MONNA Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czy ja dobrze zrozumialam, ze Amis zostal kopnięty lub uderzony w DT? Quote
Agata69 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Nie chciałabym juz wracać do tego tematu. Amis jest już bezpieczny teraz trzeba zająć sie jego adopcją. Kasiu, pilnuj jego allegro. Ja postaram sie o nowe dobre zdjęcia. Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Agata69 napisał(a): Kasiu, pilnuj jego allegro. Ja postaram sie o nowe dobre zdjęcia. allegro Amisia kończy się w środę 17 grudnia. na dzień dzisiejszy ma 2 obserwatorów.... Agatko, fajnie by było gdyby udało Ci się zrobić mu nowe lepsze fotki ;) Quote
Nona Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Amis od wczoraj jest w docelowym DT. ma wspaniałych opiekunów i kolegę do towarzystwa. Opiekunowie uważają go za sympatycznego, grzecznego i bystrego pieska. Jak każdy szczeniak wymaga uwagi i pracy- nikt dotąd praktycznie nie wychowywał go. Są dobrej myśli. W nocy maluch popiskuje- opiekunowie zamierzali iść z nim do lekarza ale po ustaleniu, że był przed dwoma dniami i przekazaniu podejrzenia, że chyba od kogos oberwał chwilowo odpościli. Są bardzo uważni, zajęli sie tez włoskami psunia- są szczotkowane.. Wczoraj był na spacerku bez smyczy i ładnie przyszedł na przywołanie. jest kochany. Trzeba popatrzeć na to popiskiwanie- w ciągu dnia jest cicho. Może to skutek urazu? może zapamiętał mu sie ból, jakieś złe przeżycia i nocą gdy otworzy ślepka przeżywa to? Lenka wspominała, że w ciągu dnia spali przytuleni i był cichutko.Mam nadzieję, że pod troskliwą opieką i okiem wszystko wróci do normy a dla malucha oznaczać będzie lepsze, bezpieczne życie. Quote
Agata69 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dzis juz nie mam siły, jutro skontaktuję sie z nowym DT i ustalimy strategię działania. Quote
Agata69 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Dla pokrzepienia serc - pozdrowienia od Lady z nowego domu. Quote
Agata69 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Proszę , zajrzyjcie do ślepka... http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaden-tragiczny-tytul-nie-odda-tej-nedzy-marnosci-psiego-losu-burys-kora-127212/ Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wznowione allegro Amisia: SZCZENIAK wyrwany z koszmaru!Czas tylko do Świąt (510916924) - Aukcje internetowe Allegro Quote
wtatara Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 podnoszę psiaka. A jeszcze mam pytanie- Kasiu, Agatko czy któraś z Was zrobiłaby mi banerek Quote
Agata69 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 wtatara napisał(a):podnoszę psiaka. A jeszcze mam pytanie- Kasiu, Agatko czy któraś z Was zrobiłaby mi banerek Nie robie banerków, napisz do Puchatka, on jest bardzo uczynny. Quote
Agata69 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Niestety nadal żadnego odzewu z ogłoszeń. Nie wiem juz co robić. amis w DT czuje sie dobrze, wszystko jest w porządku, tak mówi jego opiekunka. Quote
Saphira Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Agatko ! Przykro mi ,ale zupełnie nie wiem jak Ci pomóc :shake: Quote
ElzaMilicz Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Niewiarygodne. Fajny psiak, prawie 1700 wyświetleń i żadnego telefonu...:shake: Quote
Kasia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Agata, czekamy na nowe zdjęcia czy mam wznawiać jego allegro? Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dzisiaj wpłynęło na moje konto 50 zł od ElzyMilicz na allegro. Agata, jakim psiakom mam wystawić aukcje? Quote
Agata69 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Kasia napisał(a):dzisiaj wpłynęło na moje konto 50 zł od ElzyMilicz na allegro. Agata, jakim psiakom mam wystawić aukcje? Kasiu, zrobie wszystko żeby jechać w sobote do Torunia, zrobiłabym zdjęcia amisiowi, Korze i drugiej suni u estte. Moze sie wstrzymajmy. Potem jeszcze muszę w Osięcinach zrobić fotki Fokusowi. Juz brakuje mi pomysłów. Może w radio? Od dawno w sprawie żadnego psa nie było ani telefonu ani maila. zaczarowało sie ? Chyba zrobie osobny watek dla Amisia, bo tu go trudno znaleźć. Co o tym myslicie? Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja myślę, że to jakis taki okres zastojowy przyszedł, i że za niedługo wszystko sie zmieni na lepsze i będą w końcu jakieś telefony i pytania w sprawie psów ;) wątek załóż osobny jak najbardziej! i czekamy na nowe lepsze fotki a potem ogłosimy i Amisia i Korę :lol: Quote
Saphira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Proszę ! Wejdźcie na wątek olkuski i wyślijcie list. To może dużo pomóc ! http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index104.html Quote
Agata69 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Wysłałam Kasi zdjecia na maila. Moze sie ruszy. Quote
Kasia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Agata69 napisał(a): Wysłałam Kasi zdjecia na maila. Moze sie ruszy. zdjecia dostałam, dzis zrobie mu nowe allegro i przy okazji wstawie zdjecia na wątek ;) Quote
Recommended Posts