kaja555 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 dzisiaj po wizycie zadzwonię do JO37, bo już nie zdąrzę nic napisać - w domu nie mam Internetu Quote
Jo37 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wizyta odbyła się .Bardzo dziękuję Kaji555 . Dom jest dobry. Mam zadzwonić jutro po południu . Mam nadzieję ,że Misia tam pojedzie . Quote
t_kasiek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Jo37']Wizyta odbyła się .Bardzo dziękuję Kaji555 . Dom jest dobry. Mam zadzwonić jutro po południu . Mam nadzieję ,że Misia tam pojedzie .[/quote] no to dalej trzymamy kciuki !!!!!!!!!!! Quote
gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jo! W końcu wymodlisz ten domek...:multi: Quote
t_kasiek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='gagata']Jo! W końcu wymodlisz ten domek...:multi:[/quote] no i co z ta wizyta ?? co z domkiem ??? Quote
Jo37 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='t_kasiek']no i co z ta wizyta ?? co z domkiem ???[/quote] Oj, nie czyta się wątku :shake: . Powiem tylko - szukamy transportu Warszawa-Tychy . Quote
jkp Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kto czyta nie bładzi kto wszystkiego nie doczyta:mad: TO I TAK TRZYMA KCIUKI !!! Quote
t_kasiek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Jo37']Oj, nie czyta się wątku :shake: . Powiem tylko - szukamy transportu Warszawa-Tychy .[/quote] przepraszam.....ale dalej nie widze nic na ten temat napisanego....moze ja juz oslepłam :roll::roll::roll: jesli tak to przepraszam :( Quote
danka1234 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Tola']Misia szykuj się w podróż:p[/quote] no nareszcie Misieńka doczekała się domku,mocno kciuki trzymamy by wszystko sie udało. Quote
kaja555 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło, a nowi Państwo szybko pokochali Misię. Poprzednia sunia (Funia), była więcej niż członkiem rodziny. Nie przypominam sobie, żebym spotkała ludzi, którzy aż tak kochali swojego zwierzaka. Quote
Joodith Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Misiuniu najdroższa :loveu: jak przygotowania do podróży? Quote
t_kasiek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a kiedy Misia jedzie do domeczku....napiszcie cos wiecej :multi::multi::multi: [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6186/m1kt0.jpg[/IMG] Quote
Jo37 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No i Misiunia pojechała wczoraj do domu . Jej nowa Pani przyjechała razem z bratem i zabrała Misię do Tych :multi:. Przy okazji do Warszawy przyjechał psiak z Rudy Śląskiej do DS . Na początku sunia była nieufna ale w samochodzie po pół godzinie było już dobrze . Misia ( imię zostaje ) zabrała ze soba ulubione posłanko ( wiklinową budkę ) . Bardzo dziękuję Pati za opiekę . Quote
Joodith Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Misiulka ma domek :) ach, jeszcze nie dowierzam. DZIĘKUJEMY i czekamy na fotorelacje ze Śląska. Quote
Tola Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 :multi::multi::multi: To ja zmieniam tytuł:p Dziekuję pati no i Jo37, bez której pomocy Misia nadal byłaby w potrzebie Quote
Tola Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dziewczyny zapraszam na watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/miniaturowe-sunie-czekaja-na-pomoc-dt-potrzebne-na-cito-129506/[/URL] Potrzebujemy pomocy!!! Zaraz wrzucam zdjecia Niteczka natychmiast potrzebuje domu, a jeszcze do zabrania szkielet malutkiej suni:placz: Quote
malagos Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 to rewelacja, z tym domkiem dla Misieńki :multi: Warto czekac tyle czasu! kurcze, mam nadzieję, ze i te moje tymczasowiczki znajdą dom, tyle ogloszen i nikt nie pyta :shake: Tola, co to za szkielecik do zabrania na juz? :-( Quote
Jolanta08 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witam i chciałabym w imieniu Misi podziękować za dotychczasowe starania w znalezieniu domku.Misia czuje się w Tychach dobrze ale,niestety,jest dalej chora.Weterynarz zdiagnozował ,że ma powiększone migdałki i lekkie zapalenie oskrzeli.Dostała dwa zastrzyki (ostro protestowała) i przez następnych pięć dni będzie dostawać antybiotyk no i ma ograniczone do minimum spacery.Dzisiaj została po raz pierwszy sama w domu i strasznie płakała,ale niestety musi do tego przywyknąć a że to mądra dziewuszka więc szybko zrozumie (mam nadzieję) ,że tak musi być a sąsiedzi okażą zrozumienie bo wychodzimy wcześnie rano.Jak tylko będę miała możliwość to załącze jakieś fotki choć w tym,przyznam się szczerze ,nie jestem dobra :oops:. Quote
Joodith Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To my dziękujemy :modla: marzenie Misiulki i nasze spełniło się dzięki Tobie. W nowym, pełnym miłości i ciepła domku na pewno szybko wróci do zdrowia. Maleńka ma domek, wciąż nie dowierzam! Proszę pomiziać ją po brzuszku w naszym imieniu. :loveu: Kochana Misiulka :multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :multi::multi: wspaniale!! tylko zdrowiej mała :loveu: Quote
Recommended Posts