Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta odbyła się .Bardzo dziękuję Kaji555 . Dom jest dobry. Mam zadzwonić jutro po południu . Mam nadzieję ,że Misia tam pojedzie .

Posted

[quote name='Jo37']Wizyta odbyła się .Bardzo dziękuję Kaji555 . Dom jest dobry. Mam zadzwonić jutro po południu . Mam nadzieję ,że Misia tam pojedzie .[/quote]

no to dalej trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='t_kasiek']no i co z ta wizyta ?? co z domkiem ???[/quote]
Oj, nie czyta się wątku :shake: . Powiem tylko - szukamy transportu Warszawa-Tychy .

Posted

[quote name='Jo37']Oj, nie czyta się wątku :shake: . Powiem tylko - szukamy transportu Warszawa-Tychy .[/quote]

przepraszam.....ale dalej nie widze nic na ten temat napisanego....moze ja juz oslepłam :roll::roll::roll: jesli tak to przepraszam :(

Posted

Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło, a nowi Państwo szybko pokochali Misię.

Poprzednia sunia (Funia), była więcej niż członkiem rodziny. Nie przypominam sobie, żebym spotkała ludzi, którzy aż tak kochali swojego zwierzaka.

Posted

No i Misiunia pojechała wczoraj do domu . Jej nowa Pani przyjechała razem z bratem i zabrała Misię do Tych :multi:. Przy okazji do Warszawy przyjechał psiak z Rudy Śląskiej do DS . Na początku sunia była nieufna ale w samochodzie po pół godzinie było już dobrze . Misia ( imię zostaje ) zabrała ze soba ulubione posłanko ( wiklinową budkę ) .
Bardzo dziękuję Pati za opiekę .

Posted

Dziewczyny zapraszam na watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/miniaturowe-sunie-czekaja-na-pomoc-dt-potrzebne-na-cito-129506/[/URL]
Potrzebujemy pomocy!!!
Zaraz wrzucam zdjecia
Niteczka natychmiast potrzebuje domu, a jeszcze do zabrania szkielet malutkiej suni:placz:

Posted

to rewelacja, z tym domkiem dla Misieńki :multi: Warto czekac tyle czasu!

kurcze, mam nadzieję, ze i te moje tymczasowiczki znajdą dom, tyle ogloszen i nikt nie pyta :shake:

Tola, co to za szkielecik do zabrania na juz? :-(

Posted

Witam i chciałabym w imieniu Misi podziękować za dotychczasowe starania w znalezieniu domku.Misia czuje się w Tychach dobrze ale,niestety,jest dalej chora.Weterynarz zdiagnozował ,że ma powiększone migdałki i lekkie zapalenie oskrzeli.Dostała dwa zastrzyki (ostro protestowała) i przez następnych pięć dni będzie dostawać antybiotyk no i ma ograniczone do minimum spacery.Dzisiaj została po raz pierwszy sama w domu i strasznie płakała,ale niestety musi do tego przywyknąć a że to mądra dziewuszka więc szybko zrozumie (mam nadzieję) ,że tak musi być a sąsiedzi okażą zrozumienie bo wychodzimy wcześnie rano.Jak tylko będę miała możliwość to załącze jakieś fotki choć w tym,przyznam się szczerze ,nie jestem dobra :oops:.

Posted

To my dziękujemy :modla: marzenie Misiulki i nasze spełniło się dzięki Tobie. W nowym, pełnym miłości i ciepła domku na pewno szybko wróci do zdrowia. Maleńka ma domek, wciąż nie dowierzam! Proszę pomiziać ją po brzuszku w naszym imieniu. :loveu: Kochana Misiulka :multi: