zł[/B],bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:.
Myślę, że niedługo to już będziemy mogły chłopaka zaczać ogłaszać- Moria mówiła mi, że da ogłoszonko do swojej gazety też..no ale to jeszcze "chwilka", nich chłopakowi odrosną włoski i wygoją się wszystkie ranki...
A ciekawe, jak tam charakterek naszego facecika..cos się zmienił troszkę chociaz???

Posted

Aż dziw bierze Alfik tak powycinany...i jajeczka i włoseczki:evil_lol:...a z taką dumą i powagą się prezentuje! Chyba lubi chłopisko zmiany osobowościowe:cool3:...albo znowu zauważył coś ciekawego:evil_lol:!!!

ięknie będzie wyglądać...stylowo...elegancko...jak muwłosusie troszeńkę podrosną.Jakaś nowa ...noble rasa nam się szykuje!!!!No,no,no...cudności!:loveu:

Posted

Alfik to bedzie taka przylepka. Chce żeby go głaskac i glaskac, umie utrzymac czystość co jest bardzo wazne, zalatwia sie tylko na spacerkach.
Po prostu jak kazdy pies protestuje, gdy cos mu nie pasuje, a to wizyta u lekarza, a to obcinanie wloskow itp.
Wydaje mi sie że pomalu może sie szykowac do nowego domku, nie wiem bo trudno sprawdzic jak na koty, dzieci na spacer go wyprowadzaja, ale nie ryzykowałabym szarpania go przez dziecko.
Alfik nadaje sie do bloku do mieszkanka, może byc wspanialym towarzyszem.
Jeszcze krótka pielegnacja przy glowie go czeka, potem kapiel i koles bedzie gotowy.
Sprobuje go w gazecie oglosic i musze jeszcze wyprobowac czy przybiegnie wypuszczony ze smyczy, ale to juz bedzie prawdziwe przedsiewziecie, oczywiscie w zamknietej zagrodzie.

Posted

Moria...wszystko czego go nauczyłaś i co mu dałaś...:shake:...za tę normalność ...dzięki Ci bardzo!!!!!:loveu:

Trzymam kciuki za powodzenie następnych kroków Alficzka...ucz się draniku...ucz pilnie!!! Pomoże Ci to w szczęśliwym życiu!

Posted

Nie Alfik nie jest pudelkiem bo i ogon ma wygolony, tylko jeszcze cos trzeba z pyskiem mu zrobic, ale muszę powiedziec że smrod schroniska jest tak cięzko i wygolic i zmyc, łajka po kapieli dwa dni a jeszcze śmierdzi a Alfik po goleniu tez chwile smierdzial.

Posted

[quote name='Moria']Proszę sie nie śmiac z Alfika juz wyglada ładniej i tak jak piszecie jest bardzo rasowy.[/quote]

:cool3:...jak najbardziej rasowy....i absolutnie wygląda pięknie!!!:loveu::loveu::loveu:
Aż pycho otwiera się samo do uśmiechu i radości!...ale tak już mają psi terapeuci:cool3:...i gdyby jeszcze charakterek mniej eksponowali,to obawy o cudnego cudaczka byłyby ...nie byłoby ich!:loveu:

Posted

Hello, przepraszam ale nie mam teraz czasu przekopywać się przez wątek - ile potrzebujemy dla Alfika na maj? Mogę zrobić bazarek jeśli trzeba i kilka złotych oprócz deklaracji może sie uzbiera.

Posted

[quote name='madcat1981']Hello, przepraszam ale nie mam teraz czasu przekopywać się przez wątek - ile potrzebujemy dla Alfika na maj? Mogę zrobić bazarek jeśli trzeba i kilka złotych oprócz deklaracji może sie uzbiera.[/quote]
Kochana cioteczko:loveu::loveu::loveu:Bardzo Ci dziekujemy za chęci, ale Twoja deklaracja z naszymi deklaracjami razem- wystarczają póli co w zupełności, mamy nawet malutki zapasik "w razie W":lol::lol::lol:BYć może pojawią sie jakieś "nadzwyczajne" okoliczności- wtedy będe pamiętała o Twoim kochanym serduszku, a tymczasem , jeśli możesz, zrób bazarek dla jakiejś większej biedy(ktorych tu mamy "jak makiem zasiał". Alfiś ma opłacone teraz do 15 maja, pod koniec kwietnia- z początkiem maja- będziemy zbierać koleją składeczkę "deklarowaną", wieć jakby co, to sie upomnę;);)
Ale raz jeszcze bardzo naprawde bardzo Ci dziękujemy za pamięc i toskę nad Alfikiem:loveu::loveu::loveu::loveu: