Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio przez prace nie miała czasu na Dogomanie ,ale już jestem w tym tyg. mam lepiej wiec częściej będę zaglądała do Grocika !
Matko Grocik w końcu przytył!!!!!!!!!!!!
a jak pięknieje nasz chłopak!!!!!!!!!!
:loveu:

Posted

Dzisiaj Grocik musial zniesc chwilowe umizgi gowniary naszej hotelowej-Lolitki:loveu:Byla bardzo dzielny,ale o machanie ogonem przyprawia go tylko widok czlowieka...a do tego glaski i calusyyy...sloneczko kochane....

Posted

jejujeju jeju jeju jeju jeju :loveu:

jaki on piękny na tych fotach

co prawda widać, ze jeszcze z 2 h czesania by się przydały :placz: , no ale nie od razu Kraków zbudowano :oops:

Posted

a dziś Grocikowi w końcu krwi upuszczono :evil_lol:, wyniki będzie miec karusiap :eviltong:( nie zebym podkablowywała kogo dręczyć .... \) bo i tak o Amikowe będzie pytac :eviltong:

był BARDZO DZIELNY:loveu: i grzeczny

ale strasznie wagi suie wystraszył :shake: ... zwazyłam, go w koncu,ale chyba mnie w konia zrobiłi jedna łapę trzymał na ziemi :roll::oops:, wiec ostatecznie nici z wazenia były ...

i dostał szeleczki od cioci edit :cool3:

Posted

karusiap napisał(a):
albiemu na kogo piszemy Grocika w komputer u wetow?
Potrzebujecie jakies fakturki?

agamika już mnie zaczepiła na pw :) i wszystko jej napisalam :)