Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no szlag człowieka trafia na takich wetów - na alejach widziałam gabinet psiego psychologa...:roll:

i ten wet też stamtąd. A w UM nie ma żadnego zrozumienia dla zwierzaków. W czwartek jest spotkanie z prezydentem w ramach projektu "Masz głos, masz wybór". Koledzy i koleżanki z Forum Organizacji Pozarządowych wstawili sprawę budowy schroniska do planu spotkania. Dąbrowiacy, przyjdźcie! Wyższa Szkoła Biznesu:roll: ul. Cieplaka, 20 listopada godz. 10. wstęp wolny

Posted

Weterynarze ... to temat rzeka! Ostatnio jeden mnie pouczał ze jak pies ma pchełki jak bombowce i kupą śmierdzi to nie znaczy ze był zw złych warukach... i ze on "wet", też potrzebuje pomocy a żadna fundacja sie nim nie zajmie... debil!

• 2 weeks later...
Posted

Klementynkaa napisał(a):
jakie losy psiaka? bo nie wiem czy sciągnąć go z tamtego forum czy nie!

Dzwoniłam do człowieka, nie chciał ze mną rozmawiać, mówił że nie może. Nie wiem co o tym sądzić, spróbuję się jakoś dowiedzieć co się dzieje

Posted

Nero niestety nadal szuka domu. Zaczynam widzieć na czerwono:angryy::mad:
Weterynarz odradza kastrację, "psi psycholog" też. Facet od Nera wziął to za dobra monete i nie myśli psa kastrować, ale oddać go chce, bo nie ma dla niego czasu. Zamiast płacić tej pożal się Boże "psycholożce" żeby dowiedzieć sie tego co i tak wiedział, wykastrowałby psa i zwiekszył jego szanse na adopcje. Daria! proszę, ponów ogłoszenia!

Posted

"Witam
Właśnie przywieżliśmy Nero do domu. Jak na pierwsze wrażenie to jest chyba lepiej niż przypuszczaliśmy. Psy się od razu polubiły. Z kotami jest gorzej bo wszystkie się pochowały ale myślę ,że to kwestia czasu.
Pozdrawiam."
Tego maila dostałam dziś wieczorem!:multi::multi::multi::multi:
A kontakt od Darii13 jeszcze po Pimpku vel Tofiku vel Mikusiu!
Mam nadzieję, ze z kotami się uda i uda się psu mieć wspaniały domek!
Bo ci ludzie naprawdę go chcieli.