Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chciałabym juz wracać do tego tematu.
Amis jest już bezpieczny teraz trzeba zająć sie jego adopcją.
Kasiu, pilnuj jego allegro.
Ja postaram sie o nowe dobre zdjęcia.

Posted

Agata69 napisał(a):

Kasiu, pilnuj jego allegro.
Ja postaram sie o nowe dobre zdjęcia.

allegro Amisia kończy się w środę 17 grudnia.
na dzień dzisiejszy ma 2 obserwatorów....

Agatko, fajnie by było gdyby udało Ci się zrobić mu nowe lepsze fotki ;)

Posted

Amis od wczoraj jest w docelowym DT. ma wspaniałych opiekunów i kolegę do towarzystwa. Opiekunowie uważają go za sympatycznego, grzecznego i bystrego pieska. Jak każdy szczeniak wymaga uwagi i pracy- nikt dotąd praktycznie nie wychowywał go. Są dobrej myśli.
W nocy maluch popiskuje- opiekunowie zamierzali iść z nim do lekarza ale po ustaleniu, że był przed dwoma dniami i przekazaniu podejrzenia, że chyba od kogos oberwał chwilowo odpościli. Są bardzo uważni, zajęli sie tez włoskami psunia- są szczotkowane.. Wczoraj był na spacerku bez smyczy i ładnie przyszedł na przywołanie. jest kochany.
Trzeba popatrzeć na to popiskiwanie- w ciągu dnia jest cicho. Może to skutek urazu? może zapamiętał mu sie ból, jakieś złe przeżycia i nocą gdy otworzy ślepka przeżywa to? Lenka wspominała, że w ciągu dnia spali przytuleni i był cichutko.Mam nadzieję, że pod troskliwą opieką i okiem wszystko wróci do normy a dla malucha oznaczać będzie lepsze, bezpieczne życie.

Posted

wtatara napisał(a):
podnoszę psiaka. A jeszcze mam pytanie- Kasiu, Agatko czy któraś z Was zrobiłaby mi banerek

Nie robie banerków, napisz do Puchatka, on jest bardzo uczynny.

Posted

Kasia napisał(a):
dzisiaj wpłynęło na moje konto 50 zł od ElzyMilicz na allegro.

Agata, jakim psiakom mam wystawić aukcje?

Kasiu, zrobie wszystko żeby jechać w sobote do Torunia, zrobiłabym zdjęcia amisiowi, Korze i drugiej suni u estte. Moze sie wstrzymajmy.
Potem jeszcze muszę w Osięcinach zrobić fotki Fokusowi. Juz brakuje mi pomysłów. Może w radio?
Od dawno w sprawie żadnego psa nie było ani telefonu ani maila. zaczarowało sie ?

Chyba zrobie osobny watek dla Amisia, bo tu go trudno znaleźć.
Co o tym myslicie?

Posted

ja myślę, że to jakis taki okres zastojowy przyszedł, i że za niedługo wszystko sie zmieni na lepsze i będą w końcu jakieś telefony i pytania w sprawie psów ;)

wątek załóż osobny jak najbardziej!

i czekamy na nowe lepsze fotki a potem ogłosimy i Amisia i Korę :lol:

Posted

Agata69 napisał(a):

Wysłałam Kasi zdjecia na maila.
Moze sie ruszy.

zdjecia dostałam, dzis zrobie mu nowe allegro i przy okazji wstawie zdjecia na wątek ;)