danka1234 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Kar0la']Piękna sunia. Takie małe puchate sunieczki zazwyczaj szybko znajdują domki. Problem w tym, że ludzie się boją wziąźć psa prosto z ulicy, bo nie wiadomo nic o zachowaniu takiego psa w domu. W Warszawie jest domek dla małej suni, ale musi umieć zachować czystość i zostawać sama w domu. A tutaj nic nie wiadomo.[/quote] Tutaj jest taka suczka,na tymczasie u Poker,zajrzyj. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/filigranowa-sylia-juz-po-operacji-guzka-w-dt-szuka-ds-prosi-o-ogloszenia-121562/[/URL] Quote
Tola Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Jo37']Ona jest w tej chwili w największej potrzebie . Sterylkę trzeba zrobić bo bez tego nie znajdziemy DT/DS .[/quote] Od 2 dni usilnie szukam kogos, kto przyjmie sunię na czas sterylki. Na razie bezskutecznie:roll: Quote
malagos Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja podniosę na 1 stronę, moze ktoś zauważy.... Quote
Tola Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Kar0la']Piękna sunia. Takie małe puchate sunieczki zazwyczaj szybko znajdują domki. Problem w tym, że ludzie się boją wziąźć psa prosto z ulicy, bo nie wiadomo nic o zachowaniu takiego psa w domu. W Warszawie jest domek dla małej suni, ale musi umieć zachować czystość i zostawać sama w domu. A tutaj nic nie wiadomo. Taka fajna puchatka. Czy ktoś może ofarować tymczas?[/quote] Moze nasza ślicznotka Cindi... Ma tyle delikatności... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cindi-z-dziecmi-juz-u-murki-zbieramy-na-hotelik-121221/[/URL] Quote
danka1234 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Tola']Moze nasza ślicznotka Cindi... Ma tyle delikatności... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cindi-z-dziecmi-juz-u-murki-zbieramy-na-hotelik-121221/[/URL][/quote] No tak, ona też by była idealna do domu. Quote
ayla1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 jestem chwilowo nieczynna ,bo exmitowaliśmy sie z hotelu z którym do tej pory współpracowaliśmy.jak tylko cos wymyśle dam znac. Quote
jogi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Będę o niej myśleć. jak ktoś zapyta w lecznicy o takie coś małego to będzie miała pierwszeństwo. A na razie trzeba szybko mysleć o sterylce Quote
agusiazet Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Misia, pilnie szuka domu, jest coraz zimnie! POMOCY!!! Quote
Jo37 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Szukamy sponsorów . sterylka i DT na cito . Quote
malagos Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jejku, ja nie mogę pomóc, choćbym chciala... Quote
iwonamaj Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Czyli co? Szukamy tymczasu, żeby mieć gdzie umieścić Misie po sterylce i pieniędzy na zabieg? Czy jest jakiś pomysł na tymczas czy hotelik? Parę grosze mogę wysłać, ale niestety nic po za tym...:-( Quote
Tola Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Nie odzywałam się, bo nie mam od wczorajszego ranka netu. Przyszłam o 6 do szkoły zeby tu zajrzec i cos napisac;) Moze dopiero w poniedziałek podłączą mi. Dogadałam sie z dziewczyną, która dokarmia Misię (super dziewczyna); wczoraj sunia była u weta, w sobotę o 10 wieziemy ją ma sterylkę, nie ma na co czekac. Ciąży wet nie stwierdził, ale byc moxe to początki... Judyta opłaci koszt operacji, znalazła tez panią, która zajmie sie Misią przez 10 dni, ale [B]TYLKO[/B] przez 10 dni... Co potem? Przeciez pęknie mi serce, jak będe musiałą zawieźć ją do schronu:-( Pomózcie:-( Judyta zarejestrowała się na dogo, poczekajmy na nią. Trzymajcie kciuki w sobotę. Czy mozna dopisac w ogłoszeniach, ze sunia jest wysterylizowana? Quote
Joodith Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za tak szybki i liczny odzew w sprawie Misi. Cóż mam napisać. Pani Marta zasygnalizowała już to, co najistotniejsze. Jutro o godz. 10 Misia będzie sterylizowana. W związku z koniecznością zachowania 24 godzinnej głodówki przed zabiegiem, za chwilę uciekam na urlop i zabieram Misię do siebie :multi: Wprawdzie sunia mogłaby przeczekać ten czas w lecznicy, ale oczywiste, że przysporzyłoby jej to wiele stresu i strachu, a tego w jej życiu było już zanadto. Korzystając z okazji wykąpię ją, będę także obserwować jak zachowuje się w domu, pobieżnie, ale jednak pewne wnioski uda się zapewne wysnuć. Na pewno będę przy Misi, gdy będzie budzić się po sterylizacji, postaram się także odwiedzać ją w domu, w którym znajdzie schronienie i opiekę po operacji. Ale 10 dni szybko minie. Nie wiem co dalej :shake: Quote
jogi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Myślę, że już trzeba jej zrobić wyróżnione allegro. Jej niewątpliwym atutem jest wielkość i uroda:loveu: Quote
xmartix Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ok, zmienie w allegro. a inne ogłoszenia ma Miska? bo nei pamietam.. Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Tola'] Czy mozna dopisac w ogłoszeniach, ze sunia jest wysterylizowana?[/quote] Zaraz dopisze to do swoich ogłoszen. Quote
t_kasiek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 czyli mamy 10 dni na znalezienie chociaz DT.......kurcze nie duzo....ale zawsze to cos niz nic.... Quote
Tola Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='xmartix']ok, zmienie w allegro. a inne ogłoszenia ma Miska? bo nei pamietam..[/quote] Ma - są w poscie 34 Quote
Recommended Posts