$andwich Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Diana14']Sunia Snow Blue Light de Cathyja [url]http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaKopiaS4020421.jpg[/url][/quote] Pieknie :D . A to może jest mama Fricusia :wink: ?
Diana14 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Dzięki śliczne :lol: Tak $andwich to jest mama Frica a rysunek był prezentem dla Patrycji ;) Fricuś tez dostanie swój portrecik jak podrośnie i będzie miał taką kryzę jak mama :D
$andwich Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Diana14']rysunek był prezentem dla Patrycji ;) [/quote] A czy ja bym mogła, jeśli to nie kłopot, poprosić o taki prezent (pod choinkę :lol: )? Oczywiście z Koralem w roli głównej :wink: .
Diana14 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='$andwich'][quote name='Diana14']rysunek był prezentem dla Patrycji ;) [/quote] A czy ja bym mogła, jeśli to nie kłopot, poprosić o taki prezent (pod choinkę :lol: )? Oczywiście z Koralem w roli głównej :wink: .[/quote] Problem w tym, ze dużo mam takich próśb a czasu nie wiele. Teraz rysuję rottka żeby go wystawić na allegro.
$andwich Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Diana14']Problem w tym, ze dużo mam takich próśb a czasu nie wiele.[/quote] Acha, to ok :wink: .
Diana14 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Monisiu oświec mnie co to za śliczny bąbelek bo pojęcia nie mam :) I mam pytanko jeszcze czy orientujesz sie moze czy na wiosne są organizowane u nas szkolenia PTI ?
Asia i collie Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Patt']będziesz z nimi w Katowicach albo w Opolu ?[/quote] Katowice już na pewno nie, a Opole raczej nie - trochę za duże odległości od Szczecina. Miałam jechać do Katowic ze względu na Optigen ale po pierwsze nie uzbierałam kasy a po drugie, co prawda nie genetyczne, ale badania oczu będą w Szczecinie. Do Mł.Ch. Lizy potrzebuje jednej krajówki - mam nadzieję, że skończymy go w Głogowie ;). Liza skończy wymagane 15 mies.+ 1 dzień właśnie na Opole, ale raczej nie będziemy szaleć z dalekimi wyjazdami. Pozdrawiam
Diana14 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Asiu o jakim wymaganym czasie mówisz? Z tego co wiem to do Mł.Ch. nie potrzeba odstępu czasu...:roll: Chyba, ze o coś innego chodzi :oops:
Asia i collie Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Diana14']Asiu o jakim wymaganym czasie mówisz? Z tego co wiem to do Mł.Ch. nie potrzeba odstępu czasu...:roll: Chyba, ze o coś innego chodzi :oops:[/quote] Zrobiłam skrót myślowy ;) Chodziło mi już o dorosły championat i tzw. hodowlankę :lol:
moni! Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wiem że dla niektórych jest to dziwne że jestem na forum collie a mam cavalierka. Więc dla tych osób które mnie nie znają mogę powiedzieć, że mam ich "mniejszą wersję" czyli szetlandkę oto jej zdjęcie- moja Artunia: [IMG]http://images1.fotosik.pl/28/cbdp8dtllkbsrlox.jpg[/IMG] [IMG]http://images3.fotosik.pl/28/d5akkjoj00ohn0sn.jpg[/IMG]
ajcka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witajcie.Co sadzicie o tym psiaku???Widziałam go kiedys jak był mały,teraz ma ok 1,5 roku,dzis go spotkałam i az zapiera dech w piersiach,niesamowita szata,mała sliczna głowa,nie jest wysoki,(choc ja sie nie znam),usiłuje namowic jego włascicielke na wystawy,powiedzcie co o nim sadzicie,moze jakis hodowca sie wypowie- i wyglada tak:[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ujj2knuwbnnew4c0.html][IMG]http://images2.fotosik.pl/49/ujj2knuwbnnew4c0m.jpg[/IMG][/URL]
MoniŚ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Piękny psiak :loveu: Naprawde fajniutka szata :) czekamy na opinie innych ;) U Lassie bardzo dobrze, juz sierść wiosenna jej wyrosła :D
Anulka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja tam wolę łysolce :cool3: Ciekawe jakby wyglądał ogolony:diabloti:
MoniŚ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 E tam łysolce :D Lassie jak się leni to Smootha bardziej przypomina :D Co tu tak cicho? :( . U mnie wiatr wieje okropnie, chmury czarne... chyba padac będzie :-( . Już cistka niektóre upieczone, aby teraz tylko do niedzieli ;)
Dominika1987 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hej Monisiu :* Miło Cię i tutaj spotkać:multi: Mam nadzieje, że uda nam sie w końcu pogadać na gg. I nie spróbuj ode mnie wysciskać Lassie to... :mad: ;) Pozdrawiam Was cieplutko :* [quote name='MoniŚ']z gracją[/quote] A ja jedną Gracje znam:p :eviltong:
MoniŚ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hej Dominiko :* Ty też wyściskaj Gracjulkę :) Ja na gg cały czas jestem, ale Ciebie nie widać :( . Mam nadzieje, że niedługo porozmawiamy ;) I również pozdrowienia :* PS U nas strasznie leje, a ja miałam na Droge Krzyzową iść przez miasto... ulewa u nas, Lassie też się nudzi, bo by pewnie pobiegała na dworze :)
MoniŚ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Bu nikogo tu nie ma :( Lassie dostała cieczki :roll: . Super, psów pod furtką kilka... A wczoraj widziałam mamusie Lassie :razz: . Piękna staruszka :)
Diana14 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 A to Cie pociesze, że moja suczka tez cieknie :eviltong: I ma ograniczone spacerki z czego akurat się ten leniuch chyba cieszy :lol: Ciepło się zrobilo i nic jej się nie chce. Tylko apetyt ma niezawodny jak zawsze :evil_lol:
MoniŚ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 A moja w domu nie chce usiedzieć :eviltong: . W sobote albo jutro musze wykąpac mojego brudaska :D . Czy odczekać az się cieczka skończy?
Diana14 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='MoniŚ']A moja w domu nie chce usiedzieć :eviltong: . W sobote albo jutro musze wykąpac mojego brudaska :D . Czy odczekać az się cieczka skończy?[/quote] Ja swoją kąpie w poniedziałek, ale Tobie radze jak jej się cieczka skończy to pozbędziesz sie tego zapachu i nie będą za nią psy latały.
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Wreszcie cieczka się kończy :evil_lol: Jak będzie ciepej to wykąpie chyba na dworze, mam nadzieje ze nie będzie wiatru :eviltong: . Coś mało nas tu :( . Pozdrawiamy :multi:
madzia2 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ja w domu mam kolaka 1,5 rocznego, ma na imie Indi. Diana gratuluje szeniorków.Są śliczne:cool3: .
Recommended Posts