Becia66 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='agamika']dzisiaj Kora zaklinała domek dla Grota :lol: [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/hotelowce/grot_i_kora/1DSCN9917.jpg[/IMG][/quote] [SIZE=4][B][COLOR=Red]chcę wierzyć w czary.....:modla::modla::modla:[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
albiemu Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 zdjęcia są obłędne ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Niech się uda, niech się uda, niech się uda ... Quote
figa33 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Grot jest w cafeanimal i alergartce czy ponowić allegro? Quote
Bjuta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No pewnie! Allegro jest najważniejsze! Jeśli potrzebujesz wsparcia na wyróżnienie, to daj mi proszę cynk z kontem na PW! Chciałabym coś dla Grota zrobić... Quote
figa33 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 na wyróżnienie allegra Grota przeznaczyła pieniążki [B]becia66[/B]:loveu: [url=http://www.allegro.pl/item651915626_grot_duzy_wilk_czarny_ksiaze.html]GROT - DUŻY WILK , CZARNY KSIĄŻĘ (651915626) - Aukcje internetowe Allegro[/url] jeśli coś trzeba zmienić to piszcie Quote
halcia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zmienić mu trzeba życie.Nikomu w serce nie zapadł? Quote
albiemu Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 wczoraj dzwonił jakiś Pan, ale szukał małego psiaka. Odesłałam go do dziewczyn, które pomagają Grotowi - odzywał się może? Quote
Miśka84 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='albiemu']wczoraj dzwonił jakiś Pan, ale szukał małego psiaka. Odesłałam go do dziewczyn, które pomagają Grotowi - odzywał się może?[/quote] eh......:shake: Quote
Bjuta Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zaglądam tu co chwilkę z nadzieją na dobre wieści! Quote
Becia66 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Bjuta']Zaglądam tu co chwilkę z nadzieją na dobre wieści![/quote] ja też kukam i na razie cisza......:shake: Quote
agamika Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Korcia nie przerywa zaklinania ... i wcześniej jej się udawało . Z Grotem tez sie uda , MUSI ehh ... na razie czekanie sie przeeedłuzy jeszcze :-( , Grocika trzeba intensywnie ogłaszać dalej . figa a tekst w allegro jest nowy czy stary ? i może dodałabyś tam ostatnie zdjęcia Pati? :oops: Quote
figa33 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a miał być nowy tekst? ten z postu 783? nie ma sprawy , zaraz zmienię fotki też dodam, tylko poszukam Quote
agamika Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 w postach 739 i 740 sa dwa nowe teksty albiemu , ten pierwszy chyba do allegro ? ale juz sama nie wiem:oops: , może w błąd wprowadzam niechcący a tu są te nowe foty, [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/na-szczesliwym-psim-ogonie-hustaja-sie-anioly-teraz-placza-maja-zakrwawione-dlonie-124814/index26.html#post12340667[/url] Quote
figa33 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 postaram się pozmieniać:lol:, a na pocieszenie powiem ,ze Grot ma już 1 obserwatora , choć kiedyś już sobie obiecałam ,ze nie będę tego nadmieniać , bo niepotrzebnie daje nadzieje , ale mnie to jednak cieszy ,ze ktoś zwrócił uwagę na takiego pięknego i kochanego psa:lol: Quote
figa33 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 i bardzo proszę:lol: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=651915626]GROT - DUŻY WILK , CZARNY KSIĄŻĘ (651915626) - Aukcje internetowe Allegro[/url] niech Ci się szczęści piesku! Quote
Becia66 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Piesku nieustannie krążysz w moich myślach......czekam na cud i zacznę w cuda wierzyć jak ty do domku pojedziesz.....:modla: Quote
tamb Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wróciłam z hotelu chora, Grot jeszcze bardziej rozgryzł sobie ogon. W boksie była krew. Ostatnio byłam w niedzielę i nie było gorzej niż wcześniej. Teraz jest gorzej. Po spacerze nie chciał wypuścić mnie z boksu, wtulał się i chciał żebym go zabrała. Z pozytywnych rzeczy jest to, że ma apetyt (zjadł miskę domowego, zawsze chętnie zjada) i cieszy się spacerem. Jeśli z najbliższych ogłoszeń (będą w Dzienniku Polskim i Wyborczej) nie znajdzie się dom trzeba znaleźć mu płatny dom tymczasowy, inaczej się wykończy. Walczyłam w domu, żeby go zabrać, usłyszałam, że jeśli to zrobię to znaczy, że przestałam myśleć racjonalnie. Quote
Recommended Posts