Roma i Dino Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Z niecierpliwością czekam na informację co dalej dzieje się z Lady,czy była pani z Gdańska i czy mała znalazła już swoje miejsce na ziemi.Nadal jestem poważnie zainteresowana jej losem Quote
anndzia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Hmnn... to możę podniosę na samą górę :multi: Quote
Agata69 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Lady ma wizyte dopiero we wtorek, sterylkę mamy umówiona na 3 grudnia. O Amisia nikt nie pyta....:shake: Quote
anndzia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 To może dodajcie fotki Amisia na zachęte :cool3: Quote
Agata69 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Lady pojechała do domu. pani zauroczona, lady przywitała sie +podając łapkę. Sterylkę zrobią właściciele, ja to sprawdzę. Mam intuicję , że to była dobra decyzja. Teraz pora na Amisia. Wiem, że to nie bedzie łatwe, ale cóz. DT bardzo sie niecierpliwi. Muszę chyba ponowić sesję zdjęciową. Wczoraj dom znalazła Nesca, dzisiaj lady, może Amis znajdzie jutro.... Quote
Kasia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Amiś ma aktualne allegro, aukcja będzie trwać do 2 grudnia. Kogo podmienić w aukcji Lady? Quote
Agata69 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kasia napisał(a):Amiś ma aktualne allegro, aukcja będzie trwać do 2 grudnia. Kogo podmienić w aukcji Lady? W piątek przyjeżdża do mnie ciężarna sunia, ale zanim ja ciachne i obfocę, to może warto by wstawić zamiast Lady koty, o które cie prosiłam wczesniej. Quote
Agata69 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Domek lady zasypał mnie zdjęciami. Wszyscy zachwyceni. Quote
wtatara Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 cieszę się Agatko że znalanazł jeden piesek Domek Quote
andzia69 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 wklejam, bo nie mam innego pomysłu:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/ Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Agata69 napisał(a): W piątek przyjeżdża do mnie ciężarna sunia, ale zanim ja ciachne i obfocę, to może warto by wstawić zamiast Lady koty, o które cie prosiłam wczesniej. Agata, tak jak napisałam - jak tylko będe miała komputer w domu to wystawie KOTOM aukcje bo w pracy niestety nie mogę (blokady!). W pracy mam dostep do internetu ale nie mam możliwości przeróbki i wklejania zdjeć :shake: Być moze juz teraz na weekend mi sie uda. Quote
Agata69 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Amis ładnie przytył ... 10 kg. Niestety nikt sie nim nie interesuje. poWINNAM POWTÓRZYĆ MU ZDJECIA, ALE NIE MAM KIEDY. czy ktoś mógłby mi załatwić u Mikołaja TROCHĘ CZASU? Quote
MONNA Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Agata ja juz napisalam list do Mikolaja, zebys dostala troche czasu pod choinke:) Wstaw zdjecia przytytego Amisia, tez bede dla niego czegos szukac. Quote
Agata69 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 MONNA napisał(a):Agata ja juz napisalam list do Mikolaja, zebys dostala troche czasu pod choinke:) Wstaw zdjecia przytytego Amisia, tez bede dla niego czegos szukac. Monna, byłabym wdzięczna, zupełnie nie mam pomysłu na niego. Amiś ma czas do świąt, potem czeka go powrót do przytuliska, czyli samotność przez cały dzień i buda. Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Agata69'] Amiś ma czas do świąt, potem czeka go powrót do przytuliska, czyli samotność przez cały dzień i buda. Wznowione allegro Amisia: Wyrwany z koszmaru AMIŚ ma czas tylko do Świąt! (498688299) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maarit Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 O matko ale biedny piesek,a czasu do swiąt tak mało......:placz: Quote
maarit Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Amisiu bidulku gdzie ten domeczek?:placz: Quote
Agata69 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Gonia13 napisał(a):Amisiu bidulku gdzie ten domeczek?:placz: Amiś stracił nawet DT. Po 3 tygodniach spedzonych w domu wylądował dzisiaj znów w przytulisku. Dla tego psa to katastrofa. Szlagby to trafił, jestem wsciekła, ale nie moge nic zrobić. Moze ktos zaoferowałby mu DT? Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Agatko co się stało, dlaczego stracił DT? Z jego winy? Coś przeskrobał? :roll: Quote
Agata69 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Sama nie wiem czy to w nim jest problem czy w DT. Dzisiaj jedzie do nowego Dt. Jesli będzie cos nie tak wróci do przytuliska. Quote
Nona Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Amisia w trybie nagłym zabrałam do Torunia. chodziło o to, żeby dziecko nie siedziało samo w komórce i w ciemnościach. Reszta to improwizacja. Właściwy DT bedzie od środy. Do tego czasu maluch był u Lenk, obecnie bawi na wsi z zaprzyjażnioną sunią. W normalnym, dobrym domku z ogródkiem Jest cudownym pieskie- ufny, rozmowny i przesłodki. Przez większość drogi bawił się swoją zeberka, popatrywał przez okno a kiedy już nacałowaliśmy się i napieścili to zasnął wtulając głókę pod kocyk. Trzeba było ostrożnie sie z nim obchodzić- reagował krzykiem na próby dotknięcia puszczka. Lena przebadała go u weterynarza- jest na szczęście cały i zdrowy ale pobity lyb kopnięty.. tego już nie dojrziemy. Ostatnie trzy tygodnie spędził w DT, który opuścić musiał w trybie nagłym. Słysza.łam tez jakieś historie o podawaniu luminalu!! To normalny i grzeczny piesek- nawet w nicy. Popiskiwał z bólu. Po porwocie od lekarza spał przytulony do Lenki, którra uważa go za cudnego psiaczka. Od środy bedzie już w docelowym DT- dobrzy kudzie o wielkim sercu. Miesiącami rehabilitowali sparalizowaną Lukę. dziś biega. mam nadzieje, że dla Amiśka do droga ku lepszemu zyciu. Bedzie pięknym pieskiem- podrosną mu włoski, sam troszke podrośnie:)) Zal, że nie mogę go zatrzymać- po przytuleniu takiego malca nie chce się już go oddawać Quote
Kasia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jakby mało sie wycierpiał to jeszcze nawet w DT nie mógł bezpiecznie i spokojnie poczekać na domek...:shake: Czy to pobicie lub kopniecie to było w DT??? Quote
Agata69 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Przepraszam że na watku jestem rzadko, finalizuję adopcje Mili. Amis to sprawa zagadkowa, mam naprawde dość ludzi z Włocławka. Quote
Recommended Posts