Greven Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Suczki znajdują się u mnie, woj. zachodniopomorskie. Kontakt 502 309 385. Prosimy o ogłoszenia i allegro!!! Wczoraj o zmierzchu przyjechała paniusia z synem. Pytają, czy to schronisko. Mówię, że owszem, dla koni. Ale oni szukają schroniska dla psów. Podumałam chwilę i stwierdziłam, że najbliższe jest chyba koło Kostrzyna. Niestety, byli zdeterminowani pozbyć się problemu. W wiadrze :roll: mieli dwa maleńkie psy. Pytam, czy to ich. Nie nie, ktoś podrzucił. Jak to podrzucił. No podrzucił. Ale gdzie, kurde, przez próg do mieszkania?? Nie, do ogrodu. Górą? Lubię szczegóły, zwłaszcza gdy po ludziach widać, że nie ustalili wersji wydarzeń, zaczynają się jąkać i plątać. Przez furtkę, wyrwał się synek. Posesja nie jest ogrodzona, w tym samym momencie odparła mamusia. No i wszystko jasne. Trochę ich pomaglowałam. Czy nie mogą potrzymać jakiś czas tych biednych "podrzuconych" piesków, dać ogłoszeń do lokalnej gazety, poszukać nowych domów. Nie, nie mogą. W domu są już dwa psy. No to przywieźli. Przecież mam tyle miejsca, takie duże podwórko... Słyszeli, że psy można sprzedawać do Niemiec, to zarobię sobie jeszcze. No proszę, same plusy, już prawie mnie przekonali :roll: Stwierdziłam, że dobrze, wezmę ale muszą dostarczać jedzenie dla psów przez cały okres ich pobytu u mnie. Od zaraz. Byli tak szczęśliwi z pozbycia się problemu, że po 20 minutach wrócili z napoczętym workiem najtańszej karmy. Wielkość kulek wyklucza, aby mogła być jedzona przez takie maleństwa, no ale cóż... Chciałam żarcie, to mam :diabloti: No i dwa psy mam. A konkretnie suczki. Są maleńkie, wyglądają jak mieszańce jack russel teriera (bardzo możliwe, że tak faktycznie jest, ponieważ to koniarska okolica i russele są popularne), mają ze 3 miesiące. Takie kluseczki, że mogę je nosić w jednej dłoni. Przerażone, aż sztywne ze strachu. Warczą i skomlą, gdy zbliża się inny pies / kot. Jak je położyłam na dwukółce, żeby zmontować klatkę, to wtuliły się w siebie i siedziały tak skulone, nawet nie drgnąc. Dzisiaj odrobaczę, potem zostaną zaszczepione. Do adopcji z książeczkami zdrowia, tylko na podstawie umowy adopcyjnej. Quote
Greven Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Podnoszę moje małe crejzolki :loveu: Quote
Greven Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Podnoszę moje małe crejzolki :loveu: Quote
ksenka1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Hihi, one prawie się nie róznią od tego Yorka ;) York szczenię (468594420) - Aukcje internetowe Allegro Moze je sprzedaj, faktycznie zarobisz :diabloti: Quote
Greven Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Prawda? :loveu: Takie kluseczki na krótkich łapkach. Quote
Greven Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Różnią się, są ładniejsze! Dzisiaj zrobimy jakieś fajne foteczki crejzolków. Quote
ksenka1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Masz te foteczki? Tych ładniejszych yorków? Prawie York-prawie nie robi róznicy :cool3: Quote
mysza 1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Cześć maluszki, przerazone jesteście:shake: Quote
Greven Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Dzisiaj już wyluzowane, napastowały biednego Jasia www.dogomania.pl/forum/f28/jas-labrador-ktory-sie-usmiecha-jas-wilczek-braciszkowie-szczeniaki-123718/index4.html a zdjęć nie ma, bo była akcja MamaPitbullowa www.dogomania.pl/forum/f28/suka-czy-maciora-pitbullowa-ofiara-rozmnazacza-pilnie-chociaz-dt-przed-zima-121971/index52.html ;) Quote
Visenna Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Maluszki w górę! Szukajcie swoich ludzi! Quote
Greven Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Zaproponujcie, jak je nazwać, bo na razie nie wymyśliłam nic ambitniejszego, niż Dziewczynki. Dzisiaj przywiozłam dwa kolejne szczeniaki. BEZMYŚLNOŚĆ, BEZMYŚLNOŚĆ, GŁUPIE MNOŻENIE KUNDLI. Zaraz założę im wątek, tylko zgram zdjęcia. Akurat byłam z tymi małymi na szczepieniu, gdy pani przywiozła dwie kluseczki... "do uspania". Zabrałam, ale mam już po uszy sprzątania po innych :mad: Bo suka uciekła i się puściła :mad: :mad: Quote
Greven Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Podnoszę moje crejzolskie Dziewczynki. Quote
Sylwia K Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [LEFT]ale malusie i śliczne! hops w górę! [/LEFT] Quote
Visenna Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja lepiej nie proponuję, bo wyskoczę z czymś takim jak "Musia i Pusia" :evil_lol: :diabloti: Quote
Greven Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Visenna napisał(a):Ja lepiej nie proponuję, bo wyskoczę z czymś takim jak "Musia i Pusia" Dobrze, że milczysz ;) Quote
mysza 1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja do imion słabo się nadaję:roll: przecież Ty lubisz wymyslać:evil_lol: Quote
malagos Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 I ja wolę nie wypowiadac sie, umiem tylko tylko Sasanka i Zazulka, ale to na każdym watku prpopnuję :eviltong: U mnie w domu jest Nutka, Dalia, Sońka, Pelasia i Zulka. Quote
Greven Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dzisiaj zawoże bielszą suczkę do nowego domu w Szczecinie. Quote
ksenka1 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zapraszam na bazarek na rzecz PE :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/proequo-brakuje-na-wszystko-naklejki-koniki-na-auto-koniec-17-03-godz-20-00-a-133263/#post11941231 Quote
Recommended Posts