Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grotikora100_9409.jpg[/IMG]

to jest zdjęcie które wróży dom :eviltong: (skoro z ogłoszeń cisza trzeba czarować )

dla niewtajemniczonych : obok Grota, jest moja KOra hotelowa, a którego psa ona polubi, ten idzie do domu :diabloti:...ona niestety cięgle czeka :( (w czerwcu minie rok ) -jest dosyć problemowym psem :-( ..ale przynosi szczęście kolejnym psiakom które polubi (Hektor, Czesiek, Rudy, Yeti)

zazwyczaj idziemy w innej konfiguracji na spacer, ale wczoraj właśnie sie spotkał Grot z Korą na spacerku (a jaki dumny był ze TAKA kobita koło niego idzie :cool3:)

Posted

[quote name='agamika'][IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grotikora100_9409.jpg[/IMG]

to jest zdjęcie które wróży dom )[/quote]

Oby się spełniło....:modla:

Posted

Trzeba przyznać ze to jest jednak arystokrata.Wczoraj przywiozłem do hoteliku ugotowana pierś z kurczaka z ryżem i marchewką (z przewagą mięsa).Grociak tylko obwąchał potrawę i tyle.Dopiero jak zacząłem mu wyciągać same kawałki mięsa to zjadł kilka,aby mnie nie obrazić.

Posted

Grocik to juz nie ten sam psiak,ktory smutno wygladal zza krat....
dzis zabieralysmy Amika do domku wiec tylko przelotem pare glaskow...ale..Grocik jak nas widzi szczeka tubalnie ,macha ta piekna kitka i usmiecha sie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Grociku jak spacerek?[/quote]

Karusiap nie pisze bo jej Amiś adopcyjny zaginął tak jak mnie kiedyś Funia....:-(
Straszne to i wiem co przeżywa, ile łez wylewa i jaki kołek w gardle....:shake:
Na szczęście Funia się znalazła i wierzę że Amiś również.....

Posted

[quote name='Dogo07']rozumiem że piesek był ogłaszany w gazetach , nie tylko w internecie,
plakaty, ulotki .... ?[/QUOTE]

ogłaszany w internecie był przeze mnie i jeszcze inna cioteczke ,ma tez allegro ,jeśli zrobić plakat czy ulotki to by było super